A kategória, ami alapján összekerültek - az a KINTI vételár.
Hát ezért kerülhetett a 6kilós csoportba, és egy jó motor - jó áron kombinációt talált benne mindenki. Ezért is népszerű a vas, bőven tudása alatti az ára.
Bár az ezres Z után "csak" egy átlagos vasnak tűnt, sőt: az ezres után bármely gép csak egy átlagos vas... :-DDD
Egy kis ízelítő az optikai részből és egy nagyobb kép kipufogó tuning..... izlések és pofonok különbözőek , de nekem a kipuf jobban tetszik a gyári....
Nem baj az , ha két helyen is szerepelsz , legalább itt is megismernek , akik az ottani szereplésed nem olvassák.....
Lehet , hogy szigorúan köbcentiben és lóerőben is egyforma gépeket szabadna csak összehasonlitani , de olyat nem igen találnak , mert az egyik ilyen a másik meg olyan....
Attól függetlenül azért nem biztos , hogy korrekt egy 70 lóerős motort összeengedni egy 110 lovassal és utána köpködni a 70 lovasra , hogy nem gyorsul úgy , meg a végsebessége nem annyi.... :-))
Különben olvastam a cikket mindenütt ahol az ER-6n-ről irtak....
Örülök neki, ezután csak egy kis ideig kell várni , hogy a Magyar ujságírók lemajmolják a külföldi tesztet és ugyanez lesz a végeredmény.
A Z750-el is az volt a bajuk , hogy nincs mivel összehasonlítani , azért győzőtt.... Egyébként a Z750 nem is lett volna korrekt vetélytárs ebben a tesztben sem, hiszen nem a 600-as kategória. Amikor a yamahával és a suzukival hasonlitgatták , mert nem volt más , akkor is ezt nyekeregték , hogy nem fér bele a 600-as kategóriába , de valamivel össze kellett hasonlitaniuk. Most legalább kaptak a pofájukra a kawasaki ellendrukkerek , hiszen a teszten számos 600-as kategóriát elvert :-)))
Nagyon nehéz bejáratni, mert így 0 fok körül már nagyon hideg van rajta, és hát a motort is nagyon féltem! Az első 100 km-t 3500-ig forgattam, most pedig szigorúan 4500-ig. Az 1000 km-es szemle után majd lehet húzni a szarvát!!! Megbámulják az utcán az emberek, főleg hogy az enyém ragyogó sárga. Már messziről virít! Szurkolok mindenkinek, aki szeretne egy ilyen motort, hogy sikerüljön amit tervez!
Sziasztok!
Laci vagyok és er-6n függő.
Már 4 hónapja nem motoroztam.
De minden nap megnézem a képeit.
Pénzem ugyan nincs, de már gyűjtök rá, és remélem, hogy tavasszal elegendő lesz a beruházáshoz...
:)
Papa
Üdv Mindenkinek! Én csak ajánlani tudom az ER6N-t, mert tényleg egy nagyon jó gép! Már egy hete ER6N tulajnak mondhatom magam, de még csak 330 km-t tudtam menni vele, a korai sötétedés, ill. az esti mínuszok miatt! Szentesen vettem a gépet, és már régóta van tesztmotorjuk is.