Egy csomag A/4-es papír kb 1000Ft ebből kijön 6 db. 10*10*5 cm tömb, ha 1 cm magas egy tömb 33 Ft, és van 30 darabod. Persze kell némi ragasztó, a pantonnál vágják, és bármilyen más formájú is lehet.
Csak most megtanulod rendesen bekötni is:))) Ez annyival van előre, hogy a gerinc már össze van ragasztva és utána a rendes könykötés-ragasztás szerint megy. Előzék stb.
A papír utólag van ragasztva, de láttam olyat régi könyveken is, itt azért van mert a merítetten átázott a ragacs. Elfelejtettem hogy azt dekuragaccsal szoktam átázás ellen:((
Kávé előtt volt és nehézkesen és egybe is írtam dolgokat:)
Szóval vettem 120-150 ft-ért kis tépő tömböt és abból 4 ilyen noteszka kijön. Akkor csináltam amikor sokáig nem könyveztem és be kellett gyakorolni. Arra is jó lesz, hogy új dolgokat próbáljak ki rajtuk, mert ugye nekem drága a patron ahhoz, hogy esetleg egy nagy nyomtatottat elszúrjak.
Szpidi (aki ugye tartja) kemese Monique76 marharépa krisssz saref bokor aniTa kissulák bogidizajn SAgnes ez eddig 11 fő. Sagi, Te is kérsz kartont és bellapot?
Saref mondta lesz konyvkotos tanfolyam 17-en, szeretnek jelentkezni szegyenszemre elmaradtam a topic olvasasaval ( nem csak ezevel :((( ) de 7vegen majd behozom :)
Az a helyzet, hogy fogalmam sincs mi a száliránya a papírnak:(((( Emlékeimben megelent a körömmel való huzogatás, de nekem ez csak mindkét oldalon történő hullámosodást idézet elő:((( Remélem a csajok tudják a boltban. majd felolvasom, amit írtál:)))))