nem kéne egymást győzködni. mindkettő a legjobb votl a maga korában. ileltve Federer most az.
azt viszont hülyeségnek tartom, hogy van 2 ember,akiért érdemes meccset nézni... manapság NAGYON SOKKAL jobb meccs van, mint volt anno. és van nagyon sok ember, akit érdemes nézni. közülük Federer is egy. nekem is Pete a kedvencem, de Federert élmény nézni. és manapság qrva sok más teniszezőt is.
Hát, nem tudom. Az a baj, hogy a teniszt Pete miatt szerettem meg, és ez eléggé behatárolta a visszavonulása utáni lehetőségeket. Nem nézek féltékenyen Federerre, azon egyszerű oknál fogva, hogy képtelen vagyok nézni a játékát. Egyszerűen lekettyen a szemem, elalszom az unalomtól, ha megjelenik. Nem tudom pontosan elmagyarázni, hál'istennek, nem is kell. Azok, akik szerintem Pete után maradtak, egy cseppet sem a játékstílusát vagy az eredményeit ismételték, egyszerűen, amit ők művelnek a pályán, számomra az idézi fel leginkább mindazt a hangulatot és érát, amelyben Pete szerepelt.
Elnézést, hogy kissé magyartalan vagyok, de egy hangyányit le vagyok fáradva.
Komolyan 2 játékos maradt? Tudom, hogy a Sampras drukkerek általában eleve féltékenyen nézik Rogert, de hát ha valaki szereti a teniszt, akkor nem lehet megkerülni a zsenialitását és nem élvezni a játékát. Olyan őt becsmérelni, mintha az Utolsó vacsorát olcsó firkálásnak nevezné valaki :)
Hát azért Roger egy fokkal magabiztosabban nyert :) Megérdemelte Sampras azt a győzelmet, mert amikor nagyon fontos volt, erősebb volt Gorannál fejben. Csak hát az a 2.szett,amiben Goran végig jobb volt, sokkal több pontot nyert fogadóként aztán az a kritikus vonalbírói ítélet a breakerben, amit nem tudott feldolgozni, az fáj. Tipikus Goran-vereség, de a legfájóbb, látszik is az arcán.
Ez az, amit a statisztikák nem jegyeznek. Hewitt is jobb volt Federernél a második szettben, mégis a svájcié lett. Az Aranycsapat is jobb volt a németeknél mégsem lettünk világbajnokok. De hogy egy Téged is érintő dolgot mondjak, a Juve sem volt rosszabb 97-ben, mégis a BVB vitte haza a BL-serleget. :-)
Természetesen nagy királyság volt az a győzelem, de a döntő után G.I. annyira kivolt, hogy lehetetlen volt 100%osan örülni. Hát, nem tudom. Mióta Pete befejezte, maradt össz. 2 játékos, akik miatt érdemes bekapcsolni a tévét, és amit azok is letettek mostanában az asztalra... Siralomház.
Ez sem rossz: The picture tells it all. Pete Sampras of the US thanks the heavens for delivering his fifth men's singles title while opponent Goran Ivanisevic contemplates his defeat on Centre Court at the Wimbledon Tennis Championships Sunday 05 July 1998. Sampras beat Ivanisevic of Croatia 6-7, 7-6, 6-4, 3-6, 6-2. He now joins Bjorn Borg of Sweden on five titles each in the post-Amateur period.
Olléééééééé!Eggyel növekedett a világon a Samprasok száma.:)
Baby Boy for Pete Sampras & Bridgette Wilson
Tennis great Pete Sampras and his wife, actress Bridgette Wilson-Sampras, have welcomed another baby boy into the family. Ryan Nikolaos Sampras was born Friday in Los Angeles and weighed in at 6 lbs. 4 oz.
"Mother and son are doing great," the couple's rep says in a statement.
Sampras, 33, and Wilson, 31, who wed in 2000, also have a 2-year-old son, Christian.
GRATULA PETI!!!!Sok örömet,boldogságot a kis jövevényhez..
Na, sikerült látnom a lényeget, meg is hatódtam, amikor mutatták a hetedik győzelmet, és ahogy Peti összeborult a Szülőkkel. Federer meg...Valahogy törvényszerű volt, ahogy Peti is mondta, most már nála vannak a kulcsok. Előtte meg Beckernél voltak, így megy ez.