Remélem nem olyan volt, hogy autóval beestetek valami vízbe a jég alá! :)
Amikor az Adriára megyünk (autóval), akkor mindig elsütjük azt a poént, hogy akkor most egy roncsmerüléssel kezdünk (a tengerparti szerpentinen kanyargás közben).. :)
Nekem nem jött be. Valahogy én szeretem a klasszikus megoldásokat. Ami nem azt jelenti, hogy nem jó. Több esélyt látok arra, hogy valami besz...jon. Ha megveszed akkor érdekel a jacketed. Persze jó áron. :-))
Ez lehet, hogy jobban is így van, mint gondolnánk. Attól tartok, a politika kissé beleköp kedvenc sós vizeinkbe. Egy-két hónapja lehetett arról hallani, hogy a Gázai övezet és Egyiptom között gyakorlatilag megszűnt a határ őrizete. Egy csomóan mentek át Egyiptomba, és szerintem jópáran közülük nem virágot visznek magukkal... Szóval, arra gondoltam, addig kell menni Egyiptomba, amíg lehet. Én már csomagolok!
Bázist létesített a Sínai-félszigeten az al-Kaida, értesült az izraeli katonai hírszerzés. Aharon Zeévi-Farkas tábornok, a katonai hírszerzés főnöke szerint az al-Kaida megtelepüléséről az egyiptomi hatóságok is tudnak, és fáradoznak is a terrorcsoport szétverésén.
Zeévi-Farkas szerint azonban az egyiptomi hatóságok nem akarnak nyílt konfliktusba keveredni a terrorcsoporttal, nehogy merénylethullám induljon el a turisztikai szempontból jelentős félszigeten.
Hm. Megneztem ezt a Winair-t. Ugy tunik ezek is a standard, minden magyar utazasi iroda altal ajanlott, nem annyira buvarkodasra, inkabb tengerparti lablogatasra idealis resortokat kinaljak csak (Meeru, Sun Island). Csak a Neckermannak vannak "buvarosabb" helyei.
A www.winair.hu -t ajánlom. Utazási iroda és maldívban igen jók.
A búvárkodás nem szempont mivel a bázisok ára alatt senki sem kap merülést. Magyarul a sziget bázisa a meghatározó árban. Persze lehet mást mondani, de ez a valóság. Ja és csak a bázissal és DM-jeivel merülhetsz. Ha elég ügyes vagy szabadon párban. Szóval megvettem a hajót és merülök ahol akarok taktika itt nem jön be. A bázis indítja a hajókat és adja meg a merülőhelyeket amiket kb 10-14 naponta rotál azaz újra megy ugyanoda. Egy szigeten egy bázis van.
A búvárkodásban csak az a szempont mit akarsz látni. Manta minden nap Baa atoll. Cetcápa déli Ari atoll stb...
Te is profi vagy oroszban?:) Én aztán bármit megszervezek, és a nyugati szaksajtó is egyre inkább arccal a kelet (a posztszovjet országok) felé fordul. Úgy látszik, lennie kell ott valami érdekesnek.:)