Keresés

Részletes keresés

pataporc Creative Commons License 2005.11.20 0 0 19

Akkor miert koltoztetek oda, ha ennyire nem tetszik? Kenyszerusegbol?

Nekem is van ilyen "megerzesem" :) helyekkel kapcsolatban (igy talaltam a mostani lakast is), es nekem Dunakeszi nagyon pozitivnak tunik. De ez csak magia. :) (mondjuk nekem mukodik, csak a kornyezetem zizzen ossze, ha erre  hivatkozom ervkent :)).

Előzmény: ejöje (13)
pataporc Creative Commons License 2005.11.20 0 0 18

Szerintem nem kell meggyozni a masikat, mindenki mondja el, hogy mit gondol DK-rol, aztan majd en eldontom, hogy megyunk-e oda vagy sem. :)

Inkabb arrol meseljetek, hogy milyen mentalitasnak kedvez az ottani elet, mik a lehetosegek, milyen a hangulat stb.

Nekem BPest nagyon nagy lepteku mar, most ugyan a Gellerthegy hataban lakunk, ez jo csondes es bekes (foleg amiota leomlott a szomszed haz tamfala es nincsen busz, tok videk :)), de ez alberlet es innen muszaj lesz tovabblepni. Azokban a keruletekben, amiket szeretek, max. panelbe mehetnenk (az sem lenne nagy baj, csak most is van pici kertunk es nehezen lennek meg mar egy loggiaval :)), akkor meg mar mennyivel jobb lenne mar pl. a MAV-telepen (hogy az nekem hogy tetszik! :)). 

piglet Creative Commons License 2005.11.20 0 0 17
:-) az ottani vezető óvónő nagyon szuper, a nagyfiamé volt még régebben, és mi nagyon szerettük, azóta is tartjuk a kapcsolatot. Ráadásul a hely is szép, jó nagy a kertje, nekem tetszett.
Előzmény: kittti (16)
kittti Creative Commons License 2005.11.20 0 0 16
Sziasztok!
Ismeritek a Pöttöm Panna magán bölcsit(ovit)?Most nyilt,de még csak hallottam róla.Tudtok valamit róla?
piglet Creative Commons License 2005.11.20 0 0 15
Merre laksz? Írhatod mailben is:-) lentebb van a címem.
Előzmény: ejöje (13)
ejöje Creative Commons License 2005.11.20 0 0 14
de azt megigerem, hogy senkinek nem veszem el a kedvet dunakeszitol:)
Előzmény: piglet (12)
ejöje Creative Commons License 2005.11.20 0 0 13

én is laktam szentendrén, én sem szerettem azt sem és nem csak abejaras miatt... volt olyan hely, ahol az első percben otthonéreztem magam (elég sokat koltoztem életemben) és szerintem 1 ev ehhez elég.

Na jó ha káp.megyerhez kell hasonlitanom, akkor már nagyon szeretem, mert attol hanytam:(

szoval szerintem nem jó helyés szerintem 5 ev mulva is ezt fogom gondolni, ha addig kibirom itt.

Előzmény: Törölt nick (11)
piglet Creative Commons License 2005.11.20 0 0 12

Tudom:-) a bejárás miatt. De nekünk ez nem gond, és még a gyerekeknek sem. Lehet, hogy ők is utálni fogják:-)

Én imádom a csendet, a nyugit, és minden ami Pest az nekem már zajos.

Előzmény: Törölt nick (11)
piglet Creative Commons License 2005.11.20 0 0 10

Szerintem az 1 éves ottélés elég kevés, ahhoz hogy megítéld ezt a várost. Én imádom Keszit, és örömmel jöttem vissza - 2 év Kápmegyer után.

Nagyon sok pozitívuma is van. És a MÁV ovit sem biztos, hogy bezárják. A Madách lakótelep egy jó kis hely, isteni cukrászdával:-))))))

Bár az én gyerekeim az AMK oviba járnak Káp 1-re, és nem fogom őket idehordani már, ahhoz túl kevés az idő. Logisztikai okokból még a legkisebb is oda fog járni. A Dalosovit sokan ajánlják... szerintem mindenki azt ajánlja, ami neki bevált. Nekem például nagyon nem jött be az az ovi. Szerintem minden óvónő kérdése, ahogy iskolában az elején minden a tanítónő kérdése.

Előzmény: ejöje (8)
ejöje Creative Commons License 2005.11.20 0 0 8

ha kuldesz egy melt, akkor este megirom neked az egesz 1 éves ittélésem minden tanulságát:)

benbne bolcsivel, ovival:) és minden egyébbel:)

Előzmény: pataporc (7)
pataporc Creative Commons License 2005.11.20 0 0 7

Piglet: je, en azt hallottam, hogy a MAV-ban van minicsoport, de majd rakerdezek (kedd delelott megyek be). Baratnom gyereke most fejezte be ott az ovit, o mondta, bar amilyen luke az a no, lehet, hogy elnezte... :)

Ket maganovi? Egyrol hallottam, hol 50-60 ezer Ft egy honap. De nyilvan nem azert adom kozossegbe, hogy megkereshessem az oviravalot :(, szoval ez kiesik (azert meselhetnel rola, hatha Fortuna megkonyorul rajtam! :)) Viszont en egyedul vagyok, tehat ha nem tudom fel napra beadni, akkor ehenveszunk. Ez van.

A MAV-telepet ill. a vasut tuloldalan levo regi "lakoparkot" celoztam be, nem titok. :)

Ejöje: mellbevagott, amit irtal, de komolyan. Bezarjak a MAV-ot? Miert? Es mi a baj a gyongyharmat ovival?

Engem nagyon erdekel minden, ami Dunakeszivel kapcsolatos, milyen ott elni es gyereket nevelni? Meg keplekeny az odakoltozesunk, ezert minden info jol jon, ami Keszivel kapcsolatos. Te ezek szerint ott laksz? Es mi a baj vele (eddig en csupa jot kaptam belole, bar egyelore feluletes a viszonyunk)?

Egy lany: toled is kerdezem, mi a baj az ovikkal?

Az onkormanyzatrol irottak nagyon elszomoritanak (mindenki sejti, hogy mi folyhat arrafele, de megis rossz ezt igy irasban latni).

ejöje Creative Commons License 2005.11.20 0 0 5

hat ez dunakeszi, ezért teljesen normalis, hogy a két bolcsibol az egyiknek csak az egyik csoportja jo, mert jo a csop.vez.

Bejutni? reménytelen, hatalmas protekció, vagy nagyon nehez családi helyzet kell hozzá.

Én oviba mer nem ide viszem a gyerekeket, hanem kaposztasra, mert a bolcsiben latom a gyöngyharmat nevu ovit, ami borzalom, a mavot ugy tudom be fogjak zarni, marad a pisros, ahova pedig tomegek jelentkeznek:(

egyebkent nem annyira jo hely ez itt:( de ne kovezzetek meg erte:)

Előzmény: pataporc (-)
piglet Creative Commons License 2005.11.20 0 0 4

Tudtommal sehol sincs minicsoport. Ha 3 éves kor alatt szeretnéd közösségbe vinni, akkor gyakorlatilag csak a két magánovi-féleség jöhet szóba. Annak viszont elég húzósak a költségei. A barátnőm kislánya a piros oviba jár - ez a Hunyadi és a Tábor utca sarkán van (Madách  utca - Rendőrséghez közel). Ha arra jársz nézd meg, gyönyörű a kertje, és jól felszerelt játékokkal.

A magánovikról is tudok írni, ha egyátalában szóba jöhet. Keszi melyik részére akarsz költözni?

Írd meg magánba: lekref kukac freemail pont hu

Előzmény: pataporc (3)
pataporc Creative Commons License 2005.11.20 0 0 3

Koszi a valaszokat.

A bolcsivezeto szerint varolistanak a varolistanak a varolistaja van ervenyben, es a 3. szulinapon minden gyereket hajitanak at az oviba, akkora a tuljelentkezes. Erthetetlen szamomra, hogy a csak huzzak fel es huzzak fel a lakoparkokat, varjak, hogy a kisgyerekes csaladok odakoltozzenek, és kozben a hozza szukseges kellekeket (bolcsi, ovi) pedig senkinek sem jut eszebe boviteni, fejleszteni. Nyilvan penzkerdes, de valahogy muszaj lenne erre megoldast keresni (a bolcsivezeto szorgalmazta az alairasgyujtest, vagy a szemelyes fellepest az onkormanyzatnal, mert evek ota ez van szerinte ez mar tarthatatlan).

Persze ha ilyen rossz a bolcsi, akkor talan jobb is, ha rogton az ovival kezdem a nezelodest. (Sara most bolcsis, szereti, nem moccantanam el innen szivesen)

A MAV oviban van minicsoport? Meselnetek az ovikrol (es meg a bolcsikrol is azert :)) egy picit?

Egy lany, csak nem oda jartal hajdanan? :)

piglet Creative Commons License 2005.11.19 0 0 2

A bölcsi helyzet valóban tragikus, van kettő is, de egyik borzalmasabb mint a másik. Anno a nagylányt el akartam vinni fél napra, a beszoktatás első három napjában a kutya nem szólt hozzá, és nem is foglalkozott vele.

Oviból viszont több jó is van - a piros ovi, a Máv ovi és a lakótelepen a Gyöngyharmat sem rossz.

Ammandina Creative Commons License 2005.11.19 0 0 1
Szia, ha nem sürgős a kérdés áplisban mgkérdezem a titkárnőnktől, ő Dunakeszin lakik, 2 lánykája van. Miért pont Dunakeszi?
pataporc Creative Commons License 2005.11.19 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Fontolgatom (az eljövendő két esztendő valamelyikében) a Dunakeszire költözést, de persze fontos szempont, hogy a most 21 hónapos lányom ott mire számíthat. A MÁV óvoda első bekukkantásra nagyon szépnek tűnt (jókat is hallottam felőle), a bölcsihelyzet viszont állítólag tragikus. Ti mit ajánlotok, mik a tapasztalatok bölcsikkel, óvodákkal kapcsolatban? Mire kell figyelni, mikor érdemes elkezdeni a keresést?

Köszönöm:

Ágota (és Sára :))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!