Arra vagyok kíváncsi, hogy élt-e már itt valaki a Clementoni hiányzó-darab szolgáltatásával, ami ugye egy egész csomag megküldését jelenti. Ez ingyen és bérmentve történik? Postaköltséget kell fizetni? Ha igen, mennyit? Kb. mennyi idő múlva érkezik meg?
Én azt olvastam, hogy a Ravensburger nem tud hiányzó darabokat küldeni, mivel folyton változtatják a vágóformákat. Az Educa küldi meg a hiányzó darabokat ingyen és bérmentve, illetve a Clementoni küld egész csomagot, ha szólsz, hogy hiány van.
Én egy egyszerű játékboltban vettem Zalaegerszegen, de láttam ilyet a Tescoban is, legalábbis azt hiszem. Egyébként ilyenkor karácsonykor feltűnően nagy lesz mindenhol a választék, szerencsére!
Kirakózásban gazdag ünnepeket kívánok mindenkinek!
Ha még keresed a kirakót, a http://www.compaya.hu/ -n meg tudják neked rendelni. nekem is hajtják az 1500-ast, de az nincs egyelőre, csak az az 1000-es, amit te kerestél!
Én 3 év alatt raktam ki egy Clementoni 4000 db-os puzzle-t (már nem ott lakom, ahol a puzzle van, azért haladt ilyen lassan), és 2 db hiányzott a végére. Elküldtem a formanyomtatványt a megadott címre, majd hosszas e-mailezés kezdődött, aminek a végére elküldik az egész csomagot, miután darabokat nem pótolnak... nem olvastam vissza túl sokat, de Nektek is ez volt a tapasztalatotok? (már aki vesztett el darabot, mint én :-) )
Öcsémnek karácsonyra puzzlet akarok venni, már kinéztem piccardéknál. Gondoltam, hozzácsapom az üdítősdobozokat is, mert pont jó lenne a leendő konyhánkba a hűtő oldalára, milyen jól nézne ki, meg minden. És múlt héten nézegettem, de rendelni nem rendeltem, és most akartam, és most meg nincs!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
Piccard, nem akad egy elfekvőben a raktárban valahol???
Nekem a http://www.compaya.hu/ -n próbálnak meg beszerezni egy Clementoni kirakót, külföldről rendelik. Ha tudod, hogy melyiket szeretnéd (a Clementoni.com-on megnézheted), akkor szerintem írjál nekik.
A múltkor megláttam az Auchan katalógusban egy koalás kirakót, és rögtön beleszerettem. Persze sehol sem találtam :( Clementoni a márkája. Nem látott valaki valahol? Nagy örömet szereznétek bármi infoval.
Múltkor annyira megtetszett a Szent Mark templom kirakás közben, hogy nem hagyhattam ki ezt a 2000 darabosat se, és már kinéztem egy 4000 darabos képet is róla!
Nem is tudom.. szerintem annyira nem volt nehéz, inkább azt mondom, hogy élvezetes volt ilyen fura alakzatokat keresgélni.. Mondjuk szántam rá egy félórát, hogy nagyjából alak szerint külön doboztetőkre szétpakoltam a puzzlékat.. igy elég gyorsan megtaláltam mindig azt,amit éppen kerestem.
Közben elkezdtem egy másik 1000 darabosat, majd arrol is teszek fel képet- bár ezt most elég hézagosan fogom rakosgatni, mármint időben.