Keresés

Részletes keresés

lafno Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101652

Valóban megint hülyeségeket beszélsz.

Ma ha jól látom te kezdtél bele ma a témába.

Ki hívott moderátort? Mert a moderátor topikokban ilyen kérés nincs

és ahogy látom T-c ímélcíme nem nyilvános.

(És mielőtt kezdenél variálni, én nem vagyok modi.)

Tehát feltételezel csak valamit és ontod magadból a sorokat.

Azt is igen nehéz lehet megérteni, hogy nem a klotyótéma volt a gond, részemről,

hanem a háromnapos gittrágás.

Előzmény: sun007 (101649)
boles Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101651

Utolsó off a témában, aztán igélem, többé nem is!

Lámszólt a cúnya modelátol, pedig én nem is íltam semmi cúnyát! Mások itt nyugodtan kulváznak meg kötschögöznek, én meg csak annyit íltam, hogy ha vécéle megyek szalni is szoktam! Jujj jujj, elegem van nekem ebből az egész szalságból!

Utolsó on.

Thor Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101650

Sztem nem hívta a franc sem, van belőlük egy-két túlbuzgó, ámokfutottak már másutt is. Hiába, felhígult a régi gárda.

Ettől függetlenül természetesen lafnonak valóban joga van unni és szóvá is tenni, csak épp a két dolognak énszerintem a világon semmi köze egymáshoz. Szóljatok, ha tévedek.

Előzmény: sun007 (101649)
sun007 Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101649

Nem igazán értem az indulatodat.

Meg a hozzászólásodat se nagyon, tehát, lehet, hogy most megint hülyeséget válaszolok ;o)

Szerintem itt tegnap óta nem hangzott el semmi a sérelmezett témában, tehát tkp eleve innen nincs értelme az egésznek.

De, Ti délelőtt vicces formában leosztottatok (vagy énvettem magamra, mindegy).

Délután viszont megjelent egy törléssel, repüléssel fenyegető moderátori figyelmeztetés.

A kettő közt semmi.

Ha ugyanaz viccelődött, aki moderátort hívott nekem hiányzik az átmenet, az, amit most leírtál (unalmas, abbahagyni, kuss, húzz innnen, mi topikunk).

Persze, nem is igen volt ok továbbgörgetni a dolgot, ha egyszer szó sem esett azóta "olyasmiről", de mégis meg lettünk rendszabályozva még mielőtt SZEMTŐL SZEMBEN elhangzott volna egy normális, KONKRÉT figyelmeztetés...

Ha meg valaki "csak úgy", hívta a moderátort, akkor egyáltalán nem volt a dolognak előzménye, nem szemtől szembe szólt itt az, akinek baja volt. (eredetileg én erre a variációra gondoltam, ezért írtam a szemtől szemben nem hangzott el semmit)

Ha valaki szólt volna így, ha nem is értem, mi váltotta ki az indulatot, természetesen respektálom. Moderátori fenyegtés nélkül is.

Ennyi.

De szerintem ez vihar az éjjeliedényben (ezt szabad mondani, vagy már ez is trágár???)

Amúgy, még mindig nem értem az indulatot.

Azt sem, amiből a reggeli viccesebb beolvasásotok is kiindulhatott:

miért nincs "hónapok óta egy normális téma" (akkor még itt sem voltam, egyébként).

Ki és miért tehet róla?

Mivel lehetne változtatni?

Egyáltalán, miért nem "normálisak" a témák már hónapok óta?

Milyenek voltak azok, amik hónapokkal ezelőtt megfeleltek a szintnek?

Én erre írtam még délelőtt, és szintén viccesen, hogy mondjátok el, és igyekszem tanulni, okulni...

Ha kitiltanak, de senki nem mondja meg konkrétan, mi baja van velem (velünk???), akkor is tanulok, okulok, csak nem épp erről, hanem másról.

De ettől nem biztos, hogy jobb lesz, (vagy olyanl esz a topik), mint volt...

Offnak és moralizálásnak vége.

Előzmény: lafno (101643)
Thor Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101648

Nokérlek, most szólok, hogy nem fedted ám le ezzel a teljes skálát. Én voltam izgulós kamasz is, és a memóriám is jó, mégsem emlékszem, hogy valaha lett volna korai magömlésem.

Előzmény: boles (101646)
Bé-S Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101647

Tök igaz!

De nekem meg másért szóltak be... ha egy témát túlbeszéltek/ beszélünk, akkor mindig lesz valaki, aki beszól-sajna.......:-/

pedig tényleg nem volt durva, alantas vagy trágár...

sőt, egy másik topicban x hétre kitiltottak valakit, mert megkérte valamire a moderátort, és nem arra, hogy menjen az anyjába... hanem, hogy egy idegbeteg őrültet rakjon ki. a modi kirakta, de azt is, aki megkérte erre... hol ebben a logika????

ON:

A régi BK-ban nem is emlékeztem rá, h tásklau rácuppant csirkeapura from szeged!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:DDDDDDDDDD ma is néztem, ééés... Vicacica tökre kivót... !

Előzmény: Heartbreaker (101645)
boles Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101646
Vagy nem voltál még izgulós kamasz, vagy már nem is emlékszel rá...
Előzmény: Topikgyilkos (101644)
Heartbreaker Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101645

Egy utolsó az én részemről is, aztán lezártnak tekintem a dolgot.

Nekem az az eset jutott az eszembe, amikor a szép, nagy fekete Mercik, BMW-k, meg terepjárók bennük a kigyúrt, aranyláncos kopaszokkal ezerrel döngetnek a 10-es úton, a zsandárok meg természetesen a lepattant Wartburggal járó hatvan éves öregurat intik ki ellenőrzésre, meg a kispolszkis, negyven kilós, szemüveges tanárnőt. És miután kiintették, még fennhéjázó hangon b*szogatni is kezdik őket valami csip-csup apróság miatt.

Ha mi egy olyan témáról értekezünk, ami maximum a viktoriánus korban volt szalonképtelen, az baj. Ha mások, más topicokban ámokfutnak, az nem baj. Ha egy modi pökhendi stílusban izélget embereket különösebb ok nélkül, az sem. No comment.

Előzmény: sun007 (101642)
Topikgyilkos Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101644
Nekem kimaradt a korai magömlés az életemből, vagy csak nem emlékszem rá.
lafno Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101643

Nem zavar, hogy hülyeségeket írsz?

Kifogásom az ellen volt, van, hogy, ha valaki, aki sértve érzi magát, miért nem itt teszi meg az észrevételét szemtől szembe.

Ha nem szemtől szembe mondtuk az észrevételünket, akkor hogyan?

Honnan értesültél róla?

Egyébként tőlem a korai magömlésről is dumálhattok 3-4 napig, ha akartok,

de ha szerintem az unalmas én meg az írhatom be.

Ez ilyen egyszerű.

Előzmény: sun007 (101642)
sun007 Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101642
Off (ígérem, ma a legeslegutolsó: ha repülök, ha nem)
Nézd, azt megértem, hogy kinek kinek más az ingerküszöbe (de gustibus non est disputandum), még, ha a mai viszonyok közt szerintem sem volt itt semmi durva, de jó, van,akit sértett.
Azon is lehet vitázni, hogy más-e a mostani hozzászólások színvonala, mint korábban volt.
Ez sem baj, sőt, tök normális.
De, kétségtelen, hogy más, hasonlóan "szelíd" témájú topikokban, mikor időnként felbukkannak igazán trágár, rosszindulatú hozzászólók, őket nem lehet kimoderáltatni, mert, hogy a szólásszabadság van, meg a nyílt fórumok már csak ilyenek, és a max., amit egy modi segíteni tud, hogy azt tanácsolja, ignoráljunk, akkor majd befejezi az illető.
Ez már :o(
Kifogásom az ellen volt, van, hogy, ha valaki, aki sértve érzi magát, miért nem itt teszi meg az észrevételét szemtől szembe.
(mint, ahogy volt is egy ilyen, és, amit gondolom, mindenki respektált, hiszen ez nem egy polfórum és tegnap óta nem is volt ilyen téma, nem???).
Egyszóval, nem igazán értettem, mi szükség volt a nehézbombázókért szaladni, akik meg ugye nem kérdeznek, hanem nehézbombázó stílusban bombáznak...
Arról persze megint lehetne beszélgetni, ha nem is itt, hogy feltétlen nehézbombázói stílusban kell-e megfogalmazni a "figyelmeztetéseket", pláne egy ilyen "fajsúlyos" kihágásnál, mint, ami itt elkövetődött.....én pl. olvastam Wagner Úrtól abszolút normális hangú moderációs figyelmeztetőt, és mégis "szótfogadtak" neki...de, ahogy Buffon mondta: "A stílus maga az ember", és, ahogy apósom mondja, "szerencsére, nem vagyunk egyformák")
Mindenkitől elnézést a hosszú offért.
On
Előzmény: Heartbreaker (101639)
boles Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101641

Felteszem még mindig nem értitek, miért egymással beszélgettek...

sun007 Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101640
Már tegnap be lett fejezve...
Hacsak mások fel nem hozzák.
Szerintem...
Előzmény: Teal'c (101638)
Heartbreaker Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101639

Hopp, most olvasom, hogy meg lettünk rendszabályozva.

Bolsevik módon egyet kell értenem sun007 kolleginával. Abszolút nem voltunk ordenárék, gusztustalanok, bunkók, de még csak offok sem. Egész egyszerűen nem fogom fel, hogy miért olyanokkal kell keménykedni, akik senkit sem bántottak, vagy akár csak botránkoztattak meg. Ezen hozzászólások olvasatán még az egyébként meglehetősen prűd nagyanyám sem húzta volna fel az orrát.

Azt már csak zárójelben teszem hozzá, hogy egy raklapnyi másik topicon ízes magyar szavakkal kérik fel egyesek a kedves olvtársukat a tulajdon édesanyjával való huncutkodásra, vagy terjesztenek teljesen háborítatlanul szélsőséges eszméket, uszítanak más emberek ellen, az nem gáz? De ha megemlítünk szőrmentén néhány élettani folyamatot, akkor feltétlen ránk kell dörrenni?

Hát igen, a hatalommal élni kell, nem visszaélni.

Előzmény: sun007 (101637)
Teal'c Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101638

Ez nem az a stílus.

A dolog túl lett tárgyalva, sőt.

Előzmény: sun007 (101637)
sun007 Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101637
Ez a zuglói bézból stílus?

Másrészt semmi gusztustalan dolog nem hangzott el az inkriminált hozzászólásokban (na, jó egy XIX. századi hölgy felhúzta volna az orrát, de mai semmi ilyen nem volt), szerintem.

Gyenge dolog, hogy máshol (nem a pol fórumon, ahol sajnos magától értetődő) ennél sokkal keményebb hozzászólásokért sem moderálnak, még kérésre sem, itt meg olyan dolgok miatt leszünk befenyítve, amik ha nem is emelkedett szellemiségüek, de telejsen hétköznapiak (és ráadásul "mellékhelységben lejátszódó folymatok sem szerepeltek benne)?

Apropos a helység az települést jelent magyarul, a mellék az helyiség.... (csak, ha már modorbeli dolgoknál tartunk, mert nekem ezek sértik igazán a fülem/szemem, nem az álszemérmes dolgok )

Ráadásul, a téma abszolút nem off topik jött fel.
Ha túlrágtuk, túlrágtuk, ezt el tudom fogadni (akinek baja volt vele, szólt is, és nem is ment tovább a dolog).
De még azt is megértem, hogy valaki, különös érzékenynek, netán bánotta az orrát a dolog, csak az ilyen befenyítés, befenyíttetést nem értem.

Még, ha repülök, akkor sem.
De, gondolom, mostmár pláne....
:o)))
Előzmény: Teal'c (101631)
bullseye Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101636

Indeed

Előzmény: Teal'c (101631)
Heartbreaker Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101635
Basszus, tényleg!!! Ezért volt annyira ismerős ez az ürge! Mondjuk az elmúlt 15 alatt rendesen megemberesedett, még annó a reklámokban eléggé cingár volt.
Előzmény: Beavis Butt-Head (101632)
Magdi60 Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101634
A Fogyira emlékszem! Egy fekete kalapban volt, ugye? És levette, úgy mondta, vagy hogy is volt...
Előzmény: Beavis Butt-Head (101632)
Beavis Butt-Head Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101632

Müszi?!?!?! Nem a Müszi!!! Haverom is azt gondolta, de nem az. Viszont hasonlóan illusztris személyiség: a Fogyi és a Mr. és Ms. Hair reklámarca!!! (Janik László amúgy, de ha nem látom a nevét a stáblistán, nem ismertem volna fel.)  Érdekes módon viszont erre a legtöbb haver nem emlékszik, meg anyámnak is csak rémlik...

"Olyan kopasz marad, mint a fogyireklám"

"Hajhagymák, figyelem: Riadóóóóóó!!!"

Előzmény: Mindy (101601)
Teal'c Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101631
Be lehet fejezni a különböző, mellékhelységben lejátszódó folymatok ecsetelését.

A következő ilyen repül, az írójával együtt.

Csak mondom.
sun007 Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101630
Nem vigasz, de van nálunk rosszabb is:
"A fórumozók időnként kíméletlenek"
és maga a fórum
De nem is csoda, ha ilyeneket olvas az ember :o)
sun007 Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101629
Úgy látszik, mostanában csak olyan ab- és paranormális hozzászólók bukkannak fel, mint a sorozat maga.
Sajnos, a régi nagy példaképek kikoptak, vagy a távollétükkel tüntetnek.
Pedig, ha PÉLDA, jó példa állna előttünk, lehet még taníthatóak lennénk bézbólütő nélkül is...
És akkor szellemünkkel együtt a topik színvonala is újra felemelkedne.
De így, a hozott anyagból csak erre telik... :o)
De én pl. ma is tanultam valamit. :o)
Előzmény: boles (101628)
boles Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101628

No majd szólok a zuglói bunkó haverjaimnak és majd rendet vágnak itt a bézbólütőikkel.

Tényleg nincs egy normális téma itt már hónapok óta?

Előzmény: lafno (101627)
lafno Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101627

Kiváncsi vagyok meddig tudjátok rágni még ezt a témát.

De csak bátran, elfér itt. :)

Előzmény: sun007 (101625)
Huncutka Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101626

A világjegyről: egy ismerősöm tényleg vett valami ilyesmit évekkel ezelőtt, bár az is igaz, hogy tudtommal nem itthon. Neki úgy működött, hogy egy irányban mehetett (nyugatról kelet felé vagy fordítva), meghatározott számú leszállással és össz-távolsággal, és 1 éven belül vissza kellett érnie a kiindulópontra. Nem tudom, pontosan milyen jegy volt, azt sem, hogy ma még létezik-e ilyen bárhol.

Amúgy továbbra sem értem, hogy Májki mire számít. Még ha be is tudja bizonyítani a hazudozást, mégiscsak van fotó a zuhanyzóban? Meg ha jól emlékszem, saját néven jelentkeztek be a szállodába, a számla a ribinél, úgyhogy miről beszélünk?

sun007 Creative Commons License 2005.11.14 0 0 101625
(Irul-pirul, cipőorrot néz)
A gond ott lehet, hogy nem vagyok zuglói...
Rossz helyre születtem.
De mostmár szabhatom.
Tanulhatnék Majától, aki az "orrát púderozni" ment ki.
Ő biztos zuglói.
Én meg itt kekeckedek.
Nem tudom, mi a jó modor.
(sóhaj, kéztördelés)
Előzmény: lafno (101624)
lafno Creative Commons License 2005.11.13 0 0 101624

Bizony, bizony.

Például egy zúglói urilány sosem beszél a szarásról.

Előzmény: sun007 (101622)
lafno Creative Commons License 2005.11.13 0 0 101623

Na ezt nem ide akartam írni.

Előzmény: lafno (101621)
sun007 Creative Commons License 2005.11.13 0 0 101622
Csak mi voltunk olyan modortalanok, hogy ilyen off és vulgáris témákat felhoztunk ;o(
Sorry.
Előzmény: lafno (101619)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!