Többek között pont ezért írtam, hogy idegenkedek tőle. A másik, hogy én imádok vezetni, és szerintem a vezetés öröméhez hozzátartozik a váltogatás. Ami nem jelenti azt, hogy nem tudnám megszokni 10 perc alatt. Lehet, hogy ez is csak olyan előítélet nálam, mint az, hogy csak benzines érdekel. ;-)
Ah so, na ja, diese JTD ELX ist sehr gut, ganz hübsch, aber es ist ein Diesel. Die andere ist eine Stilo, nein, danke. Stilos sind nicht so schön, meiner Meinung nach.
De azt tudod, hogy a 4 sebességes automata váltós fogyasztása vagy 2 literrel több és főleg városban van meg ez a különbség! A gyorsulása is gyengébb. Lehet ez is szempont.
Viszont tegnap sikerült eladnia haveromnak a régi Corolla-nkat. Örült a lelkem, mert kapott új motort, és rendbehozták a hátulján a sérüléseket, úgyhogy gyakorlatilag régi fényében pompázott, amikor - valószínűleg - tegnap utoljára megnézhettem. Remélem, az új tulajnak is sok örömet fog szerezni (egy fiatal csajszi, aki csak most csinálta meg a jogsit...).
A csomagtartómat, kábelezést, rezgéscsillapítást, stb. jórészt saját magam csináltam, a kárpitozás és az végső bekötés a kiskőrösi MobilFunk Bt munkája, nagyon profi cég, csak ajánlani tudom őket, az alaptól a versenyszintű beépítésekig.
Azért jól gondold meg: ez kb. 2 hónapos munka, hogy az autó a nem látható részeken is úgy legyen megcsinálva, ahogy kell!
Az egyik magas, hosszú combú szőke, a másig barna, nagymellű... :-)
Ha kialakul konkrétum, majd megmutatom. Az ünnepek utánra kialakul.
Egyébként a kritériumokat elmondtam: Brava, 99 utáni, 100e km alatt, klímás, 1.6-os, ködlámpás (ezeknél a legalább 1 lufi, az elektromos tükrök meg az ABS már alap).