Én is nagyon szomorú vagyok, hogy pont ma nem lesz, amikor sikerült bekapcsolódnom a topikba. És éppen egy hülye mérkőzés miatt. Szívesen megnézném helyette a Jóban-fosbant, mert a Nándi amnéziás, és nagyon érdekes pszichológiai megfigyeléseket lehet tenni, de nem érek haza. Hát ez van.
MaMy, én nem szeretném, ha nem néznéd a Barátok Köztet, mert vannak bizonyos megfigyeléseim és kérdéseim, és ha leírom őket, akkor szeretném, ha sokan hozzászólnának és elmondanák a véleményüket.
Ezenkívül ez a kedvenc sorozatom, és azért sem szeretném, ha pont miattam nem néznéd.
Szóval, te voltál az, Mindy. Örülük, hogy kiderült.
MaMy, engem nem ismerhettek semmilyen nicknéven, mert én itt 1 új tag vagyok. Ha arra gondolsz esetleg, hogy a nevem nem jól van írva, akkor elárulom, hogy valójában a nevemet úgy kell írni, hogy Takei Teasy, mert Japán Származású vagyok. Ha esetleg a tea ismerős belőle, akkor nem véletlenül, mert Japánban vannak ezek a teaházak, tudjátok. De Angliában és Amerikában úgy ejtik a nevemet, hogy Téki Tízi, és ezért írtam így, mert hátha valaki nem tud angolul, és nem akartam, hogy őt negatív diszkrimináció érje.
Én még különben azt se értem, hogy a Korcsolya egész nap otthon növeszti a seggét, mióta a Vadászó apuka megtámadta, akkor miért nem ápolhatja ő a dilinagyit. Képezhetné magát Alzheimer speciálistává. De ő nem. Pedig nagyon bírnám, ha a dilinagyi még 1-2 leckéjét kidobná a Nyominak, mert ő a legunszimpatikusabb szereplő. Meg a Maya.
Airbus, nekem nem sikerült visszakeresni a hozzászólást, de én igenis szokom olvasni a topikot, bár MaMy szerintem azt hiszi, hogy nem, és írta valaki, hogy a Roninak elege van az ismertségből, úgyhogy szerintem igen.