szerintem a diffi szempontjabol nem szamithatna mert pont az eltero forgas miatt van benne a kozeso diffi. mondjuk az eltero kopottsag vagy meret abs be tuti beleszolna. ugyanilyen meretu gumit akarok csak lehet nem tudok pont ilyen markat tipust venni.
azt nem tudom hogy a kottró mennyire allergiás az eltérő gumikopásra... a haldex tud kompenzálni, így nem megy szét. az off tuaregek szétesnek ha nem tök egyformák a gumik...
Basszus. Nekem mindenképpen Concert I kell, mert fater gépe CD-táras és a Chorus azt nem tudja kezelni. VALAKI SZEREZZEN NEKEM CONCERT I-ET !!! :c) Egyébként mennyiért adják a Concert II-t ?
nekem van egy jo teljesítmény növelö ötletem. bele teszel egy v8 vagy egy s4 mocit jobban fogsz neki örűlni mint ha rálapátolnál egy rakás pénzt a v6 ra annyit fog enni hogy hadjuk és közel nem lesz ott ahol kéne /szerintem jobb egy alapba egy erös motort tuningolni mint egy gyengébbel küzködni/ mondjuk nem olcso mulatság alá írom de a tuningnak ára van keményen
hát 1db-ot elég nehéz lesz találnod probálkozz gumisoknál hátha.. vagy veszel hasonlo 1párat azt szerintem jobban találsz föleg elég sok tipusnak ez a gyári mérete
Lenne 1 kérdésem. Adott egy 97-es A4-es 90 lovas TDi. Folyamatosan villog az izzítás-jelző lámpa. Ugye ez azt jelenti, hogy valami hiba van a copmuter hibatárolójában?
Bizony,bizony tanácsos azonos mintájú,méretű gumit használni.Tapasztaltam az eltérő mintázat hátrányát,ill.azonos gumitípuson belül érdemes a sebességi indexeket is figyelni.Üdv.
Köszönet a sok infóért, a zaklatásokért, a hétvégi telefonálásokért! Köszönet a sok adatért és trükkért amit kaptam, hogy össze tudjam tenni a kocsimat.
Ugyan még a hűtővíz folyik belőle, de megrendelem hozzá az alkatrészeket és nem lesz gondom!
na igen csak igy 1 db miatt csereljem le mindet? nem tul gazdasagos... ezert töprengek valami okos megoldason. legjobb lenne ha tudnek szerezni 2 ilyet. lenne egy tartalekba.
nem csak a méretekre kell oda figyelni, hanem a mintázatra se árt, ha 4 egyformád van azzal nem ártasz neki . minden gumi minösége,tapadása más ugye, ne okozzon meglepetést ..
keresnék 205/55 semperit direction grip 16 os gumit mert az egyik elhalálozott. továbbá ha nem sértő a kérdésem, meg tudna mondani nekem valaki hogy igaz e az a dolog miszerint quattro ra 4 egyforma gumit kell rakni. (nem csak méret hanem mintazat szerint is) minden választ köszönettel fogadok.
Amikor feltettem a kérdést, éppen a fűtőradiátort kaptam ki, mert lukas volt a drága és gőzfürdőt csinált az autóban egy kis fagyállós lábáztatóval kombinálva.
Miután betettem az új radiátort, úgy tűnik, megoldódott ez a probléma és örök rejtély marad, hogy mi lehetett a gond. Talán valamelyik elektronyos csati lehetett a ludas, mert a lapátok nem voltak megszorulva.
Bár ez a probléma megoldódott, de köszönettel vennék bármilyen doksit, rajzot ami erről az autóról fellelhető, mert még a computer kiírásaival sem vagyok tisztában.
A rádióadó megjelenítése az "auto check" kijelzőején nem fog működni. A régi Chorus, Concert, Symphony esetében az "ENA", "DATA", "CLOCK" szálak 3 lábra voltak leosztva, míg a ConcertII esetében ez 2-re redukálódott és más a lábkiosztás is..... Hogy át lehet-e kötni azt nem tudom, nem volt még türelmem kísérletezni vele....