De, teljes mértékben egyetértek. Mondjuk ha én volnék Riccardo helyében, csak egy harsány röhögéssel és egy "Pálci, pihenj!" mondattal honoráltam volna.
Golden Lapát... höhöhö! Remek felvetés! És a díjazottak a gálán a lapátjaikkal egymást vágnák pofán?
Vilibá kicsit beerősíthetne már. Jó, öreg, de már egy sallerra sem futja neki?
Az mindenesetre nem jutott eszükbe, hogy a gyermek édes jó szülőanyját pumpolják meg mondjuk 1-2-300 EUR-ra, mondván, hogy ők etetik, ruházzák, esetleg nem szállna-e be a kölyke nevelésébe...(nem, mintha Ricsmondot kellene nevelni, hisz ő a legeslegnormálisabb az egész házban) Viszont ez a két ember olyan, mintha 80 évesek lennének, mintha Palika nem két-három éve üldözte volna a csajokat, meg hajigálta volna ki a hűtőt az emeletről... Különleges jegygyűrűjük lehet, amitől Tilda is, Páálci is így be tudott hülyülni, és öregedni 60 évet (más okot nem látok a jelenségre, még akkor sem, ha én, nem épp ifjúként pontosan emlékszem, hogy milyen volt tizenévesen szerelmesnek lenni, bulizni, élni az életet....) :o(
A próféta szólna Belőled!!! Az sem lenne baj, ha egy lendülő péklapáttal vagy hasonló keménységű ököllel találkozna szembe... Azt hittem, mikor Vilibá` elkapta, és húzta befele a Kertészlakba, hogy most majd jön egy füles, de az öreg megint dzsentlemanus volt :o( Pedig az öreglány a cselekedethez hozzáadott mimikáért külön Golden Lapát-ot érdemelne... (and the winner is.......Magda Kertész!) Hiába, egy nagy színészt honorálni kell díjakkal is...
valami iszonytató volt szerintem valamelyik sztoriizé rémálma a múltból. talán némi drog hatására. iszonytató. Tildáék megabunkók voltak, mire nevelik Riccset, hogy egy megígért dolgot mondjon le? A legjobb esetben is csak a KÖVETKEZŐ hasonló alkalomról lehet ilyenkor beszélni,de nem azonnal ide a pénzt, bármit is beszélj meg a barátnőddel, nem? Zsoltot meg bírom, na.
Ebben tökéletesen igazad van,ráadásul lehet iskola kezdési támogatást kérni a 24.kerületi önkormitól!Meg gondolom Richárd után kapnak családi pótlékot is:)))
hát én kurvára felrántottam magam a tildán meg a palikán,abban a rohadt rózsában vacsiznak minden este, erre surmóznak pár ezer forinton. de a ricsi jól beszélt velük.
egy igazi arc viszont a fagyis tréfáért alaposan fejbe verte volna.