Nekem van Zeger-gyűrű fogóm négy vagy öt darab. Azokkal lehet a szükséges erőt kifejteni, ezzel nem, ahhoz ez nagyon gagyi... Ettől föggetlenül ez egy német birodalmi szabadalom: D.R.P.
Van egy határoló a fogantyú végén, ami a nyitásnál rögzíti a szerszámot.
Rali! Már tapasztalhattad nálam, hogy nem könnyen hiszek el dolgokat. Gyakran visszacseng a fülemben az a szemrehányásod, hogy: "miért nem lehet ezt elhinni?"
Akkor egészen konkréten a dioptriamérőn vitatkoztunk itt. Azt gondolom, hogy neked valaki azt mondta, hogy ez egy dioptriamérő és te továbbítottad az infót. Így nekem kevés volt igazolásnak....:(
Akkor viszont már nem kételkedtem, amikor az optikustanulók könyvéből bemásoltátok a vonatkozó részt, és tisztázásra került, hogy a dioptriamérő egy bizonyos töréspontú anyagra vonatkoztatva ad helyes értéket, más töréspontú anyagokra át kell számítani.
Annyi tévhiedelem kering az emberek tudatában, hogy hihetetlen!!! Ilyen pl. a hűtőmaszk hasznossága a mi éghajlatunkon. (Már kevesebben hisznek benne talán (?), nem is találok autókat, amelyeken lenne ilyen. Vagy pedig megszűnt az a vállalkozás, amelyik ezt gyártotta, és ebből élt.)
Erdemes vegigbongeszni, az oldalt, mert valahol letoltheto egy program is, amit lefuttatva, megnezheted a meccseket.
Fantasztikus tudast, csapatmunkat, osszedolgozast igenyel, kulonbozo szakteruletek csapatmunkaja. Pl olyan meccsek is vannak, hogy 33:0... :)) es ott bizony, az ellenfel csapata is egy zsenialis muszaki csodat tett az asztalra...:)
Van egy mernokjatek, ahol robotfocistakkal kell focizni. Asszem van kulon liga az autonom es a kulso aggyal ellatott cuccoknak, de nagyon regen erdekelt es olvasgattam rola.