Hm. Pongó. Először elég idiótának tűnt, de aztán kiderült, hogy nem rossz ember, főleg akkor, mikor lecigányozta ovit. Amúgy szerencsére egyik BB-sből se lett tvsztár. Némelyikük olyan síkhülye volt, mint egy analfabéta. A villásokból viszont 2-3 ember igen. A valóságsó szereplők 99%-a nem a tv-be való. Talán a majka az 1etlen akinek van tehetsége, de annak is csak szófosásban, mert nem egy észlény. Egy viszont tény. A valóságsók ideje lejárt.
Több mint három évvel a Big Brother első szériája után a Hitgyüli lapja felfedezte magának Pongót. A Hetek újságírója egy városi legendával vezeti fel a mélyinterjút, mely szerint Kállai Ferencnek beszóltak a filmgyár büféjében, amikor megpróbált beelőzni, hogy "soron kívül még Pongó művész urat" sem szolgálják ki.
Szép és nyálas altáji indítás, de ezzel a szerző jól értesültségének vége is, hiszen az egykori BB-rajongók számára olyan szentségtörőnek számító kérdéseket tesz fel, miszerint a vadember ugye abban a sorozatban volt, "amelyikben a BB Évi nyert", valamint, hogy "Miért jelentkeztél a Big Brotherbe?" és "Meddig voltál bent?".
Az, hogy Szlazsánszky Ferenc talán mégsem aludta át az elmúlt három évet, azért a későbbiekben kiderül, de hogy mi az aktualitása az egykori valóságshow-szereplővel készült interjúnak, az már nem.
Eddig a Hetek cikije. De jöjjön Pongó Pigmeus, aki úgy tűnik, hogy az elmúlt években sem tanult meg két lábon járni. Az Orbán Viktort fasiszta cigánynak, magát pedig munkás, igazságos és tisztességes embernek tartó fehérnemű-kereskedő szerint a BB-ház egy luxus-koncentrációs tábor volt, ahol mindenkit megátkoztak. Lassan Zoltán a házban felépített "karrierjét" most egy Japánba is meghívott kétszemélyes komlói zenekarral próbálja életben tartani. A leggyorsabb idő alatt elkészült slágerek kategóriában Guiness-rekordot nyert dalait nem tudjuk nem idézni:
"Az apukám megmondta, nem leszek így jó kislány, a nagypapám megmondta, nem mehet ez így tovább, az anyukám elmondta, hogy mit csinál a többi lány, de én akkor sem falom fel a csokikát." "A pizzám oly jó, akár egy jó szó, de a jó szó pizza nélkül nem jó. A tésztája omló, hazája Italiano, prego, prego, Don Pongo, oh oh."
Hejj, gyerekek mi történt ma velem :D LÁTTAM VIOLKÁT! :DDDD Épp a 908-asra váram a blahánál, amikor megjelent Ő kísérője társaságában, aki valszeg a barátja lehetett, mert nagyon puszilgatták és ölelgették egymást és ami a legfontosabb, hogy nem roli volt :DDDD Hanem egy teljesen hétköznapi srác, komolyan külsőre tök jellegtelen:) A büdös mázlista. A hercegnőm egyébként annak ellenére, hoyg alig látszott, nagyon szép volt. Csak az arca - az anyajegyével - és a copfja látszott, minden más be volt öltöztetve, pl fehér cipővel, kék farmerrel, a kabát színe nem maradt meg, de egy nagyon helyes világos csíkos sapi volt rajta, ami a füleit is takarta. Akkor épp nagyon tele volt a tököm, de a látványától széles vigyor kerekedett arcomra :) Nem mentem oda hozzájuk, nem akartam pofátlan lenni, inkább hagytam őket turbékolni. Végülis ők elsétáltak az Astoria felé, én meg tovább vártam a buszt.
Kaposvár - Párkányi Évi (24) februárra várja kisbabáját. A Big Brother egykori győztese nemrég tudta meg a baba nemét, ám nem sokat gondolkodott a nevén.
<!--
var ord=Math.round(Math.random()*100000000);
document.write('');
//-->
- Most már teljesen biztos, hogy a kicsit Párkányi János Noelnak fogják hívni - újságolta büszkén Évi a Blikknek. - Az édesapámat és a nagyapámat is így hívták, ezért szeretném, ha tovább vinné ezt a nevet.
Évinek a legfontosabb babaholmikat már sikerült beszereznie. Bár egykori barátja, a születendő gyermek édesapja továbbra sem érdeklődik a baba felől, de egyedül is elboldogul. Mindenben segíti a családja, sőt még a szomszédok is támogatják.