Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Szerintem minnel tobb kozvetito kapcsolodik be egy kommunikacioba, annal nagyobb az esely arra, hogy valami felreertes tortenik, valakinek fontos info elvesz kozben, ezert nem szeretek uzeneteket kozvetiteni (foleg, ha meg csak meg sincs fogalmazva az). Masreszt csak 2-szer kevesebbszer talalkoztal vele, mint en. :-)
GEOCACHING játék OFF fórumában kiderült, hogy jónéhány játékos hajdanán légvédelmi alakulatnál szolgált. Meghívtam őket ide a fórumba, remélem élnek vele és sok hasznos imformációval tudnak szolgálni számunkra.
Üdv Mindenkinek! Ha még lehet feliratkozni a listára, akkor én is mennék:) Ha valaki Bp-ről kocsival indulna és van bent egy hely, kérem szóljon! Előre is köszönöm! stp
Kiskunlacházán valóban egy Amatör Rally Bajnokság apropoján voltam,bár a versenyből szinte semmit sem láttam,nem igazán ezért mentem :-) .Ez minden honapban egyszer van.legközelebb január 7-én lessz ,ezután pedig február 11-én.A belépő 500 Ft.Ezenkívül azonban nem tudom lehet e máskor is mászkálni,őrség van.Észrevétel a bejutásra? Megdumáljuk az örökkel?Valami kapcsolat esetleg?