Akkor már értem a vödör jeges célzást. Egy hajónál azért másabb a szitu.
("Te nem is a Vazze vagy vazze!!!" Az utóbbi Gálvögyi Show nekem is nagyon tetszett!!! Nagy általánosságban a "Vazze" nagyon bejött nekik. Nem hiszem a kezdetekkor számítottak ekkora sikerre! )
Igen, nekem is az esztétikummal van a fő problémám. Én szívesen beáldoznék Kb. plussz 2x 250mm csövet, ha oldalra csövezve meglehetne oldani. Igaz azt mondják minél rövidebb a csövezés annál jobb. ;-)
Te fő gengszter! Ne hogy azt hidd, ez egy eccerű kérdés! :-)
János szerint elég korlátozottak, az Octávia elejében, a cooler becsövezéséhez szükséges cső átvezetési pontok kialakításának lehetőségei. A Krézi által belinkelt Octin is azért oldották meg így. Le kellene szednem az Octim első lökösét, felmérni a terepet, lehetőségeket. Azonban erre sajnos jelenleg nincs időm. Azért kérdeztem BuliJoe-t hátha ők találtak már más alternatívákat.
{Ja, a Doki azt mondta a pontos címmel, parkolási lehetőségekkel téged zaklassalak.} ;-(
11*3,2-es adagoló van rajta nagyobb állitóművel, Saab IC, 502-es csúcs,GT20, mechanikus drucklabdával, 1,3 bar nyomással, kéményt nem tudom csináltak-e rá, tudtommal csip sincs benne. Amikor tőlem elvitte füstmentes volt (5.-ben 1400-ről padlózva is). Nyár elején csináltuk, nem tudom miért adja el a srác, jó volt a kocsi. Kollegám ismeretségi köréből, vette, előtte évekig volt egy srácnál, csont széria volt. Szerintem (hacsak meg nem csippezték) kb 140-150 ló között van.