BÚÉK mindenkinek. Még nem írtam ide üdvözölnék ezúttal mindenkit, kezdő vagyok, és nagyon megtetszett ez a gép, mindenhol azt olvasom tesztekben, hogy kezdőknek is ajánlják ... szerintetek is így van ez? Mielőtt elkezdtem volna komolyabban nézelődni (motorok után) az volt az elképzelésem hogy egy jó 250-es motort vásárolok és kész (de arra kellett rájönnöm, hogy, ha nem robogót akarok meg nem cross endúrót, és nem choppert :) és új motorba gondolkozok akkor a honda cbf 250 van a piacon ... tehát nincs választék, esetleg a honda varadero 125, de a 125-öst már nagyon kicsinek érzem akkor inkább robogózok 50-essel arra legalább nem kell rendszám se).
Az 500 - 600 -as kategóriában már van választék szép számmal és ezek közül ez a kawa tetszik most a leginkább, de nem tudom, hogy merjem e megvenni eddig (robogón kívűl) suzuki gs 500-al motoroztam (nem túl sokat +ezen a motoron tettem le az A-s vizsgát), nagymotoros gyakorlatom szinte a nullával egyenlő.
Papa0920: én pénteken (január 6.-án) jártam a csiki-begében és ott nem változott az ára a tavalyihoz képest (megkérdeztem az eladót) a hivatalos kawa honlapon sem változtattak tehát valószínűleg az áfa változás meg a regadó változás nagyjából pont kiütik egymást így nem lesz komolyabb változás az árban.
Tényleg arról nem tud valaki valamit, hogy ez az ár, (lévén új elvileg 2006-os modelről van szó, bár tudom hogy már októbertől vásárolható) nem bevezető ár és pár hónap múlva feljebb megy? Azért kérdezem mert robogónál (kymco) tapasztaltam, hogy egy új modellt olcsóbban adnak majd kb fél évre rá jelentősen drágábban adták ugyanazt a modellt.
Fiúk! Nagyon sürgős! Teljesen kétségbe estem! Olvasom a topicon hogy a Szentesi kereskedésben nem szabad ER-6-ost venni! Miért????
Én holnap akarom odaadni az előleget, és pénteken aláírni a papírokat, hogy még az idei regadóba essen. A holnapi előleget elhúzom valahogy,de aki tudja miért nem szabad a Szentesi kereskedővel üzletet kötni, az kérem, azonnal írja le!
Előre is köszönöm!
Ui.: egyébként mi a véleményetek, jövőre változik az ára?
A kategória, ami alapján összekerültek - az a KINTI vételár.
Hát ezért kerülhetett a 6kilós csoportba, és egy jó motor - jó áron kombinációt talált benne mindenki. Ezért is népszerű a vas, bőven tudása alatti az ára.
Bár az ezres Z után "csak" egy átlagos vasnak tűnt, sőt: az ezres után bármely gép csak egy átlagos vas... :-DDD