Jaj, te! Hát Miki majd jól lenyomoztatja a hívást! :-))) Mert az úgy megy ám, főleg kis hazánkban. Engem inkább az izgat, honnan volt ESZE hazatelefonálni a kis pöcsnek. A számokat, ugye, nem ismeri...
Bocsánat, annyira felháborodtam, hogy előbb írtam, aztán olvastam...
Amin még felháborodtam, úgy középtájt, mikor Lacapussz a magyar üzleti zseni kijelentette Miklósnál, hogy "holnap nem lesz kézbesítés". Már nem azért, de az ügyfelei aligha értik meg, hogy a gyerekkori haverjának kellett segíteni, ezért aznap sajnos ne számítsanak rá. És vajon "Pál" milyen autókba ülteti be az építkezéseken az embereket (ha jól tudom, valami egyszál mikróbuszuk van, amin még valaki gyakorlt vezetni,nem)? Egyébként, azt még megértem, hogy Bandrás, mint főnök a saját embereit kiparancsolja keresni a gyereket, ŐT valóban nem érdekli, hogy késik emiatt valahol a munka, de Lacapussz? Na, mindegy. Miért van az, hogy soha nem tudom megfogadni a saját tanácsomat, hogy ne keressem a logikát?
Nála már csak Miki volt elmeroggyantabb, mert mikor kijelentette, mindenáron tartsd a vonalat, gondolkodás jelleggel el kezdte megnézni a szemével a lakás négy sarkát, az operatőr alig győzte követni. Csak tudnám Banditának honna volt pénze teflonozni.
Ki a bánatos nyavalyának vanilyen korlátozott debil fantáziája, hogy a kiskölyöknek van annyi esze, hogy hazatelefonáljon (mibűl???? és mi az, hogy "ne rakd le a telefont", ha fülkéből beszél?), de annyi esze nincs, hogy elmondja, egy pályaudvaron vagyok, ahol az van kiírva DEPO RENDEZŐ?????? Anyám, ezen nagyon berágtam. De így MÉG EGY részig el lehet húzni a baromi nagy konfliktust... Anyááám, borogass!
Előtte -még nyugodtan- az jutott eszembe, hogy mekkora húzás lenne, ha Panda a két hét alatt átgondolva a dolgokat rájönne, hogy ő valahogy mindig is vonzódott a Zimihez, mert az olyan rendes, nyugodt darab (és most is milyen derekasan viselkedett Barnussal), és hazatérve szépen megvígasztalnák egymást. A baj csak akkor jönne, ha összeházasodnának, és aztán gyrekeük is lenne, mert, ugye Emma nevű lányuk nem lehetne, mert az már vana sorozatban.
Tilda Imibe vót szerelmes, kerülgették egymást mint macska a forró kását, sokáig (mint Green és Susan drnő az ER elejetáján, vagy inkább még jobban.)
Tisztára kiakadtam. András is egy seggfej. Inkább kivon egy felnőtt embert a keresésből, csakhogy Emma érezze magát szarul, hogy nem segíthet a telefonokkal. Mikire is elég sértő, hogy a telefonügyeletet bízták rá.
Másodikos gyerek, aki nem tudja elolvasni a "pályaudvar" épületén látható feliratot... Valamint a számokat sem ismeri, amikkel a telefonfülkékben - jó, jó, hát az igaziakban, nem a BK-univerzum-beliekben - öklömnyi betűkkel fel van írva a fülke száma. Bandita IQ-ja megegyezik az életévei számával...