Ebben a szci-ben ugyanugy becsavarodnak az emberek, mint a HGY-ben vagy csak nekem tunik ugy miutan vegig olvasgattam egy par oldalt....?
Lehet, hogy tul naiv vagyok, de en szemly szerint nem szeretnek egy agyon sterilizalt vilagban elni... Mar ami eddig lejott nekem ezen forum alapjan a sci-rol az auditalas meg clear hegyek=steril elet.... Az en olvasatomban....
Valakinek valami egyeb hasznalhato, laikus szamara is megertheto egyeb eszrevetele....?
Csakis a nirvánában!! Hogy is gondolhattad másképp??
Hibát nem követhetsz el, mert különben megkapod a magadét! :) Légy tökéletes, ahogy egy mester! :) addig meg se szólalj! :)
:))
Worst Picture War of the Worlds (2005) 18% Alone in the Dark (2005) 14% The Dukes of Hazzard (2005) 13%
Worst Actor Tom Cruise for War of the Worlds (2005) 33% Hayden Christensen for Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005) 17% 50 Cent for Get Rich or Die Tryin' (2005) 14%
Worst Actress Jessica Simpson for The Dukes of Hazzard (2005) 21% Tara Reid for Alone in the Dark (2005) 14% Katie Holmes for Batman Begins (2005) 13%
Worst Supporting Actress Paris Hilton for House of Wax (2005) 35% Katie Holmes for Batman Begins (2005) 14% Jessica Simpson for The Dukes of Hazzard (2005) 13%
"Az utolsó betűig igaz - egy szci-re. Ez tapasztalat barátom, nem hipotézis, és nem előítélet."
Megerősítem.
"::Hallottad a mesét a clear kannibálról?:: Biztos mindenki ismeri, úgyhogy el ne mond..."
Egyetértek.
Trans, egyébként hogyan találnál a kannibálok között képes lényt az auditáláshoz, ingyenes stressz-teszt asztalt vagy önkényes sátrat állítanál fel, vagy kitöltetnél velük egy oxford tesztet, vagy hogyan...?
Áhh..., már rá is jöttem, az "Egycsapásra Klír" módszerrel.
Egy csapás és már a szűrő tiszta és már misszionáriusokat sem enne többet soha a rohadék. :D
Köszi a választ, bár kicsit gyerekesnek tartom, hogy külön kérvényt kell benyújtani, hogy az előttünk meglebegtetett ismereteidből egy csipetnyit ki is fejts.
Egyébként tegnap eszembe jutott, miért irritálnak annyira ezek a sóhajba fúló mondatok. Még tizenéves koromban olvastam 2 darab szerelmes ponyvát, egy Claire Kenneth (?) álnéven publikáló magyar nőtől. Ilyen címeik voltak, hogy "Randevú Rómában" meg "Neonfény a Nílus felett", szóval szigorúan alliteráltak. De azért kiváncsi voltam, milyen is ez a műfaj, és becsülettel végigolvastam a sztorit. De minden bekezdés ilyen volt:
"A férfi belépett.... Anna szőke haján megcsillant az egyiptomi nap aranyos sugara.... Mindketten tudták. A férfi annyit mondott:
- A lelkem..... valahogy fáj....
Anna csak suttogni tudott válaszul....
- Neked is...?"
És egy idő után baromira elkezdett irritálni. És végül arra jutottam, hogy ez a rengeteg pont igazából a hatásvadászat jele és tulajdonképpen csak azt próbálja palástolni, hogy a szerző írói eszközei meglehetősen hiányosak.
Amikor éppen nem emberek életét teszi tönkre és nem a $zcientológia üzleti titkait védi, Helena Kobrin szombat esti lázban ég, haját leengedve nőies oldalát mutatja:
Az első kérdést, miszerint az "összes OT szinten a BT-k hajkurászása folyik, és mindegyik után azt, hiszed már nincs több, de a mikor megkapod a következő szintű anyagot, az csak egyre vadabbá válik?" kérdésre ismét elfelejtettél válaszolni!
A kérdéseidet én is feltettem magamban. Megkíséreltem erre jóindulatú választ adni, és most is erre törekszem. Nem egy scifi író oldaláról közelítek, hanem az emberek felől, akik ebben hisznek. Mert meggyőződtem róla, hogy hisznek benne.
A szcientológiai egyház vonzáskörében olyan emberek vannak, akikben előzőleg nem eresztett erős gyökeret semmiféle hit. Elképzelhető, hogy van kivétel, de én nem találkoztam ezzel. A materializmust is ilyen szempontból hitnek ítélem meg. Másrészt ők társaságot kereső emberek, akikben erős az igény közösségi kultúrális élményre.
A rendszerváltás után széthullott az előző rendszer kultúrája és közösségei. Az újban még nem volt ideje kialakulni, megjegyzem most is csak kialakulóban van. A gyors növekedés szerintem emiatt van.
Két tanulsággal lettem gazdagabb.
Egyrészt nagyon fontos lenne a gyökereinkre támaszkodó kultúrálközösségeink mielőbbi felállása. Ebben nem különböztetek meg istenhívő és materialista gyülekezetet.
Másrészt újra meggyőződtem abban, hogy milyen erős az istenkeresés az emberekben, mert ezt látom ennek a scifire épülő egyház fejlődése igazi okának.
Hát néhány varázsszó van a tarsolyomba külön ilyen esetekre.
Beyond-ot, ha szépen kérlek, válaszolj azokra a kérdésekre, amit Taggi feltett neked. Tudod sokunkat, érdekelne.
Taggi!
A főnököm volt ilyen. Eleinte nem tudtam hova tenni.
Később a munkaügyistől (P. B. szcientológus) hallottam a következőket: - Teljesen érthető a Viktor viselkedése veletek szemben. Azért is jönnek az új emberek, akik hasonló gondolkodásúak, mint Ő. Persze, hogy nem bízik azokban, akik nem Szcientológusok.
Képzeld, hogy pont ez a hölgyike irogatta a saját főnökéről is a jelentéseket. Persze rólam is :-D
::Én éppen azt látom, hogy a tesóm soha annyi fájdalmat nem okozott nekünk, és soha nem kommunikált velünk olyan nehezen és hatékonyság nélkül, mint mióta auditálják.
A képességei megnövekedtek, most már csak a szándékait kellene kitakarítani :) Hallottad a mesét a clear kannibálról? :)))
1,Konkrétan pl az érdekelne, hogy tényleg minden szinten a body tethanok kétségbeesett hajkurászása folyik, akkor is, amikor már abban a hitben vagy, hogy leszámoltál az összessel?
2, Hogy Te személy szerint hiszel a BT-k létezésében?
3, Mennyire másztak bele a szcik a magánéletedbe, hogyan alakult a kapcsolatod a családoddal?
4, Nem gondolod, hogy az a meggyőződésed, miszerint Te vagy az életed ura, megteremtője és istene, valójában inkább menekülés annak felismerése elől, hogy vannak dolgok az életedben (nem is kevés), ami felett nincs hatalmad? És hogy könnyebb lúzernek tartani a küszködőket, mint beismerni, hogy te is közéjük tartozol?
Ennek hatására még kevésbé képes kommunikálni a környezetével, még több ártó tettet fog elkövetni és még jobban visszahúzódik.
Én éppen azt látom, hogy a tesóm soha annyi fájdalmat nem okozott nekünk, és soha nem kommunikált velünk olyan nehezen és hatékonyság nélkül, mint mióta auditálják. Mivel a mi valóságunk teljesen eltér az övétől, egyre inkább elhúzódik tőlünk, sokszor, bár nálunk alszik, nem is beszél velünk stb. Szóval pont, amit leírtál.
Csak furcsa neki - és nem csak neki - a stílusod. Nekem is nehéz volt elfogadni, de gondoltam valamit.
Aki évtizedekig élt elnyomottan, egy lebéklyózó eszme fogságában, feláldozva és elvesztegetve nagyon-nagyon sok mindent az életéből, majd megszerezte a Szabadságot, az bizony el is lehet szállva. Azt hiszem, Te hozzánk képest végtelenül le vagy lazulva, már-már "nemnormális" szinten. És ez a "normális", hiszen te két olyan - ráadásul teljesen ellentétes - végletet tapasztaltál meg, amikből az egyiknek a feldolgozása is elég lenne életfeladatnak. Hm, talán az a csoda, h. nem hagyott cserben az elméd teljesen.
Másrészt, aki nem tudja, h. min mentél keresztül, és hol tartasz most (pl. egzisztenciálisan), annak rém nehéz a felbukkanó hsz-aidat értelmezni.
Ne felejtsd el: évtizedekkel fiatalabbak vagyunk, mint Te, és tapasztalataidat nem okvetlenül tudjuk átérezni-átvenni egy fórum keretein belül.
Félreértés miatt ne bántsátok egymást, jó ?
Egyébként Taggi kérdezett Tőled sokfélét, és minden ittlévőt érdekelne a válaszod.
Gondolom hogy (már nem) gyakorló auditor ÉS gyakorló pszichológus vagy, így jobban is értesz hozzá, mint mink.
::"önkorlátozó felelősségérzet".
LOL, ez a nap vicce.
A ciklus úgy indul, hogy valaki pl. véletlenül elkövet egy ártó tettet, ezzel nem képes szembenézni, és mivel "alapvetően jó", azért, hogy másokat ne bántson meg újra, visszahúzódik és visszatartja magát a többiektől.
Ennek hatására még kevésbé képes kommunikálni a környezetével, még több ártó tettet fog elkövetni és még jobban visszahúzódik.
És a végén pont azt a halotgyártást fogod kapni a "szakemberek" közreműködésével, amivel a szcit vádolod.
Családlátogatás apóséknál nem szerencsés Tommynak. El kéne olvasnia L. Ron Hubbard HOGYAN MENTSÜK MEG A HÁZASÁGUNKAT c. remekművét. Mert hát működik az a fránya TEKK...
De ennek a megközelítésnek az a legnagyobb baja, hogy azt plántálja a gyerekbe, hogy "te nem vagy képes irányítani a bankodat, sőt mi szakemberek sem vagyunk képesek rá, ezért az egészet seperjük a szőnyeg alá."
Ékes bizonyítéka ez annak, hogy a szótisztázás édeskevés egy - amúgy nem túl bonyolult - szöveg akárcsak érintő menti megértéséhez. Úgy tűnik, a feketén és fehéren kívül nemigen látsz te más színt. Azokat is csak LRH-varázsgömbön keresztül.
Persze értem én, hiszen arra fújjátok a legtöbb kénkövest, akitől a legtöbbet loptátok (pci). Tolvajmentalitás.