Ez már módosított hűtőmaszkos Avia 1995 tájáról, ami már nem csak egyenkék színekben fordul elő. Ezután jött a koreai hűtőmaszk, most már a vezetőfülke is az.
Itt van két kép ,hogy szinesebb legyen a topik: a gépjármüveket a komáromi kiállításon vettem,az áruk nagyon barátságos volt.Nem úgy,mint a MÁV logó a tartálykocsin (de legalább sikerült beszereznem:) Milyen felirat dukál a logó alá,van ötlet vagy webcim ahol akad kép tartálykocsikról?? A padot magam készítettem,lesz belőle még egy sor...
Erősen gondolkozom épület-vásárláson. Ipari épületeken főként. Az a kérdésem, hogy kavicsfeldolgozó, vagy betonkeverő üzem 1991-ben mennyire volt sűrű kishazánkban, és ez mennyire hasonlított a német feldolgozóüzemekhez (mert ugye főként német épületeket gyártanak)?
Már lehet, hogy leírtátok, de mégegyszer megkérdezem: hol lehet ilyen öntőformához gumit venni, valamint öntőgyantát? Mivel még frissnek tűnnek ebbéli élményeid, légyszi részletesen írd le...( bolt címe, cucc márkája, valamint esetleg árak.)
Én inkább P.olit hiányolom. Sokat tanul azt tudom. Majd beindul valamikor ez a topik ne agodj. Holnap se leszek itt mert szergejre vadászok majd ha lesz még. Meg pár ives váltott és készen vagyok az alsó állomással. 4 vágányos állomás lesz de erősen gondolkozok hogy a fővonal 2 vágányos legyen vagy nem.
Helyette a vasutas topicban tárgyalunk. Annyiban nem rosz, hogy nincs meg a szétválasztottság (meg mostanában Bvdmot-on, Hernyófanon, by 169-en (esetleg V63-is itt van néha) nincs senki (én is sűrűn hiányzom). Oli szabin, ZolTTán, Harci nem netközelben, ...stb.).