A lényeg, mert most ezen a szálon szállt el a zagyam:
Manyus meg akarja őrizni a Kertész család erkölcsi hitelét azzal, h porig alázza Kingát, aki egy kvázi Nök Lapjás, " de szép a tundrabugyim" című sorozaton találhat egy újságban. Ezért természetesen kötelező lotyózni és vendettát hirdetni. Természetesen a családba csak akkor kerülhetne be ő elpusztuland. Közben a Kertész-menek ezerrel próbálják a dolgot megoldani, dehát Manyus olyan, mint a zék. "Ricsi is ezt látta!" - mert az volt szegény Richárd életének legszebb napja, mikor rácsapott a zújságra.
Egy idő óta állandóan elalszok a BK-n. Azért ez már a lejtő. Tegnap meg azon morfondíroztam, hogy lassan már mindenki tudja, hogy Miki meghajtotta a tűpofájú szexistennőt, oszt még mindig azon teper hogy nehogy lebukjon.
Különben nem lehet ennyire hülye a Miki (de lehet), mert amit Bandrás tud, azt már tkp. tudja Etnóra is a Zsubálna Független (?) Hírügynökség szíves közvetítésével.
Ja, és a legutóbbi romantika óta maya ennyire jól bír a vérével? azóta se kért új randit. Vagy átaludtam valamit?
Ja meg elegem van Nórából is aki a makulátlan tisztességet próbálja megszemélyesítnei, meg Zsubálnából is aki folyton a képembe liheg, sőt orsiból is aki rögtön olyan okosságokat mond, akármiről is van szó...
Na jó, de eleinte simább volt a képlet: volt egy csomó gazember, aztán ott szúrtak ki egymással ahol tudtak, mára meg átmentek tisztes családokba és még azon is 3 hétig problémáznak, hogy a börtöntöltelék Gzu hogyan is vehet el egy amúgy tisztességes lányt, hiszen az kombinében (!!!) fényképeztette le magát - ez azért nekem már sok.
Meg elegem van az ifjak állandó szarkavarásából is, ha már ifjak, akkor legyenek olyanok mint a többi, szúrjanak ki a szülőkkel, csináljanak stikliket, bűnhődjenek stb - na de hogy állandóan egymásnak mondjanak erkölcsnemesítő hegyibeszédeket...
Meg elegem van a sok hülye nőből is, Szopiból pl. hogy pont ez után a Vadászó gyalu után fut, Pandából, aki ugye úgyis megbocsát majd, Tildából, aki a tisztes házitündért játsza Manyus elveivel stb... ha ilyeneket akarok nézni, akkor inkább bekapcsolom a Pax tévét, ahol naphosszat Jézus életéről hallok előadásokat avagy kora reggel az ATV-t ahol a 700-asok klubjában különféle történeteket mesélnek aról, hogy az ima ki mindenkin segített. Akkor legalább tudom mit nézek.
Hát nekem mindegy, de ha valaki sürgősen nem teszi helyre a sorozatban - legalább időlegesen - ezt a szipirtyót, akkor a továbbiakban egyáltalán nem nézem tovább. Tök elegem van abból, hogy ilyen életszerűtlen álproblémákat nézzek unalmas szövegekkel és csapnivaló szinészi játékkal, inkább áttérek a Jóban rosszban-ra, le merem fogadni, hogy azt is követni tudom egy hét után...
Lehet, hogy meglepő, de én ugyanígy kiáltottam fel :)
Fijúklányok, tényleg annyira ciki még manapság így 2enemtomhányban a fél- vagy egészenpucér fotó valakiről? Én személy szerint inkább állat büszke lennék rá, ha elég bombázó lennék egy menő magazinhoz, és tényleg esztétikus fotókat csinálnának rólam, valszeg eltenném a sublótfiókba, hogy vénszipirtyó koromban majd elővehessem, ni ilyen volt nagyanyátok. Ráadásul Kinga talpig fel van öltözve azokon a képeken.
Hogy valós probléma legyen benne? Huh. Micsoda eszement ötlet ;o) !
Kíváncsi vagyok, Manyus nem egy hasonlóan ronda szipirtyó-e IRL, mint, amit itt alakít, és akkor nem is alakít, hanem VALÓS PROBLÉMÁT jelenít meg... De, ha igen, ha nem, a fejbeverést támogatom! Ahogy Tildának is kijár már a héten a sokadik péklapát vagy fém kukafedél.
Emberek én úgy el vagyok keseredve. Ez már annyira hülyeség, hogy már ironizálni sem bírok rajta... nem tudnak kitalálni valami valós problémát?
Annyi minden történhetik egy ház életében folyamatosan az életben is, minek kell ilyen sztriptízszarokkal meg "orozd el a mobilomat" dolgokkal jönni???
A Manyust játszó Kertész Magdonánál me nem lepődnék meg, ha IRL a sötét utcán valami lelkes BK rajongó lól fejbecsapná, annyira élethűen játssza a vén szarkavaró kenetteljes picsát...