Szerintem ez a "Hoppá" reklám a Kinder tejszeletes borzalom volt, amikor a kisgyerek focizik, és akkor jön az örökké bölcs tejeskancsó, meg tejszelet, és utána a gyerek hoppááá-zva cselez, és rúg egy béna köténygólt az anyjának! Phúú, de gyűlöltem...
Adblock Plus-t próbáltad már? én részben pont az index hülyesége miatt használom, mert a digicam rovat képeit idióta módon (illetve valszeg épp azért, h emiatt kapcsolják ki páran a blokkolást) /ad/ útvonal alá tették, amit persze kiszűrődne - és az Adblock Plus tud kivétellistát nem tűnt föl, h bármiről lemaradnék vele (bár persze ez meglátogatott oldaltól is függhet: tudsz olyan példát, amit egy frissített Adblock elnyel, pedig nem kéne?)
Használom! De a legutolsó frissítés óta bűngyenge, ugyanis semmiféle tartalom nem jelenik meg ami hasonlít bannerhez. Így néha kikapcsolom, és elfelejtem újra bekapcsolni. De a frissítésre panaszkodnak rendesen a mozilla fórumokon...
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de az Index reklámozási szokásai egyre jobban zavarnak. Most éppen a búgócsiga, amely a cikkek fejlécénél pörög. Leklikkelem hogy nem kell, de a link még 3-4mp-ig aktív marad. Ott volt a kezdőlap helyén az a flash baromság, ami / ha Adblock/ot használtam, akkor adott egy szép fehér lapot, és nyekk. Megtanulták, mert most már magától továbbugrik - már ha nem a flash-ben van a továbblépés, ugyanis ha FF nem engedi letölteni, akár úgy is maradhat...
Jelzem, ha ennyire agresszívan ugrik be valami a képembe, akkor sem kattintok rá ha éppen érdekelne a dolog.
Meg nem egyezik (bár megleheősen hasonlít), de ahogy az utánad szóló mondta, ugyanaz a két show gíártója, magunktól lopni meg nem szégyen (legfeljebb ötlettelenség)...
Egy ismerősömmel ökörködtünk, és elkezdtük mondogatni hogy "hoppá, hoppá". Erről meg eszünkbe jutott, hogy pár éve volt valami reklám, vagy spot amiben ilyen volt hogy "Hoppá! Hoppá! Hoooopppppáááááá!" Halványan valami olyan rémlik, mintha egy mobiltelefon reklámja lett volna, és az utolsó "hoppá" ilyen remegős lett volna, mint a rezgő hívásjelzés. Véletlenül nem ugrik be senkinek mi volt ez?
Van az a Tomi mosópor reklám, amiben az öreganyó már meg tudja különböztetni a fehéret a szürkétől! Abban a "fehér" ruhás ápolónő valami iszonyat ronda! Vagyis olyan, mint a filmekben a tipikus kövér nővérke, aki hatalmas injekciókat nyom a páciens seggébe! De a "szürke" ruhás szemüveges se egyszerű eset...