Én is megnéztem a képeket, valóban mások a spoilerek. Én ilyen felszereltséggel vettem az autót, a ködlámpát én is reklamáltam ( a kapcsoló valóban megvan ), de ez van.
Bár szinte hónapra azonos a miénkkel, a spoiler-ek egyértelműen máshogy néznek ki. Nagyon pofásak a színre fújt lámpatestek (ez a'sszem csak bizonyos színekkel működik), fényezett féknyerget viszont gyáriban még nem láttam (lehet, hogy plusz extra). Nem látok rajta ködfényszórót, pedig a kapcsolója belül megvan. Mindenesetre én biztosan egy kerékőr-készlettel kezdeném a "tuningot"...
Nekem a gépsasban utángyártott könyöklő van és szerintem teljesen tökéletes!
Nekem is lehet előre tolni a tetejét így én is elérem róla a sebváltót, nekem is van benne tárolórekesz, ráadásul ha nincs hozzá kedvem, az egészet fel is hajthatom és akkor olyan mint ha nem is lenne.
Csinálok róla majd néhány képet és ha érdekel valkait akkor fel is biggysztem, de már csak holnap reggel! Vagyis ma reggel! :)
Lenne egy kérdésem!
Úgy kb. 100-as tempónál érezni, hogy valahol az ablakoknál jön be a levegő. Ma vettem észre amikor jöttem Bp-re, ment a fűtés és mégis éreztem a hideg levegőt is.
Itt a rés amit kérdezel, én még nem gondolkodtam rajta hogy néz ki a rés (nekem álltalában ki van húzva a könyöklő és nem látom a rést!).de szerintem nem csúnya.
http://www.honda-access.com/268/en/products/index.jsp itt is lehet csemegézni a kiegészítőkből!
http://www.hondapajor.hu/ honlapon a modellek -ben a jazzt megkeresve alula a kiegészítő felszerelésre kattintava alul bejönnek: a részeletek külső megjelenéstől kezdve a csomagokig minden megtalékható (rákattintva megfelelőre, bejön a lista a kiegészítőkről), és ami fontos még ár is van mindenhez!ha jól tudom nettó árak , számolni kell!vannak képek is . jó böngészést! Jonie
Egyetértek, viszont a kép alapján az eredetiben az a rés ahonnan a kézifék kibújik elég gagyinak néz ki, mintha ollóval vágták volna ki... élőben milyen?
Igazad van az utángyártottat berakják elveszik a hátsó utasok pohártartója is, meg nekem sem tetszett. A gyári azért ilyen drága mert az egász boxot lecserélik, nem pedig rászerelnek egy toldatot (meg japán).A hátuljából az utasok lábánál pedig kihúzható egy kis fiók ami kinyílik és két pohártartó lesz belőle.A kartámasz teteje felnyitható alatta van a tárolórekesz.A teteje pedig előrecsúsztatható 10centit ami azt jelenti ,hogy könyökölve lazán lehet váltani menet közben mert elérem a váltót a könyöklőről!Nagyon kényelmes!
zsoltcs ! utángyártott szövetszőnyeget sok helyen lehet kapni! Mi gumiszőnyegről beszéltünk, mivel a tél közeledtével a gumi szerintem jobb ha havas cipővel szállok be a kocsiba!
Én 1 éve, amikor a kocsit is vettem, a szalonban vásároltam utángyártottat, ha jól emlékszem 6e Ft volt, szerintem mindenhol van. Több színből is volt, nem gumi és nagyon jó. Ráadásul a vezető felöliben még egy honda jel, felirat is van. Ennyiért megéri. Nem kell szabni.
Köszi szépen a képeket! Tetszik ez a szin, jobban mint az 1.2-ő vagy az 1,4 ES-é. A mostani kocsimnak is kék a kárpitja, én márcsak kép párti vagyok, a Jazzből is a Sirius Blue tetszik a legjobban.
Nem méretpontos, és a CORA-ban vettem 4ezer forint volt (4darabos). De úgy van ez a szőnyeg megcsinálva ,hogy a széleit le lehet vágni így minden kocsiba jó(szaggatott vonalak vannak a gumiba belenyova és a vonalak mentén könnyedén lehet vágni). Kivétel a jazz mivel nagyon egyedi a padló alakja, de sikerült belevágnom, úgy hogy a kuplungpedálnál kellett egy kicsit belevágni a szőnyeg mintájába, de ott semmi nem látszik belőle. A gyári két első gumiszőnyeg 10ezer körül van, azt sokalltam. Bevittem a boltokba a szövetszőnyeget, és minden gumiszőnyeghez hozzánéztem, hogy bele lehet-e szabni a jazzbe. Ezt az egy fajtát találtam ami jó a jazzbe, mivel szabható a széle.Több cégnek is írtam emailt mindenki azt írta jazzbe nem gyártanak szőnyeget.sajnos.