Az első érthetetlen dolog az, hogy valaki miért vesz el ilyen Manyus félét és miért marad vele negyven évig? ja és aztán még szaporítja is őt, hogy legyen utánpótlása Manyusnak. :-))
Egyébként már tényleg elhúzhatna Mono mert borzasztóan idegesít az állandó hisztivel, nyavalygással.
Nem csak ezt nem, de ez most kiakasztott! Hát milyen dolog már belepofálni abba, hogy mivel csillapítja az éhségét a dolgozó ember, kéremszépen? Ha velem tenné meg ezt a házastársam, nem haboznék beadni a válókeresetet...
Vagy főzzön reformkonyhásat, ne pörköltet meg paprikáskrumplit, meg gulyást meg szénhidrátbomba süteményeket. Jaj, már tudom is, ez lesz a következő történés manyus-vonalon, átmegy reformkonyhatündérbe...
Tessék, máma meg szalonna- és hagymazabálás volt. Jövő héttől írni fogom, ki mit zabál a békában, mert ez engem nagyon szórakoztat, jobban, mint Stahl Judit, ez az igazság.
Egyébként ne higgyetek a Magdi néninek, reggel pont szabad szalonnát zabálni, csak este nem, ezt a Norbi könyvében olvastam.
Magyarázza meg már nekem valaki, hogy ha Manyus reformétkezésre akarja rábírni szegény boldogtalan Vilmost, miért tart egyáltalán otthon szalonnát?!
Valamint, hogy egy szál újhagymától, ami egyébként tele van vitaminnal-mifenével, hogy lehet valaki egész napra hagymaszagú, és ha már az, nem tökmindegy -e neki, hiszen nem smárolni megy le hagymaszagúan Vilibá a Rózsába, hanem felszolgálni?
Vilmos újhagymára vágyik, majd kivesz egy pucolt, mosott példányt a hűtő polcáról, ahogy egymagában figyel ott, véletlenül sem a sorstársai között. Filmes baki rulez!