Keresés

Részletes keresés

Ordas Creative Commons License 2005.11.22 0 0 895
Béna epizódszerep. Ki emlkszik erre? :)
Előzmény: LeifEriksson (894)
LeifEriksson Creative Commons License 2005.11.22 0 0 894

Előzmény: Ordas (893)
Ordas Creative Commons License 2005.11.22 0 0 893
mp3 kell.

Hofi 99 szilveszterén szerepelt, az utolsó részben.

A szőke csippendéles csávó nem jáétszott a BK-ban, szerintem. De az exfelesége igen.
Előzmény: f-b (867)
ARic Creative Commons License 2005.11.22 0 0 892

Frajt Edit meg még mindig bírja fokozni a kiállhatatlanságát :))) nem szeretnék majdan nálunk otthon pici babával ilyen hangulatot... a Julcsival úgy beszélt, mint egy utolsó cseléddel...

férj helyében hamarost máshol keresném a fárasztó napi munka után a nyugalmat, meg egy kis felüdülést :)

Spidermans Friend Creative Commons License 2005.11.22 0 0 891
"de egy panellakásban honnan szedett tűzifát?"
Feriék helyében ellenőrizném, megvan-e minden asztal és szék, lábastól:)
Előzmény: Vesalius (870)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.21 0 0 890
Virág latinul:flos
Előzmény: f-b (889)
f-b Creative Commons License 2005.11.21 0 0 889
A flower-t hogy mondaná Bőhm bácsi latinul? :-))
nagykunsági Creative Commons License 2005.11.21 0 0 888

Ez az angol, nem az az angol.

A számítógépes angolt, nagyjából értem, mert mindennap használni kell. Ezek már beleívódtak a mindennapjainkba

Na de nagyon eltértünk a tárgytól.  Gyerünk vissza a szomszédokhoz.

Előzmény: nnixi (886)
nagykunsági Creative Commons License 2005.11.21 0 0 887

Na akkor majd kérdezek. :)))))))))))))))))

Tudod nyelvet már nem én tanulok, hanem a fiaim.  Csak lusta voltam nekik szólni, hogy fordítsanak. Egyébként a legnagyobb szokott tolmácsolni, ha külföldiekkel beszélek.

Előzmény: Roxer17 (885)
nnixi Creative Commons License 2005.11.21 0 0 886
A topic is angol szó:)))) Csak mert, hogy magyar topicban magyarul!!! Különben semmi baj a néhány angol becenévvel. Sőt!! Külön jó. Nem kíván felsőfokú nyelvvizsgát:)))
Előzmény: nagykunsági (878)
Roxer17 Creative Commons License 2005.11.21 0 0 885
Magyarul írunk teljesen,egy-két becenév meg kialakult angolul,szerintem ez nem baj.
De aki nem érti az kérdez és mi szívesen eláruljuk.
Egyébként sohasem késő elkezdeni nyelvet tanulni:)
f-b Creative Commons License 2005.11.21 0 0 884

Akkor it egy szinkronparódia:

http://ufojelek.uw.hu/

Előre megírt, megtervezett, vágott-rendezett.

Gondos munka!

Ja, és a 2. részben Vágási Feri is majd látható lesz.

Előzmény: Quantumleap (781)
Gáborbakter Creative Commons License 2005.11.21 0 0 883
Igazad van!
jung Creative Commons License 2005.11.21 0 0 882
Vártam volna, hogy megemlékeznek az elhunyt szinészről a főcimben, de ugy látszik, akkor még ez nem volt bevett.
ARIBOY Creative Commons License 2005.11.21 0 0 881
Ez utóbbi elképzelhető,hogy maradt egy kis fa,és abból gyújtott be az idős hölgy.
Előzmény: Törölt nick (880)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.21 0 0 880
"Ez tényleg érdekes,hogy hol talált a lakásban tűzifát."

Ferkóéknél van egy szoba,amit sosem mutatnak.Talán ott fák nőnek,vagy ott van felhasogatva tűzifa,és arról se feledkezzünk,hogy nemrég Ferkó és Géza bácsi bútort kalapáltak.
Előzmény: ARIBOY (874)
LeifEriksson Creative Commons License 2005.11.21 0 0 879
Ja, Pintér Tibor motoros rendőr volt, és persze ő is a népnevelő szellem jegyében az igazságos és megvesztegethetetlen rendőr. Egyszer Nagy Fehér az Andrássy úton parkolt a Peugot-val, és épp ott volt Julcsi, meg jött a rendőr srác a motorral, s figyelmeztette is a dokit, hogy nem szabad itt meg itt balra kikanyarodni, különben meg fogja büntetni.... :))
Előzmény: nnixi (872)
nagykunsági Creative Commons License 2005.11.21 0 0 878

Öreg vagyok én már a szótárhoz.:)))))

Meg azt sem tudtam milyen nyelven van:))))))))))))))))

Magyar topicban nem lehetne magyarul????????

Előzmény: nnixi (877)
nnixi Creative Commons License 2005.11.21 0 0 877
flower=virág (angolul) most már vágod? kéne egy szótár:)!!!
Előzmény: nagykunsági (875)
sun007 Creative Commons License 2005.11.21 0 0 876
Böhm bácsin MAGENTA színű csokornyakkendő volt ;o)
Még jó, hogy akkoriban talán még Matáv sem volt, csak Magyar Posta, nem, hogy T-Com...
És jöttek a latin idézetek!!!!
nagykunsági Creative Commons License 2005.11.21 0 0 875
Megőrjítetek.  ez a "Flower " név honnan jött???
Előzmény: Roxer17 (869)
ARIBOY Creative Commons License 2005.11.21 0 0 874
Ez tényleg érdekes,hogy hol talált a lakásban tűzifát.
jung Creative Commons License 2005.11.21 0 0 873
Emlékeim szerint Claudia elszerette Julcsitól. A saját néven futó ember nem ritka a szomszédokban, a szereplők 80%-a, kivéve a főszereplőket.
Előzmény: LeifEriksson (871)
nnixi Creative Commons License 2005.11.21 0 0 872
A Németh Kristóf nem a Clau palija volt a Szomiban, hanem Julcsié. A szőke fazont pedig ha jól emlékszem a Pintér Tibor játszott és rendőr volt. Az is Julcsi hapsija volt. A Szőllősi doki azt hiszem igaziból rákban halt meg.
LeifEriksson Creative Commons License 2005.11.21 0 0 871

Más is szerepelt a Barátok köztből. Az a szőke hosszú hajú csippendéles csávó itt Julcsi egyik későbbi pasija lesz

Akárcsak Németh Kristóf (Géza), aki a Szomszédokban még szőke volt, és hatalmas fantáziával Kristóf néven futott.. bár ha jól emléxem, ő nem Julcsinak, hanem Claudiának (played by Liptai Claudia) volt a pasija a Szomszédokban.

Előzmény: f-b (867)
Vesalius Creative Commons License 2005.11.21 0 0 870

"de egy panellakásban honnan szedett tűzifát?"

Ez nekem is eszembe jutott.........:)))))))))

Roxer17 Creative Commons License 2005.11.21 0 0 869
Igen és a stúdióban a Bros: I owe you nothing című száma ment:)
Nagy volt Feri anyja a sütőben tűzrakással:D Nem akarok szőrszálhasogató lenni,de egy panellakásban honnan szedett tűzifát?Szegény Hero visszasírha az árvaságot.
Flower doki burkoltan megkérte Etus kezét,de kosarat kapott,mint mindig.

Tényleg szomorú volt Jutka apjának halála:(Valaki tudja,hogy igazából miben is halt meg?

Előzmény: DJ Szegecs (868)
DJ Szegecs Creative Commons License 2005.11.21 0 0 868
Sziasztok!

Új vagyok ebben a topicban, korábban a másik Szomszás fórumba írtam.

A mai részben nagyon tuti volt, hogy Gábor Gábor elektro bolttá alakította át a kozmetikát, és mindenféle Quelle katalógusból kitépett lapokkal tapétázta ki a falat, továbbá feltűnt egy zsír új Commodore 64-es is, gyári csomagolásban, valamint egy ismeretlen terminálgép is.

Frajt Editen kék színű szabadidőruha volt, "BOSS - MEN'S FASHION" felirattal. Ütős...

Szomorú téma pedig Szőllősi doktor halálhíre volt...
f-b Creative Commons License 2005.11.21 0 0 867

Hello! Tök jó a topic! Gyorsan leírom, ami eddig az eszembe jutott:
Érdekes, hogy a régi részekből (amikor én 5-6 éves voltam) csak a rossz dolgokra emlékeztem: amikor a zebrán a Taki bácsiék mellett álló ezerötös lada áthajt az embereken, vagy amikor a bordó kocsi (benne Gesztesi Károllyal:)) elüti a BMX-es srácot. Vagy amikor a kocsmából kidobják Feri anyját. Mellesleg a kocsmásor Bata János volt. Őt manapság a Gálvölgyi Show-ban lehet látni.

Pattogi, a morgó vásárló szerepelt az Öregberényben is. A színész egyébként mindig távolkeletieket szokott szinkronizálni, ezt észrevettem.
Oli 1990-ben jön az imdb szerint. Most 1989 indul, tehát legalább 26 rész van addig, vagyis minimum 5 hét.
Rozsomákot Sümeghy Rozmárnak hívja.

A 97-98. rész körül a főcím végén. Juli csak vezette a Trabit, amikor kiírták a nevét. Néma csend. Ez nagyon gyanús volt. Be is igazolódott: rögtön utána belehajtott egy Lada ezerrel. Később a kórházban mondta is Nagy Fehér, hogy 10 centin múlott az élete.
A 100. részben még kiszólások is voltak a nézőknek. Plusz arról poénkodnak Takiék, hogy Alma elfelejtette behozni a sót. Nem baj, majd a 200. részben! Aztán ezt nem is felejtették el a 200-adikban.
Az 1998. szilveszteri részben pedig Hofi is szerepelt. A forgatókönyv szerint csengetnek Takiéknál, és Alma ajtót nyit, Vágási Feri áll az ajtó előtt. Csakhogy a forgatáson Hárváth Ádám jó barátja, Hofi Géza jelent meg az ajtóban, Fehér Anna nem kis meglepetésére. Emlékszem, megszólalni nem tudott, csak idétlenül nevetett, szinte sokkot kapott. Hofi meg vigyorgott. Még a végén lévő bölcsességeknél is szerepelt. Úgy írták ki:
Hofi
HOFI GÉZA

Nagy Fehér mentőstársa, Koroknay Géza feltűnően megőszült 87 és 88 szilvesztere között, nem? Nekem ez feltűnt.
Más is szerepelt a Barátok köztből. Az a szőke hosszú hajú csippendéles csávó itt Julcsi egyik későbbi pasija lesz.

Paródiák:
- A Gálvölgyi paródia engem is nagyon érdekelne!!! Nem lehetne felrakni egy internet-oldalra/ftp-re vagy valami? Ha valakinek kell mp3-ban a Szomszédok főcím (egybemosva a végefőcímmel), azt szívesen felrakom!
- Egyszer a Parabola utolsó évadában (1991) olyan volt, hogy Dallasi szomszédok. Nem emlékszik rá valaki? Mert nekem csak a főcím maradt meg. Megy a Dallas főcíme és ráment a Szomszédok zenéje. De hogy van tovább?

Ordas Creative Commons License 2005.11.21 0 0 866
Slágeren PONT most szól :)
Előzmény: rettentó (865)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!