A padlóhullámzás még csak hagyján, de alig látok a náthától. nn diver nem felejtettem el a merülési adatokat, de még ki se nyitottam a búvártáskámat, talán a hétvégen...
At önjelölt kapitány hősként küzdött a széllel, a hullámokkal (és a hajóval :-))Na jó, van még mit csiszolni a technikámon, de csak apróságokat, a hogyanmenjünkegyenesenaviharosszélben témakörben csak.
Na, és jól esik a meló búvártúra után? Velem még másnap is hullámzott a padló.
És a cápák sokkal kevésbé veszélyesek, mint a gyilkos hajó, amelyik márványasztallapokkal akarja ölni szegény búvárt, mert egy kicsinyég fúdogál az szelecske, s alant ottan fekszik hányással vergődve az szalonban szögény pára
a BlueBay DC tervez néhány változtatást a jövő évre nézve, aztán persze majd meglátjuk, hogy ebből mi jön össze, a horvátokkal nem könnyű megegyezni ... az arabok is korrektebbek ... na mindegy!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen javasataid lennének a felszerelés raktározására? A rendszeren alapvetően nem fogunk tudni/akarni változtatni, de javítani nagyon szívesen!
Van róla felvételke is meg képek is. Elphinstone meg Brother helyszínekkel.
Sőt, egy másik csoport, aki Marsa Alamból napit merült, ők is beleszaladtak Az Elphin a cápákba (meg kardhalakba, hogy törne le a keze, aki olyat is fényképezett).
Bizonyos Garfield és csapata nem ma érkezik? Remélem Edkát is hazahozták, nem hagyták ott cápák martalékául.....:-) Legalább egy vizes buborékos hahót küldjetek, mert itt a fórumon az elmúlt napokban sok mindenről volt szó, csak a merülésekről kevés... (úgyhogy olvashattok, van restanciátok!:-)
Voltam már kinn, bár merüln nem jutott eszembe, mondjuk idő se lett volna rá nagyon. Ellenben van egy ismerősöm kinn, akinek a férje merül. Erdélyi magyar a srác, szóval tudsz vele levelezni, ha kéred, küldöm az emailcímét. (Ja, Göteborgiak.)
Nézd, egy dolgot meg kell érteni. Az egyiptomi merülésnél nincs olcsóbb. Legfeljebb ha otthon feltöltött saját palackkal a lupán merülsz. Tehát azzal előjönni, hogy egy 3 napos adria leosztva, felszorozva átszámolva egy hétre drága elég irreális.
Eleve 3 napon a járulékos költségek drágábbak mint egy héten, hiszen pl. az utazás nem mindegy hogy egy hétre oszlik vagy 3 napra. Csak számold ki, az autópálya egy tizes oda-vissza, plusz benya, stb.
Nem szabad összehasonlítani egyiptommal, de az adriára le lehet ugrani 2-3 napra, ugyanezt egyiptommal nem lehet megtenni, vagy ha igen akkor már az sem lesz olyan hűdenagyonolcsó.
Egyébként Egyiptom is drágul. Nem a merülések (azok is), hanem a járulékos. Nagyon elszáltak az árak, illeték az egekben, + kerozik, meg egy csomó marhaság, szóval lehet jövőre már egyiptomba sem mehetünk olcsón :(
De eszembe sincs Adriát védeni, nyilván nem véletlen megyek én is inkább a Vörösre ha csak lehet. Csak fura volt a 150, de mondom félreolvastam, bocs.