Sürgős segítség (gy.k. CSODA) az, amire szükségem lenne!
A Párom nagyon kedveli ezt az ordas vadállatot, és születésnapjára szeretném őt megörvendeztetni az élménnyel, hogy esetleg vezethetne egyet... Legegyszerűbb lenne Winkleréknek írnom, de ők már két éve se tudtak segíteni (vagy tavaly?) amikor még Jaguár S-type-ot kértem...
Mostanra finomultunk, illetve állatiasodtunk, itten vok hát, újra elkaptam egy pöttyöslabdát, ki ismeri az én Tibi bácsimat?
Pénz nem számít. Csak egy körre adja kölcsön nekünk... !!!
Naaaa, léccci, lécccci! Aki hallja adja át, emailcímem:
Eladó 4 db. vadonat új Compomotive Motorsport márkájú ( angol gyártmányú ), 7x16 colos, 5x100-as osztókörű, ET 50, agyméret 56,1 mm. A felnik arany színűek, gyári dobozosak. Autón még csak próbából sem voltak !
A http://www.subaruklub.hu fórumán sok mindent megtalálsz. Viszont a konkrét kérdéseiddel az Exoset-et keresd az M3-as mellett, ők már nem egy ilyen balosítást csináltak! Azért nézz körül a fórumon is, érdemes! ;-)
Kellene egy kis help. Találkoztatok, nagyfelbontású (1600x xx) képpel a 2006-os Impreza Prototype hátuljáról? De olyan kell ami tökéletesen merőlegesen hátulról készült. Előlről, oldalról találtam, de a hátuljáról csak olyan jött szembe ami kicsit oldalról készült.
1998-as 2.0 Sport Imprezam van, automata. Kb. 160.000 km-rel, teljes szervizkonyvvel. Nemreg az autopalyan elszakadt a vezermuszij. Elotte par nappal eszrevettem, hogy az auto hangja egy picit megvaltozott, de ezt annak tulajdonitottam, hogy kilyukadt a kipufogo (nem az volt). A szervizben azt mondtak, hogy csak harom henger mukodott, a negyedik valami miatt leallt. Mutattak az egyik szelepet, ami el volt gorbulve. Eleg draga volt a javitas. Egy-ket ezer kilometerrel kesobb megint hasonlo zajt hallok. Inditas utan pedig erotlen az auto, de amint bemelegszik a motor, minden rendben. Nem merem nagyon nyomni a gazt, nem akarok meg egy vezermuszij-szakadast. Van valakinek otlete, mi lehet a baj?
sziasztok volna egy imrezzába való esetleg más subaruba egy 10cd és rádios magnos cucc.Amerikai a darab ez a rádio frekvencia miat más .manteck@tvnetwork.hu lehet érdeklődni irány ár35000-ft
Sporttársak,van/06702940320/ boost controllers,turbónyomásállító szelep,0.5-3.0 bar nyomásig.Jó Celica,Supra,Mr2,200sx,Sylvia,Eclipse,Imreza,Lancer,Leon,Integra,Saab 9000 és megannyi turbós kocsihoz jó.6000 ft az ára.Utánvéttel 7500ft.
Titeket is szeretettel várunk a Japfesten (Japán autó találkozó)!
Időpont: 2005. szeptember 4.
Helyszín: Tököl, reptér
Tervezett programok:
- Szlalompálya
- Gyorsulás 1/8 mérföldön
- Ügyességi verseny és totó (bekötött szemű vezetés, márkatörténeti kérdések, alkatrészhajítás, zsákban futás, alkoholmentes sört felismerô verseny stb.)
- Japán hostessek és Japóautókirálynő-választas (leginkább japános öltözék és/vagy smink)
- Grillezés hozott anyagból, sütőt, faszenet biztosítjuk
- Szusibüfé
- Zene (japán rock, pop és népzene, Initial D vetítés)
- Csiki-Bege Autoplaza által biztosított Mitsubishi és Subaru autók tesztvezetése
Szeretném hangsúlyozni, hogy ezek egyelőre a TERVEZETT programjaink, még nem 100%, hogy ebből minden meg is valósul. A belépő előreláthatóan 2000Ft lesz, per autó.
A részvételhez idén is kérnék mindenkit, hogy regisztráljon az alábbi adatok megadásával:
Sziasztok a segitségeteket szeretném kérni. Nyitottam egy topicot "épített motorok, tuning" címmel ahol motorkerékpár és rokonítható járművei építéséről lesz szó bármilyen donorból 50ccm-től 20 000-ig bármi:-). a címe:
Ha érdekel beneteket a téma vagy értetek hozzá esetleg ismertek valakit akit érint akkor gyertek. A segítséget előre is köszi. (ha esetleg meglenne valakinek az imprezából készült quad képe tegye fel hozzám lécci) üdv. MECSI