Vérbeli kupameccset vívott szombaton a Bonyhád Völgység LC és a Budapest Honvéd együttese. Minden adva volt, ami a remek szórakozáshoz szükséges: szép gólok, parádés kapusteljesítmények, fordulatok és nem mellékesen, dugig telt lelátó. Ilyen közegben nem is lehetett kétséges, hogy kitűnő meccs kerekedik az összecsapásból, és valóban, a Bonyhád és a Honvéd is mindent megtett azért, hogy a nézők elégedetten állhassanak fel helyükről a lefújást követően. Zúgott is rendületlenül a Hajrá Bonyhád!, a megye futballrajongói tizenkettedik játékosként buzdították a hazaiakat.
Furcsa volt látni ugyanakkor, hogy egy Tamásiból és Dombóvárról érkező kis csoport tagjai kiterített transzparenseik mögül a Honvéd sikeréért szorítanak. Tolnaiak, Tolnában egy tolnai csapat ellen. Bizonyosan nem esett jól mindez a bonyhádiaknak, mégha nem is a tamásiakon és a dombóváriakon múlt a kispestiek sikere. Lehettek volna akár ezren is az ellendrukkerek, ha Máté Norbert a hajrában 21-nél belövi helyzetét, semmit sem tehettek volna új kedvenceikért. A Honvéd mehetett volna haza, a Bonyhád pedig várhatta volna a MK harmadik fordulójának sorsolását. Persze a fociban nincsen ha, a Honvéd végül érvényesítette a papírformát, a völgységi játékosok pedig azzal a tudattal jöhettek le a pályáról, hogy megszorongattak egy NB I-es együttest. Egy olyan gárdát, amely ugyan a sokat szidott NB I-ben sem számít meghatározó együttesnek (ilyen teljesítménnyel nem is válik azzá mostanában), keretét mégis csak profi játékosok alkotják. A félezres közönség a lefújás után mégis az amatőröknek tapsolt, úgy ünnepelte a bonyhádi focistákat, mintha ők jutottak volna tovább. Mert az kétségtelen, szombaton az amatőrök adtak leckét a profiknak. Hozzáállásból és futball iránti alázatból.
Rónai Gábor
Holnap bemásolom,amit válaszoltam erre,és remélhetőleg a Rónai úr le is közli majd!
A mohácsi meccsre elég képlékeny a létszám eddig,mivel aznap van a Mecsek rallye is,ahová többen megyünk,de majd a helyszínen dől el,hogy kik is akarnak jönni meccsre! Ricsi! A Kuniékat el tudnád hozni a kocsitokkal?
Mikor lesz a mohács elleni meccs?
Szerintem az autó megoldható!
Ha beigazolódik a papírforma,akkor idén sem lesz sima túra "törökországba"!
Mert ugye:Allé,állé,anyátok magyar volt...
CSAK A TAMÁSI!!!ULTRAS FOREVER!!!
ejjj-haaa, 4:1-re nyertük, szétröhögtem az agyam a mucsfaiak egyenlítőgólja után... Aztán pedig végig ezzel hülyültünk... A meccs ugyan unalmas volt, de mi elvoltunk a "lelátón"!!!
Mindenképp megyek, ezt én itt és most eldöntöttem :D Reggel megy a busz 8:09 körül, fél10-re van ott, majd vmit csinálok 3 órán át, aztán hazafele busz meg 15:45-kor megy szekszárdra, onnan meg 16:30-kor tamásiba!!!
Gyence, nekem nincs olyan pólóm, csak egy sima sárga, amiben voltam most hétvégén is... remélem jó lesz az is:)
Egyébként a Sport1 vagy a Sport 2 élőben közvetíti a meccset :D
Nem férsz be hozzám szombaton,de remélem a Schmidt Balázs lejön busszal Szekszárd érintésével a Völgység fővárosába,és Vele le tudsz jönni,hazafelé meg egy helyet biztos találunk Neked,legrosszabb esetben a csomagtartómban! Aki jön Bonyhádra,az mindenki a galléros SUT pólóban jöjjön!!!!!!!
Az alábbi levelet küldtem e-mail-ban a Somogy megyei Labdarúgó Szövetségnek.
Tisztelt Szövetség!
A 2005.09.03.-án lejátszott Tamási-Szentlőrinc mérkőzés után, a
csapatok levonulásakor történt incidenshez szeretnék néhány
észrevételt tenni.
A mérkőzés végig sportszerűen zajlott le, a közönség is élvezte, mivel
fordulatokban sem volt hiány.A Tamási csapata 0-2-es félidő után
mindent egy lapra feltéve támadott és sikerült is megfordítania a
mérkőzést 3-2-re.A Szentlőrinc csapata viszont a 87. és a 88.percben
lőtt góljaival meg tudta nyerni a mérkőzést.
Az első incidens a szentlőrinci győztes gól után történt, amikor
Mészáros Ferenc a vendégek edzője a gólöröm közepette odafordult a
hazai kispad felé és azt üvöltötte: A k...a anyátokat,most dumáljatok
köcsögök!A közelben lévő Tamási szurkolók ezt sérelmezve,
nemtetszésüket fejezték ki a vendégek kispadjánál.
A lefújás után a rendezők lezárták a tribünök felőli oldalakat, hogy ezzel
biztosítsák a játékosok és a játékvezetők szabad bevonulását az
öltözőkhöz.Bevonulás közben a tribün felől egy fiatalember (fehér
pólóban) akart a kirakott láncon átlépve a rendezők között az
játékoskijáróba menni, de ezt a rendezők nem engedélyezték, amiből
kialakult a dulakodás. Mint kiderült a fiatalember a szentlőrinci
játékosok egyike volt, aki a lefújás pillanatában már nem tartozkodott a
pályán és a tribünről próbált meg az öltözőbe jutni, mez nem volt rajta,
ezért a rendezők nem ismerték meg és nem engedték be, amíg a
csapatok és a játékvezetők el nem hagyták a játékteret.Kérem az
alábbiak figyelembevételével döntésüket meghozni a fegyelmi bizottság
ülésén.