Mint arról korábban hírt adtunk, 2005-től eltűnik a képernyőről Konta Barbara délutáni beszélgetős műsora. A Blikk úgy tudja, a Barátok közt egykori hősének helyét Gáspár Győző veszi át.
Úszás-tanulás Győzike módra: azt hitte a marha, hogy ezért is elég perkálni egy kalap pénzt, és hipp-hopp, már tud is úszni! Nem számított rá, hogy ezért meg kell dolgozni, az úszástudást nem lehet pénzért megvenni!!!!!
Evelin: hájas disznó! Bocs, nem akartam durva lenni, de valaki már a képébe ordíthatná ezt, ha már magától nem veszi észre!!! A tegnapi részben is csipszet zabált, mielőtt elindultak a suliba (abban a ruhában én úgy hazazavartam volna az évnyitóról, hogy csak na!). Neki van a legtöbb veszteni valója ezzel a tv-szerepléssel. Virág még kicsi, mire felfogná, mi megy körülötte, addigra remélhetőleg vége lesz ennek a "show"nak!
(A 2,5 éves gyermekem imádja nézni, ezért nézem én is ... igaz, a gyerek elmegy aludni az első rész után, én meg megnézem már akkor a befejezést is, hogy aztán jól felhúzzam magam Győzikén ...)
ok. lehet, h az oktató sem állt a helyzet magaslatán. mikor tanultam úszni pl a miénk bejött a vízbe. szvsz amúgy is hatásosabb lassú lépésekben haladni, nem lehet pár óra alatt megtanulni az összes úszásnemet. de akkor sem beszélek így senkivel és főleg nem pofázok vissza. az orvosnak is visszadumál ha vm nem tetszik?
de hogy hagyhatnak így meghízni egy gyereket? h szarhatja le vk ennyire a gyereke egészségét, h azt a szegény babát is engedik egész nap csokit enni. egyáltalán nem nevelik őket, csak úgy nőnek bele a világba és mindent megkapnak.
Igen, szvsz is őt érinti ez a dolog a leghátrányosabb módon. Győzike meg Beja olyan, amilyen, ráadásul felnőtt emberek, Virág még nem sokat ért az egészből, az ő nevelése akkor is hasonló lenne, ha nem lenne ott a kamera. Evelin aránylag egy normális kamaszlány, lenne, ha hagynák, de belekényszerítik ebbe a marhaságba, hogy színészkedjen, hisztizzen, hülyét csináljon magából, az érzelmi, meg egyáltalán a mindenféle mentális fejlődés egy nagyon fontos és labilis időszakában. Ő meg még pont nem fogja fel vagy képes arra, hogy azt mondja, hogy nem, esetleg pillanatnyilag még élvezi is. De öt-tíz év múlva ez nagyon megbosszulhatja magát.
az edző n korrekt volt és a hájas fóka is csak azért mert vele üvöltözni, mert ott a kamera. ha "egyenlő feltételek" lettek volna az edző is rendesen kiosztotta volna. az más kérdés, h ha velem beszél így valaki és kétségbe vonja a szakmai tudásomat, leüvöltöm a haját.
az a kislány rengeteget hízott a nyáron! arra kiváncsi vagyok, h melyik családtak, v hányadik generáció jön majd rá, h azért ezt nem kellet volna. mármint a sóóóóót. virág meg olyan mint egy kis ösztönös állatka. mint maugli.
igen. az az alap, ha meg akarok tanulni úszni, h keresek egy olyan úszómestert, akiben megbízom és szó nélkül követem az utasításait, mert ő ért hozzá. nem visszapofázok.
"EZ" maga a csoda.Ilyen roma nincs is,ezt úgy tenyésztették ki szerintem.Alap felszereltség,hogy táncolni énekelni tudnak.Na ez még azt sem!Ez egy hülye vicc,olyan mint Uhrin Benedek nevű "szárunk"! Bocs sztár,vagy mi a fene.
Most megy a tv-ben ez az állatkert.A kultúra megint ki....ta a biztosítékot a tuskónál.Úgy beszélt a koszos az úszómesterrel,mint más a kutyájával./se/ Amúgy nagyon őszinte meg rendes mi?
"Bárkiről is legyen szó, akkor is disznóság, hogy csak úgy bemehet akárkihez és elviszi a kutyáját, kocsiját, stb., nem?" De, SŐT!!! Én még azt is elképzelhetőnek tartom hogy egy olyan barnább bőrű egyén lehetett az elkövető, a brutális gaztett elkövetésének módszeréből ítélve! Hová süllyed a világ!!!! Emberek csak úgy lopnak, kutyát meg kocsit!!! Sőt, képzeld, a Rákóczi téren még strichelnek is olykor, nem tudom hallottál-e róla!!! Fertő ez, én mondom neked! Erkölcsi fertő! Egy haveromat meg leütötte egy ilyen barnabőrű, nekem meg viperát akartak eladni a múltkor! Képzeld!!! De ez mind semmi ahhoz képest, hogy a győzikéék Buksi kutyáját ellopták! Biztos a Zorbán vagy inkább a Tomcat csinálta, mert megsajnálta, jaj, dehogy, megirigyelte szegény kis kutya sorsát!!!
... Na, de félre a tréfát! Az a legvalószínűbb, hogy a kis Buksi kutya önrablás áldozata lett, vagyis a show meg a színjáték érdekében kicsit elvitték, hogy a gyengébb idegzetű nézők szíve kellően megrepedhessena fájdalomtól. Sz'al ne sírj, ne ríj, feltámad majd ő is mint a bobijúing. De ha fokozni akarod, tudod mit, gyűjts váltságdíjra vagy új kutyára, tudod, ahogy a szandokánnál meg az izauránál...
Bárkiről is legyen szó, akkor is disznóság, hogy csak úgy bemehet akárkihez és elviszi a kutyáját, kocsiját, stb., nem? Én is Tarjáni vagyok, és egyszer a telephelyünkről ellopták az kutyát, lehet, hogy leütötték vagy ... szegénykémet, lényeg: akkor azt mondták (kb 10 éve), hogy eladják kísérleti állatnak az ellopott kutyákat. Az ilyen tolvaj ritka gerinctelen, senkiházi ember, pláne ha a kutyának két gyerek is a gazdája! Ha az ő gyerekétől lopnának el valamit mit gondolna az illetőről???
Salgótarján - Ellopták Győzike (31) kutyáját, a tíz hónapos Buksit. A Gáspár család kedden Budapesten volt, és amikor este hazaértek, Evelin zokogva fogadta őket. A mérgezése után még lábadozó kutyát a feltételezések szerint egy fehér Citroën Berlingo tulajdonosai vihették el. A Blikk százezer forintot ajánl fel a nyomravezetőnek!
Ez a takarás mánia már idegesítő. Minden inget, pólót stb letakarnak, nehogy valami reklámnak minősüljön. Miért? Tüntessék el azt a sok foltot... Valójában azt sem lehet mondani hogy mindig ugyanaz a márka, Győzike mindig más más márkában feszít, néha a sajátjában....:))))