UFóK ÉS FANTASZTIKUMOK.
Érdekel valakit? Csere anyag.
Számítógápen és VHS kazettán lévő fílmek, képanyagok.
Fokozatosan bővülő gyűjtemény.
1. Számítógépen lévő anyag (gyorsan kiírható DVD-re, vagy CD-re):
MAGYARORSZÁGI UFO ESETEK : (avi formátumban)
Arc az agyban. avi
Autós eltérités 1. avi
Autós eltérités 2. avi
Az éjszakai országút mellett 1. avi
Az éjszakai országút mellett 2. avi
Az idegen lény fölém hajolt 1. avi
Az idegen lény fölém hajolt 2. avi
Biztonsági õr 1. avi
Biztonsági õr 2. avi
Éjszakai látogató. avi
Erdei találkozó a kis szürkékkel 2. avi
Ezredes 1. avi
Ezredes 2. avi
Falusi tanító visszaemlékezései 1. avi
Falusi tanító visszaemlékezései 2. avi
Fénykúp a rendõrautó felett 1. avi
Fénykúp a rendõrautó felett 2. avi
Jelenségek egy tompai tanyán 0. avi
Jelenségek egy tompai tanyán 1. avi
Jelenségek egy tompai tanyán 3. avi
Jelenségek egy tompai tanyán 4. avi
Kecskeméti reptér felett. avi
Kincskeresõ 1. avi
Kiszolgáltatva 1. avi
Kiszolgáltatva 2. avi
Láthatatlan taposók (gabona kör) 1. avi
Láthatatlan taposók (gabona kör) 2. avi
Látogatók egy gyomaendrõdi tanyán 1. avi
Látogatók egy gyomaendrõdi tanyán 2. avi
Látogatók egy gyomaendrõdi tanyán 3. avi
Megrémült házörzõk. avi
Szemtanúk egyenruhában 1. avi
Tanú a poligráfon. Avi
KÜLFÖLDI UFO ESETEK : (avi, mpeg, mpg formátumban)
Általában néhány percesek. Ami hosszabb, az külön feltüntetve.
UFO észlelések 1. Riddle of the Skies. (magyar nyelvű) 54 perc. avi
UFO észlelések 2. Riddle of the Skies. ( magyar nyelvű) 55 perc. avi
UFO észlelések 3. Riddle of the Skies. (magyar nyelvű) 55 perc. avi
Nagy-Britannia titkos UFO vadászai. (magyar nyelvű) 47 perc. avi
Az elsõ űrhajós Iljusin vagy Gagarin? T-akták. (magyar nyelvű) 34 perc. avi
UFO-k és mások - Kapcsolatteremtés (magyar nyelvű) 50 perc. a vi
UFOs 50 Years of Denial (angol nyelvû) 44 perc. avi
UFO Brazil - unbeliveable 1998 !!! avi
UFO gulf Breeze Florida. avi
UFO in Japan. avi
UFO in the woods filmed by amateurs! Incredible!. avi
UFO vegyes klipp. avi
UFO Colorado 1995. avi
UFO NASA - Ufo close to Challenger. avi
UFO Roswelli boncolás (eredeti felvétel) 17 perc. avi
UFO Krasnador Russia. mpg
UFO 13 miles over Area 51, video from military camera. (full version) 1997. mpeg
UFO a Concorde mellett. mpeg
UFO appears to be a personal. mpeg
UFO Area 51. 1990. mpeg
UFO Colorado 1963. mpeg
UFO Equador 1995. mpeg
UFO felvétel repülõbõl. mpeg
UFO Flies by jet. mpeg
UFO Meier Tree Circle Footage2. mpeg
UFO Mexican Air Force pilots film, Mexican TV 2004. mpeg
UFO Mexicocity fölött. mpeg
UFO Caught on security camera Kent, UK 1998. mpeg
UFO-k V alakban repülnek.(orosz) . mpeg
UFO Space Shuttle Discovery Flight 1991. mpg
UFO a WTC-nél helikopter felvétel, Spanyol TV. mpg
UFO a WTC-nél, helikopter felvétel, 2000 Japan TV. mpg
UFO a WTC-nél, helikopter felvétel. mpg
UFO at Redfish Florida. mpg
UFO Forming Crop Circles. mpg
UFO in Belgium. mpg
UFO-ra lövés, NASA video. mpg
UFO műholdról felvétel. mpg
UFO NASA shuttle video Dec 1996 over lightning storm. mpg
51-es körzet. Txt
2. VHS kazettán lévő anyag :Videoanyag-gyűjtemény, 1991-től, a tv csatornák műsoraiból és privát dokumentumokból. U = ufo F = fantasztikus 0,00 = felvétel ideje (óra). Ami nem magyar nyelvű, az külön feltüntetve.
Angliai ufo esetek (Sky News, angol nyelvű).0,58. U. Angliai ufo esetek. 0,17. U. Fantasztikumok (Sat 1, német nyelvű)0,20. F. Bermuda háromszög, repülők eltünése (angol nyelvű) 0.15. U. Daniken (Sat 1, német nyelvű)0,10. U. Daniken. 0.22. F.Daniken. Istenek ivadékai Mysteries of the gods. 1.22. U.Pio atya, Medzsugorje. (Sat 1, német nyelvű)0.10. F. Pio Atya. 0.26. F. Ufo 2000. (RTL. Millenium, német nyelvű)0.30. U.Csontos Vilmos. (Viliem, már nem él) kecskeméti előadása. 3.00.Krisztus csillagászati szemmel. 0.05. F. Halál utáni élmények. 0.27. F. Túlvilági élmények, Vásárhelyi Tamás karmester elmondása alapján. 0,05. F. Szűzanya-jelenés tanúja. 0.11. F. Mária hívők. 0.24. F.A holdraszállás és Gagarin ellentmondásai. 0.13. F.10 megoldatlan rejtély. Ultimate 10. (Gabonakörök, Torinói lepel, Túlvilági élet, Kabbala, stb).0.47. F.Noé bárkálya. Noahs ark found. (Ararat hegységben megtalálták) 0.45. F. Ufóra rálőttek NASA (Hargitay, Bárdos A.) 0,12. U. Magyarországi ufo megfigyelések. 1994-95. 0.05. U.Magyarországi ufo esetek. Ufók nyomában. 1991. 1.23. U. Magyarországi ufo esetek. (szegedi tv). 0.20. U. Magyarországi ufo esetek (Szív tv) 0.33. U.Magyarországi ufo esetek. Ufo magazin. (szegedi tv, Gellérfy) 0.23. U. Magyarországi ufo esetek. SOS Univerzum, Ufo krónika 2. (Gellérfy) 1995 1.10. U. Ufo krónika, hazai esetek. 1994. 0.34. U. Ufók nyomában. 0.54. U.Bibliai ellentmondások régészeti szemmel. (Záróra, kerekasztal beszélgetés.) 0.58. Ufo hívők - égbolt kémlelők. We are not alone - Sky watchers. 0.45. U. Ufo hívők - világűr vándorai. We are not alone - Space voyagers. 0.47. U. Az idegen azonosítása. Alien antopsy - Fact of fiction. (Az idegen boncolása) 1.06. U. Idegenek és a szemtanúk. Above top secret. 1.00. U. Mégsem UFO (Ellen vélemények) 0.45. U.Hihetetlen. Rendlesheimi ufo (anglia) Strange but true. 0.23. U. Hihetetlen. Strange but true. 0.25. U. Hihetetlen. Strange but true. 0.24. U. Hihetetlen. Kisértetek. Strange but true - Strockbridge. 0.24. F.
Több mint képzelgés. Utolsó frigyláda. 0.23. F. Több mint képzelgés. Idegenek Nevadában. Stranger than fiction. 0.23. U. Több mint képzelgés. Az új Roswell. 0.24. U. Több mint képzelgés. Ufo összeesküvés. 0.23. U. Több mint képzelgés. MK ultra titka. (Agymosás, Kennedy gyilkosság) 0.23. F. Több mint képzelgés. Elrabolva 1. 0.23. U. Több mint képzelgés. Elrabolva 2. (Ellenvélemények.) 0.22. U. Több mint képzelgés. Hol az igazság? 0.27. U.
Több mint képzelgés. Marha csonkítások. 0.23. U.
Ufo repülőtér Nevadában. Area 51. Dreamland. 1. 0.48. U. Ufo repülőtér Navadában. 2. 0.48. U. Roswell-i eset. Roswell incident. 0.50. U. Y akták. Kisértetek és boszorkányok. Whos, What, Where, When. 0.22. F.T.Akták. Látogatók odaátról. (Szellemek, kisértetek.) 0.44. F. !!! T.Akták. Ősidők homálya. (Sumérok, teremtés.) 0.44. F. Gyurcsok József a sumérokról és a régmúltról. 0.22.Nostradamus. Veszedelmes jóslatok. 048. F.Nostradamus. Az ember aki tudta jövőt. The man who saw tomorrow. 1.22. F. Nostradamus jövendölései. The prophecies of Nostradamus. 1.36. F. Nostradamus. (Scalinger Julius, Gayat El Rakim ..) 1.52. F. Film: Roswell. 1.23. U.
Szia.Elolvastam az irásodat.Mivel a hsz.nem pejorativ rám nézve,ezért bövebben kifejtem a választ a kédéseidre. Mert éreztem kiváncsi vagy a levezetésre.Az egész dolog nagyon egyszerü.
De sajnos ma szerelem az új konyhánkat ezért valsz. délután vagy este jelentkezem.
Csinos kis zanza. A tudósoknál viszont maradhat az idézőjel, pl Elena Ceaucescu is "tudós" volt. Vagy Az Iraki Pakliban is egy sereg "tudós" volt.
<<Ja és akkor nyilatkozz valamiről ha konyítasz hozzá. legalább egy kicsit. Ezzel el lehet kerülni hogy butának és radikálisnak tartsanak az embertársaid frankókám.>> tudod mit, pedig én is hiszek.. az emberi butaságban.. frankón..
Nap nevű bolygó hmmm azt én se tudom micsoda.
Bár egy hasonló nevü csillagról mintha már hallottam volna.
A tudósokról kérem levenni az idézőjelet.
A Darwini dolog nem marhaság. Vannak kérdőjelek, de az evolúció biztosan működik. Lásd laborban már sokszor sikerült új fajt létrehozni. (olyan közösséget ami nem szaporodott az eredeti csoporttal) Hát meg logikus is. Következik a biológiából. Viszont tényleg támadható sok helyen. Sajnos az élőlények pár száz millió éve nem gondoltak arra, hogy nagy mennyiségben kéne fosszilizálódni. hüp hüp
A biblia mese de egyáltalán nem hülyegyerekeknek. Sok okos dolog van abban. Még egy ateistának is.
Ja és akkor nyilatkozz valamiről ha konyítasz hozzá. legalább egy kicsit. Ezzel el lehet kerülni hogy butának és radikálisnak tartsanak az embertársaid frankókám.
Az UFOsoknak pedig ajánlom a szkeptikus.lap.hu-t.
Az általam hivatkozásként berakott cikk persze mende-mondákon alapszik és elferdített nem valós tényeken.Mindenesetre aki eddig is "nyitott szemmel" járt és olvasott ezzel kapcsolatban az átlátja és kiszűri a lényeget.
Sajnos elég elszomorító, hogy ma már csak jóformán ilyen hamis, lejárató köntösbe burkolt töredékinfókkal lehet találkozni.
Pedig ha valakinek rendelkezésére áll mondjuk 20-30 évvel ezelötti megfelelően hitelesnek mondott(merthogy van/vannak ilyenek) irodalmi anyagok, azok tudják miről is írok/beszélek.
Momentán arról, hogy anno 30-40 éve rengeteg olyan hír/dokumentum látott napvilágot amit akkoriban a kormányok nem tartottak titkosításra méltónak, de utóbb kiderült; ezekkel bizonyíthatóvá válna egy inteligens civilizáció jelenléte környezetünkben.....
Az azonosítatlan objektumok szerencsétlenségéről:van egy sanda gyanúm, hogy anno az oroszok egy nálunk, Magyarországon történt szerencsétlenséget a magukénak tudnak be...
"...a légelhárítás egy alacsonyan repülő objektumot figyelt meg, amelyik a Kaukázusban manőverezett a hegyek között, Ordzsonikidze (ma Vlagyikavkaz) város környékén. A földről kilőttek rá egy rakétát. A rakéta eltalálta az objektumot, de nem semmisítette meg, mindössze megrongálta. Meg-megbillenve tovább repült, miközben folyamatosan csökkent a magassága, mígnem eltűnt a radar képernyőjéről.
Két hónappal később két gombázó talált rá az objektumra ..."
Elég hihetetlen, hogy a légierő meglő egy ojjektumot, aztán nem keresi meg...
Az a baj, hogy az ilyenek miatt az egész szöveg (számomra) teljesen hitelét veszti.
Igen, de vagy 4-5 évvel ezelőtt. Miután én mindhárom újságot állandóan megveszem és gyűjtöm, rengeteget kerestem és mégsem találtam, pedig benne van valamelyikben. Ezek az újságok UFO Magazin, SZINES UFO, Harmadik Szem.
Ha nem tudtok segíteni, akkor majd a Szerkesztőkhöz fordulok, de miután a válasz nem 1-2 nap alatt érkezik meg, bízom benne, hogy itt, topikolvasók közül is valaki tudja a honlap nevét.
Nem láttam a filmet (vagy csak túl régen), de az, hogy katonák állnak egy korongszerű valami előtt lehet eredeti is. Mondom, lehet akár egy lejárat is valamilyen létesítménybe, mert oldalról nemigen látszik. Az AKM gépkarabályok ma is rendszerben vannak, a belbiztonsági csapatok előnyben részesítik őket az AK-74-gyel szemben (a 7.62 mm-es lövedék nehezebb és stabilabb a röppályája 300m-ig). Ez tehát nem érv. Az oroszok semmit sem dobnak ki.
Sok nyilatkozatot hallottam már én is, van akinek elgondolkodtat a nyilatkozata, de egy tök ismeretlen valakié nem. A volt Szovjetunió területén működik kismillió akadémia, tehát még ha az illető akadémikus is, az se sokat számít.
Ez a kép, illetve film szerintem hamis. Ez nem azt jelenti, hogy nem voltak hitelesnek minősített UFO észlelések a Szovjetunióban.
Ja erről van szó. A korong előtt elég nagy a tér innen oldalról nem egészen látszik, hogy előtte végül is van e fa, mert ha van, akkor azoknak valóban sérülniük kellett volna. Volt a filmen valamiféle nyom a hóban, ami végigszelte a fehérséget, lehet, hogy az volt a bukdácsolás... A film készítői elég sok embert megkérdeztek a filmben. Volt egy filmes ember, aki elmondta, hogy eredetinek látszik a film. Manapság elég nehéz olyan - 90 körül mutatta be ez a sorozat nyugaton ezt a filmet - szalagot találni, aminek a korán látszik a kora, és ráadásul a jelzetek rajta vannak a film elején (milyen filmről van szó, hol gyártották, milyen minőségű..etc. - és ráadásul a film üres is, hogy forgatni lehessen rá. A történész bácsi elmondta, hogy meglehetősen nagy erőket kellett volna mozgósítania annak, aki hamisítványt készít, megérülés meg nincs. Ezek az egyenruhák valóban az akkor időket idézi, a filmben elmondódik, hogy miért, ezt már nem tudom visszaidézni. A fegyverek is stimmelnek, akkoriban az AK-akárhányasokkal voltak felszerelve a katonák. A filmben egy pillanatra feltűnő és még élő KGB tisztet is megtalálták, aki elmondta élő szóban azt amit a filmen láttunk+hozzátette, hogy nem tudják milyan anyagból készült a korong. Persze azt lehet mondani, hogy a csúnya filmesek lefizették, mert van az a pénz, amitől nekem is korpásodik a hajam... A boncolás az egy külön történet...
fák a becsapódásnak semmilyen nyomát nem viselik. Ilyen szögő becsapódás mellett a háttérben lévő fáknak is sérülni kellett volna, de azok érintetlenek.
Ez azért volt különösen furcsa, mert volt egy animáció is a bukdácsoló ufóról (ezt a felturbózott, dzsémszbondos verziót én most láttam először, korábban csak vágóképeket mutogattak ebből a filmből), aminek semmi nyoma nem látszott a környéken. Itt az lehet a kérdés, hogy mennyi idő után találták meg az izét, bár a letört fák hiányát ez nem magyarázná meg, azt nem tünteti el a hóesés.