Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1686
Köszi a jókívánságokat!

Üdv Debrecenbe!
Előzmény: Vpp88 (1685)
Vpp88 Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1685
Elnézést, hogy én is belep.fázok: véleményem szerint az baj, hogy olyan dologról is írt, amiről nulla fogalma van. Aki akár egy kicsit is ismeri hazánk ultra palettáját, az évek óta tudott erről a barátságról, és nem lepődött meg azon, hogy a SUT Bonyhádon is megjelent. És miért kéne az egy megyében lévő csapatok ultráinak egymásnak is szurkolni? Én inkább tiszteletemet fejeztem volna ki a SUT több, mint egy évtizedes munkája iránt! Ezt most meg is teszem: Hajrá SUT, remélem sokáig jártok még a megkezdett úton!

Előzmény: szaltósGera (1682)
NemethBazsie Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1684

Igen, csak ha valaki ERŐSEN Kispest kötődésű, mint pl most a SUT, akkor azt ne mond h a megyei "riválisunknak" kellene szurkolni...

Mindegy, nem akarok veszekdeni!!! Csak a Tamási!!!

szaltósGera Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1683

a semlegest úgy értem, hogy a megyei csapatoknak szurkol akármelyik nem megyei ellen

tehát a megyén kívűl semleges, na ebbe jól belekavarodtam:)

Előzmény: szaltósGera (1682)
szaltósGera Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1682

Én megértelek egy kicsit benneteket (ha a Fradi ment volna Bonyhádra egyiknek se szurkoltam volna) de a Rónai cikkén nem kell felháborodni, mert ő nem egy kis szubcsoport (ti) szemével hanem megyei szemmel nézte a megnyílvánulásotokat, ami szerintem korrekt, mivel ő semleges.

De balhézni végképp nem kellett volna...

A meccs az jó volt

Hajrá Bátaszék & Fradi

Előzmény: Törölt nick (1681)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1681
Íme a válaszlevél,amit elküldtem a Horváth Zsoltinak,aki megígérte,hogy beszél az újságíró úrral!Bízok benne hogy lesz foganatja!

Tisztelt Rónai Úr!

Megdöbbenve olvastuk az Ön írását,miszerint meglepődött azon a tényen,,hogy
a szombati Bonyhád-Kispest meccsen a vendégszurkolók között több tucat
tamási szurkolót látott!A korrekt tények közlése érdekében szeretnénk
megkérni az újságíró urat,hogy mielőtt valótlanokat állít a csoportunkról,
("semmit sem tehettek volna új kedvenceikért"),próbáljon meg utána
érdeklődni,miszerint hány Kispest meccsen is vesznek részt egy évad alatt a
csoport tagjai!
Valószínűleg megdöbbenne a számon,ami az évek alatt összejönne,és nyugodtan
elmondhatjuk,hogy volt olyan évad,amikor MINDEN hazai és vidéki Budapest
Honvéd meccsen jelen volt a SUT egy,vagy több tagja,és ez a tendencia most
is jellemző a tamási ultrák életére!A csoportunk minden évben szervez közös
focitornákat a kispesti,hódmezővásárhelyi,és szegedi barátainkkal,ahol
10-12 csapat méri össze tudását,és talán ez alapján elmondható,hogy nem a
bonyhádiak fricskázása volt a Sárga Ultrák célja,hanem a szurkoló barátaink
segítése a jelenlétünkkel,illetve a hangerőnkkel!Természetesen nem várjuk
el,hogy ezért bárki is az elismerését fejezze ki,de semmiképpen sem
szeretnénk,ha midezek után valótlan állításokat közölne rólunk a média
bármely tagja!
Ugyanakkor mi is elismertük,és elismerjük a bonyhádi játékosok óriási
lelkesedését,és nyugodt szívvel mondhatjuk,hogy valóban nem látszott meg a
csapatok közötti két osztálybeli különbség!Ezúton is gratulálunk Nekik!

Sporttársi Üdvözlettel:Sárga Ultrák Tamási
Előzmény: Cumi75 (1672)
Schellcs Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1680
A Guardia Tamási zászlót láttad? Vagy ez neked semmit sem mond?
Előzmény: Foucher (1678)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1679
Egyrészt biztos azért mert többet jársz Kispest meccsre,másrészt meg azért mentünk sárga mezben Bonyhádra,mert büszkék vagyunk arra hogy tamásiak vagyunk,és ezt vállaljuk ország-világ előtt! Ugyanakkor örülök,hogy megjelentél és "építő jellegű kritikával"illetsz minket!Azért látszik,valami nagyon okos műgeci lehetsz,aki nagyon vágja az ultracsoportokat,és hogy ne maradjál ilyen lelki sötétségben,mellékelek két képet kispesti meccsekről:(Segítek a tamási zászlót kell keresni!)

És akkor lehet hogy a kispestiek meg tamási csicskák a te szemszögedből?

Ui:Te kinek vagy a csicskája,ha meg szabad kérdeznem,mert ugye nem tudhattuk meg eddig!?
Előzmény: Foucher (1678)
Foucher Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1678
Ezzel nincs is semmi baj. Csak ha ekkora fatális véletlen folytán a Sárga Ultrák összes tagja egyben Honvéd drukker is, akkor miért nem Honvéd mezben mentek Bonyhádra? Ha meg ekkora Honvéd fanok, akkor miért nem járnak Kispestre szurkolni? Érdekes, én még sosem láttam a Sárga Ultras drapit egy meccsükön se...
Előzmény: vposzka (1675)
GyRichie Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1677
Ezt nem hiszem el! Hogy lehet valaki ennyire szűklátókörű! Bár szerintem ezen nem nagyon kell csodálkozni!Ha belegondolunk abba,hogy itt a megyében mit is jelent "szurkolónak" lenni,akkor igazán nem kell csodálkozni:Kéthetente egy hazai meccs,amin csendben üldügélve,néha bírót,és vendégszurkolót szidva eltelik a 90 perc gyenge homályban!Az efféle emberek tudatáig az sem jut el,hogy el kellene kísérni a csapatot idegenbe!Akkor hogy várhatnánk el azt,hogy felfogják,egy kis város csapatának szurkolótáborában az emberek magasabb osztályú meccsekre is járnak!Arról nem is beszélve,hogy biztos volt kint olyan hazai,aki bár egész életében Honvéd szurkoló volt,Honvéd meccsen mégsem járt még!És számára ez egy vegyes érzelmekkel telített mérkőzés volt! Tisztelt rónai úr! Kérdezem én,mi ez az újabb szenny,amit összehordott szeretett szurkolótáborunkról?!?!A megyének arra kellene büszkének lenni,hogy a SUT röpke 13 év alatt országos nevet,és elismertséget szerzett magának! Gyence! Frappáns volt a válasz,megállja a helyét! CSAK A TAMÁSI!!!FOREVER ULTRAS!
Előzmény: Törölt nick (1670)
schmidtb Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1676
Sajnos mi már csak ilyenek vagyunk...
Előzmény: Foucher (1674)
vposzka Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1675
Köszi szépen a hozzászólást.Nagyon pozitív. Én például 28 éve vagyok Honvéd szurkoló,ha leírnám hol voltam már Honvéd meccsen és összeadnánk az utazott km-eket,lehet hogy az Egyenlítő nem lenne elég.De ha szerinted ez azt jelenti,hogy Honvéd csicska vagyok...
Előzmény: Foucher (1674)
Foucher Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1674
Vállaljátok büszkén: Honvéd csicskák vagytok...:DD
vposzka Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1673
Egy esetleges Tamási-Ferencváros mérkőzésen a Bonyhádról érkező fradisták bizonyosan a Tamásinak szurkolnának, mert ugye ezt diktálja a Tolna megyei labdarúgásban kialakult etikai kódex (megalkotója Rónai Gábor).Szeressük egymást gyerekek! Én nem is értem ilyet hogyan tudott kitalálni! Nem is szólva azokról a Bonyhádiakról akik szintén a Honvédnak szurkoltak.Szégyeljék magukat!
Cumi75 Creative Commons License 2005.09.12 0 0 1672

Már nagyon várom a válaszod, mert ez nagyon botrányos cikk!

schmidtb Creative Commons License 2005.09.12 0 0 1671

"Tolnaiak, Tolnában egy tolnai csapat ellen."

Ekkora ökörséget! Miért kellett volna a bonyhádnak szurkolnunk?!

CSAK A TAMÁSI!!!

Törölt nick Creative Commons License 2005.09.12 0 0 1670
Aki még esetleg nem olvasta volna:

Nyomtatható verzió Hír küldése levélben

Az amatőröknek járt a taps
Jegyzet

Vérbeli kupameccset vívott szombaton a Bonyhád Völgység LC és a Budapest Honvéd együttese. Minden adva volt, ami a remek szórakozáshoz szükséges: szép gólok, parádés kapusteljesítmények, fordulatok és nem mellékesen, dugig telt lelátó. Ilyen közegben nem is lehetett kétséges, hogy kitűnő meccs kerekedik az összecsapásból, és valóban, a Bonyhád és a Honvéd is mindent megtett azért, hogy a nézők elégedetten állhassanak fel helyükről a lefújást követően. Zúgott is rendületlenül a „Hajrá Bonyhád!”, a megye futballrajongói tizenkettedik játékosként buzdították a hazaiakat.

Furcsa volt látni ugyanakkor, hogy egy Tamásiból és Dombóvárról érkező kis csoport tagjai kiterített transzparenseik mögül a Honvéd sikeréért szorítanak. Tolnaiak, Tolnában egy tolnai csapat ellen. Bizonyosan nem esett jól mindez a bonyhádiaknak, mégha nem is a tamásiakon és a dombóváriakon múlt a kispestiek sikere. Lehettek volna akár ezren is az ellendrukkerek, ha Máté Norbert a hajrában 2–1-nél belövi helyzetét, semmit sem tehettek volna új kedvenceikért. A Honvéd mehetett volna haza, a Bonyhád pedig várhatta volna a MK harmadik fordulójának sorsolását. Persze a fociban nincsen ha, a Honvéd végül érvényesítette a papírformát, a völgységi játékosok pedig azzal a tudattal jöhettek le a pályáról, hogy megszorongattak egy NB I-es együttest. Egy olyan gárdát, amely ugyan a sokat szidott NB I-ben sem számít meghatározó együttesnek (ilyen teljesítménnyel nem is válik azzá mostanában), keretét mégis csak profi játékosok alkotják. A félezres közönség a lefújás után mégis az amatőröknek tapsolt, úgy ünnepelte a bonyhádi focistákat, mintha ők jutottak volna tovább. Mert az kétségtelen, szombaton az amatőrök adtak leckét a profiknak. Hozzáállásból és futball iránti alázatból.

Rónai Gábor

Holnap bemásolom,amit válaszoltam erre,és remélhetőleg a Rónai úr le is közli majd!
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.12 0 0 1669
Poszka!

Tudtál szervezni edzőmeccset szerdára?

A mohácsi meccsre elég képlékeny a létszám eddig,mivel aznap van a Mecsek rallye is,ahová többen megyünk,de majd a helyszínen dől el,hogy kik is akarnak jönni meccsre!
Ricsi!
A Kuniékat el tudnád hozni a kocsitokkal?
vposzka Creative Commons License 2005.09.12 0 0 1668
Szombat 16.30-kor,ifi 14.30-kor! Busz indul 11.30-kor.Szurkolóknak 1.000 Ft az utazás!
GyRichie Creative Commons License 2005.09.12 0 0 1667
Mikor lesz a mohács elleni meccs? Szerintem az autó megoldható! Ha beigazolódik a papírforma,akkor idén sem lesz sima túra "törökországba"! Mert ugye:Allé,állé,anyátok magyar volt... CSAK A TAMÁSI!!!ULTRAS FOREVER!!!
Előzmény: Törölt nick (1664)
vposzka Creative Commons License 2005.09.12 0 0 1666
Tóth Jani kettőt,Kovács Peti,Pájer Tomi.
Előzmény: schmidtb (1665)
schmidtb Creative Commons License 2005.09.11 0 0 1665
Góllövők?
Előzmény: NemethBazsie (1663)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.11 0 0 1664
Hát Isten hozott köztünk,esetleg jössz Mohácsra is már,ugyis már krónikus autóhiányban szenvedünk,hátha tudsz rajtunk segíteni!?

Ej-ha,hű-ha,azt a kurva,Hétszenstég a boltban,és még a hőgyészi búcsúban is ringlispileztünk!
Előzmény: GyRichie (1661)
NemethBazsie Creative Commons License 2005.09.11 0 0 1663

ejjj-haaa, 4:1-re nyertük, szétröhögtem az agyam a mucsfaiak egyenlítőgólja után... Aztán pedig végig ezzel hülyültünk... A meccs ugyan unalmas volt, de mi elvoltunk a "lelátón"!!!

Csak a Tamási!!!

Törölt nick Creative Commons License 2005.09.11 0 0 1662
A tegnapi meccsről képek:
GyRichie Creative Commons License 2005.09.11 0 0 1661

De jó újra itt!

Átböngésztem a hozzászólásokat augusztustól,volt pörgés,az biztos!

Balázs!

Sál ügyben tényleg kellene intézkedni!

Mit játszottunk Mucsfán?

CSAK A TAMÁSI!!!

NemethBazsie Creative Commons License 2005.09.11 0 0 1660
ejj-ha
vposzka Creative Commons License 2005.09.10 0 0 1659

Csaba megkaptam a képeket!

Köszi!Most átjött a tamasinetre is!

NemethBazsie Creative Commons License 2005.09.07 0 0 1658
Oké, köszi! Nem kell rendelned, holnap benézek!
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.07 0 0 1657
Szerintem 3000 Ft volt,ha jól emlékszem,de ha kell,akkor mondd meg hogy milyen méret kell,és majd rendelek!

Előzmény: NemethBazsie (1656)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!