Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Nem aluszok csak kutyuztam 1kicsit, és most ettem egy sült csülköt, mingyá indulok Csepelre ebédezni /Rakottykrumpli sok kobásszal + tojattal/ nyam nyam:)) Figyeltetek táposok:)))))))
4/5-ös többség kell hozzá (?) Kiváncsi vagyok, ki és miért nem szavazza majd meg. A szadi aszoonta, ők igen. ormány és ibolyka véleményét még nem tudom.
Most hallottam a zsiradóban, hogy gy.fecó parlamenti döntéssel előre akarja hozni a kőolajipari termékek (gyk benya+kályahaolaj) áfájának csökkentését okt. 1-re. Ha ez igaz - márpedig a zsírtévében csak akkor tudósítanak pártunk és kormányunk pozitív döntéseiről, ha nagyon musz -, akkor jövő hó elejétől esetleg pár forinttal lejjebb mehet az üzemanyagár.
Reggeli nagyon finom volt, de sajnos ezzel elfogyott a perkelt. Utána madártej, gigafinom. Éljen Cicóka, és a Szomszédnéni, akik naggyon ügyelnek arra, hogy jó formában tartsanak :-)))
Ugyan is ez ugy müxik az életben, hogy ők kiválasztanak bennünket gyanutlan férfi egyedeket, +szövik a hálót mimeg bele potty csak ugy van előadva, hogy mi vesszük el őket pedig dehogy!:)))))
Tegnapelőtt elvittem comcédnénit nagybevásárolni a metróba (nincs kocsijuk, nagy a család, uh 40 kg cukor stb volt a mennyiség). Jótett helyébe alapon most meg megjelent itt egy hatalmas üveg madártejjel. Nyam-nyam. :-))))
Tudom hogy nem anyáztál - 8-)) - és tudom hogy jöttél volna ha tudsz - és lesz még buli, ahol neked is itt a helyed - ha kész a rezidenciád - mert az most ugyis elvesz minden szabad idődet - 8-))