én is biciklizem, tudom, hogy mi van: láthatatlanok vagyunk, le sem szarják jobbkezes utcában, hogy elsőbbségem van, stb., ahogy mondod.
repülőbaleset is sok van, a repülőket is be kellene tiltani? a motor is csak egy eszköz, melyet lehet jól és rosszul is használni; nem az eszköz a felelős a balesetekért!
Nem szeretem a motort. Betiltanám. Nagyon sok a motorbaleset. A múlt hónapban a fiam barátja, egy szintén nagy quaker halt meg Zánkánál, két hete a Napló foglalkozott a motorbalesetekkel, és ott egy mentős azt mondta, hogy a motorosokat ők csak élő donoroknak hívják. A Tv2 hangja, Lázár Sándor egy mopeddel ment haza, és oldalról, szabálytalanul belerohantak, ennek kapcsán volt a sok riport. (Én biciklizem, és minden egyenrangú kereszteződésben figyelek balra is, mert az autósok egyáltalán nem törődnek a biciklisekkel, mintha ott sem lennének.)
:))) a fotós jó ötlet, legalább megnézhetném magam, hogyan mutatok egy motoron :) meg lenne mit mutogatni majd az unokáknak... ej, az öreganyátok, micsoda vagán csaj volt ... :) (közben majd úgy kell feltuszkolni a seggem a motorra, úgy félek... :)
Hmm, először is kell szereznem egy kuplungbowdent. Azt beszerelem, szerelővel megnézetem, jó-e, utána merek csak ilyesmibe belevágni, ezt a héten szeretném valahogy rendezni, de tegnap azt mondta a szervíz, fél óra múlva visszahív, hogy van-e bowden. Még nem ért ide a hívása.... Szerintem a száguldozás a jövő héten, amikor Neked jó, lebonyolítható:-) Nagyon szeretek Visegrádra menni, csak sajnos rövid az út. Addig álmodj vadakat...
Azért annyira nem vad motor, 7 éves fiam is jól tolerálja - rá is vigyázok. Viszont a gyorsulása egy 400 lóerős autóéval egyezik... Egy Visegrád oda-vissza?
különös álmaim vannak mostanában. vagy én vagyok a gyilkos, vagy egy gyilkos üldöz engem. a halálfélelem jeges verejtékében ébredek, mégis van benne valami jó, de nem tudom, mi.
Az elején szó volt az álmokról. Macskával álmodtam. Megnéztem azon a helyen, amit hannika linkelt. A szuverenitás és a kiszolgáltottság egyvelege. Érdekes, hogy a macskákról a második nem jut eszünkbe. Pedig igaz. Persze lehet, hogy semmi köze az álomhoz, csak a macska ráfeküdt a lábamra jó szokása szerint, én pedig arrébb taszajtottam félálomban. Mindig békésen megküzdünk az ágyamért.