én meg benneteket nem értelek meg nem értiteitek meg hogy csak egy hülye papir nem tudok edzeni mert szerettem volna ha meg akadály a papir akkor miért nem mondja meg az edző mit csináljak bocs, de arrol nem tehetek hogy azé n orvsom nem szakorvos aki ért a sportokhoz
én a témát lezártanak tekintem ha esetleg mégis elmennék elmenni akkor nem kickboxra fogok minden hülyéskeés nékül főleg ha nem segitettek rajtam én csak annyit kértem mondjátok meg nekem csinálhatom-e az edzést vagy sem azért nem tudtak rajtam segiteni mert a problémám nem sportorvosi jellegü hjanem ortopédai vagy rematolaigia ennyi.enyhén járás hibássrác vagyok azért nem tudták megmonani csinálhatom -e az edzést . most már értitek miért nem értem kick boxolhatok-e
Sziasztok!
Ennél azért komolyabb ez a fórum, mint ezt a nyűglődést olvasni hónapok óta.
Sokkal komolyabb témák, programok, elvek, ideológiák, viták hangzottak el, miért kell ezt végig szenvednünk, amit ez az Ákoska művel?
Jómagam, pontosan e miatt a sekélyes stílus miatt sokkal ritkábban nézek el ide, de remélem, ez előbb-utóbb megváltozik!
Köszönöm!
Szerintem te egyáltalán nem akarsz edzésre járni, kiéled magad az irogatásban. Két hónapja téged pátyolgat mindenki , menj inkább sakkozni azt teheted sportorvosi nélkül is , ráadásul ki sem kell mozdulnod otthonról arról nem is beszélve, hogy azt lehet merev lábbal is . Na erről ennyit..........
Szia Panagel ! Tényleg az a legjobb ha előbb a Mikivel beszélek. Semmi bajom az edzőkkel csak tényleg le kellene mennem ahhoz hogy eldöntsem tudnék-e edzeni illetve nem az a bajom csak annyi hogy az t sem mondja egy edző hogy menjek le és jó lenne ha megértenék itthon a forumom hogy az orvos nem tudja eldönteni csinálhatom-e és azért talán egy kunfu vagy karate edző inkább foglalkozna velem papir nékül. Egy edzésen én döntöm el hogy edzek vagy sem és nem az orvos mert ők ugy se tudják.
Szia ! Miben tud segiteni nekem a Miki? a reuma orvos meg azt mondja minek a sportorvosnak vélemény Inkább keressek olyan klubbot ahol tudok sportorvosi nékül edzeni vagy inkább az edző jobban tuja mint a sportorvos mert ő nem tudja sajnos
Az előbb elfelejtettem megkérdezni, hogy a Stadionoktól vagy a Nyugatitól esetleg a Szentlélek térről a legegyszerűbb a Bogdáni u. elérése? Előre is köszönöm az információt. M.
Valamikor tavasszal érdeklődtem kickbox klubbok után. el is mentem megnézni egy edzést Óbudán. nagyon megtetszett de az akkori munkaidőbeosztásom miatt nem tudtam elkezdeni. Szívesen belevágnék de átmenetileg csak heti 1x tudok eljárni. Általában csütörtökönként. Mara
egyébként valoban ugy terveztem hogy járok edzeni a dohány utcába hozzátok de nem hiszem hogy összefog jönni nekem a dolog sajnos ennyi majd meglátom hogy alakul a doog szia
szóval majd meglátom de szerintem a zoli nem állna velem szóba ha edzzeni szeretnék majd meglátom sikerül-e a dolog .még gonmdolkodom hogy inkább a kungfut mert szebb a mozgásanyaga vagy a karatét a kick boxot sajnálnám de szerintem az edző nem állna velem szóba ennyi
jó majd még meglátom de nem tudom tudom megolani papirt a sportorvos nem tudja jót tenne -e nekem és nem tudja a sportorvos mi az a kick box az mondja nem ért hozzá
jó renben lemegyek majd edzésre de aztán lehet hogy az aikidonál kötök ki vagy a kungfunál ott nem kell fejre rugni azért jobb az nekem majd meglátom birom -e a kick boxot lesz -e papirom mennyire durva stb. legalábbis én nem szeretnék fejre rugni legalábbis nekem nem jönne össze ugyse a lábam miatt hogyí kötött
Szia ! Semmi bajom a sportorvosi papirral csak mondom a sportorvos nem tudta nekem hogy javasolja -e ezt a sportot mert azt mondja nem ismeri a sportág feltéleit. Mit mond ilyenkor egy edző hogy csinálhatom e az edzést ha a sportorvos nem tudja megmondani. Egyébként annyira ugyse tudnék kilazulni hogy fejre rugjak.
Szia ! Na voltam sportorvosnál azt mondja ő nem tudja megmondani hogy tudnám -e csinálni a küzdősportokat mivel nem tudja mennyit és mennyire lehet nyujtani a lábam ha kissé feszes és merev ő azzal nem tud mit kezdeni inkább egy reumaorvos kérdezzek ő jobban fogja tudni mint ő . Mondta ne haragujak rá de ő nem tudja elbirálni a lábam küzdősportra vagy sem nem ért hozzá szerinte a reumaorvosokjobban tudják és inkább az edzőt kérdezzek meg tudnám -e csinálni vag y gyógytornászt Szóval a reumára zavart a sportorvos azzal ők jobban jobban esetleg mozgásszervi dolgokhoz nem ért ő mint sportorvos de eg.észségesnek talált egyébként csak ne őt kérdezzem sportolásf őleg küzdősportokhoz nem ért azt mondta nem ismeri sem kick box sem a kungfut hogy ott milyen gyakorlatok vannak és mennyie tenne jót a lábamnak az edzés vagy nem szóval rám bizta az edzést. Mit mond ilynkor egy edző ha sportorvos nem tudja eldönteni te mit szólsz ehhez? Nem ismeri a sportág feltéleit egyik küzdősportnál sem ennyit monott azért nem ért hozzá és nekem nem tud tanácsot adni enyi.
Én mégis azt mondom gyere le a Bogdáni útra (kedd-csütörtök 19.30-21.00) és beszélj személyesen a Mikivel.
Azt még továbbra sem értem milyen papírt adna a kung-fu edző az orvosnak , de ez már talán nem is lényeges.
Más
Azt hiszem , hogy az az edző körültekintőbb (a te érdekedben!) aki az egészségi állapotodat egy sportorvosi papír bemutatásával ellenőrzi.Úgy tudom ez a szövetség elvárása is , mint az is , hogy szakképzett edző vezesse a foglalkozásokat. Ebből következik, hogy neked is jogod van megbizonyosodni az edző képesítését illetően.
Szia ! Egyszeruen arról van szó hogy a kungfu edző azt mondta mikor lent voltam nála edzésen hogy menjek le megnéz aztán majd meglátja mit tud velem csinálni. Ő elfogadja a reumaorvos papirját is edzésre annyi baja van a lábamnak hogy eléggé kötöt t az izomzatom és kissé görcsös. A kung-fu edző közölte, hogy őfoglalkozna velem és ő majd ad papirt a sportorvosnak. A Mikii azt mondta menjek inkább a Szücsihez . Szücsi viszont közölte nem tud rajtam segiteni mert nincs orvosi papirom ,és közölte csak azzal lehet edzeni. A kungfu edző viszont közölte neki jó a reumaorvos papirja is edzésre ha kell és talán nem is annyira fontos a papir hogy vigyek sportorvosit legalábbis rögtön nem szólt semmit hogy nem volt nálam papir. Végül a lényeg az mikor lementem a kungfu edzésre azt mondta inkább menjek hozzá le edzésre és ez volt a lényeg mert szerinte a kick boxnál nem tud esetleg ugy figyelni rám az edző mert az versenysport és a kungfu edző szerint a kick boxnál nem figyelnének ugy rám mint a kungfunál . Szóval bár nem hiszem el a kungfunál az edző szerint ő személy szerint jobban figyelne rám mint egy kick box edző mert szerinte a kick box az versenysport és az edző szerint a kick boxnál nem tudnak ugy figyelni rám kezdőre és a kezdőkre mint a kungfunál szóval azt akarta mondani hogy ő személy szerint inkább foglalkozna velem mint a kick box edző és ő nem küldene el a kick boxnál meg nem lehet tudni bár gondolom ott se küld el az edző csak ő ugy gondolja esetleg jobban figyelne rám mint a kick boxnál és azért nem ajánlotta nekem a kickboxot mert szerinte ott nem tudnak rám figyelni mert sokan vannak. bár nem tudom mit szólsz ehhez a kungfunál is okan vannak nem ? Arra gondolt hogy nekem előnyösebb a kungfu mint a kick box és esetleg azt mondja az edző ő nem válllalna el mármint a kick boxos ő inkább foglalkozna velem a kick box versenysport és esetleg nem tudnak ugy rám figyelni. Csak furcsa volt hogy a Szücsi azt mondta ne menjek le mert nincs papirom és nem mondta hogy ad papirt a sportorvoshoz a kungfu edző viszont ad papirt. Lehet hogy rosszul hiszem de szrintem a kickbox edző szerinted nem akar látni azért mondta mert nincs papirom vagy nem szivesen foglalkozns velem viszont ezt nem személyesen hanem emailben közölte szóval a kickboxnál gond ha nincs papirom a kungfunál nem de ugy látszik kickbox nem mehetek le edzésre valamiért nem vagok szimpatikus az edzőnek igy emailben szeinted azért mondta hogy ne menjek le mert nem akar velem foglalkozni? Akkor a kungfu edzőnél miért nem volt gond egyébként előnyösebb sport a kick box mint a kungfu már mint tecnika szempontjűábol nehezebb a kungfu? Szóval te nem gondolod azt hogy feleslegesen mennék le kick box edzésre és elküld az edző? A kungfunál nem küldött el akkor kick boxnál miért nem tud rajtam segteni az edző mert nincs papirom csak azért ? soha életében nem látot a kick box ező csak igy neten keresztül. szóval nem tudom de ezek szerint nem minden edzőben bizhatok hogy oglalkozna velem az edző ezek szerint a kick boxos edző nem foglalkozna velem a kungfus igen ? na ennyi.
Nem akarlak meggyőzni a kick-box előnyeiről, csak nem világos előttem miért tud többet foglalkozni egy kung-fu edző veled mint egy kick-box edző? Mi alapján nem bízol a kick-box edzőkben, és mi alapján bízol a kung-fu edzőkben?
lehet hogy más sportot keresek inkább nem vagyok bennne biztos hogy nekem valo a kick box a kungfut találtam helyette az nem annyira nehéz talán nekem mint a kick box. A kickbox ahogy elolvastam az edzéstervetnagyon nehéznek tünik nekem a rugások miatt. Meg attól félek igaza lesz a kungfu edzőnek a kick boxnál nem foglalkozna velem ugy az edző mert nem jutna rám ideje és az az igazság nem nagyon bizom már az edzőkben a kick boxnál .Szóval csoportos edzésnél nem figyelnénnek szerintem rám a kick boxnál az edzők ezért keresek inkább más sportot mert a kick box versenysport és én nem versenyezni szeretttem volna csak edzeni. és nem tudom mennyire lennék fontos ha nem versenyeznék 36 évesen csak edzenék
Az enyhe túlzás , hogy ott edzek , de amint van időm lemegyek. A terem kifejezetten jó , minden megtalálható ami az ideális edzésekhez kell(zsákok,medicinlabdák,kezdők részére kesztyűk,ring,elegendő mozgástér sőt még fekvenyomó pad is).
Az edzésekről csak annyit , hogy a vezetőedző Zrínyi Miklós aki (szerintem) szakmailag a legfelkészültebb edzők közé tartozik világszerte.