Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Én ott hármat próbáltam és ebből egy gyapjú volt (megnéztem a címkét), kettő műszálas, de azért nem a legócskább fajta.
A Marks and Hogyishívjákban egy "Italian"-nek nevezett sötétkék sorozat a legszebb színű/esésű, no meg a legdrágább is -- azt az anyagot tényleg percekig simogattam, olyan jó volt a tapintása. (Augusztusra viszont túl meleg lenne.) Megnéztem az összetételt és majd' lehidaltam, 100% pamut!
voltunk a Joy-ban, választék volt, de nem minőségi áru, és azt tartottam gusztustalannak, hogy mindenáron rád akarják tukmálni.
Végül Rákospalotán a Real Men's ben vettük meg, gyapjú, nagyon szép és jó minőségű, inget, mellényt és nyakkendőt is ott vettünk hozzá. Az üzlet kívülről nagyon siralmas, csak azért mentünk be, mert közel van a lakásunkhoz, és próba-szerencse alapon benéztünk. Bent pedig nagyon kellemesen csalódtunk, hozzáértő, segítőkész eladó, ötletek, látszik,hogy szeretne segíteni.
Hat... mi voltunk a Joyban... egy gramm gyapju nem volt az egesz hodalyban osszesen!!! S ami a legjobban felbosszantott: tetszett az egyiknek a himzese, s pont a kozelben volt az elado, hat inkabb megkerdeztem, mibol van, mint cimket keresgeltem. Aszongya, 100% merinoi gyapju. A tapintasa gyanus volt, hat megkerestem a cimket: 45% poliakril, 55% polieszter... vagy vmi hasonlo.
Pont ma vettem öltönyt a Griff-nél (Rákóczi út 8.), itt az árban benne volt, h. megigazítják, amit kell -- nálam a nadrág derekából vesznek be egy méretnyit,* 1 hét múlva mehetek érte. De nézegettem a Marks and Spens(c?)erben is (ott most akciósan egész elviselhető áron és szépek vannak, csak nem az én méretemben), ők simán belementek volna, h. egyik szám zakójához a másik nadrágját. Jártam még a Westend-beli Walter boltban és a Lőportár utcai (20-as szám) Joy-ban is, ezekben elég szűkös a választék, de ami van, az határozottan jó árban van és azért nem "fröccsöntött"! (A Joy-ban lehet kapni azokat a nagyon elegáns hímzett mellény-nyakkendő szetteket, ezeket a magam részéről túl elegánsnak minősítettem.)
* ezzel muszáj volt eldicsekednem, mert úgy hangzik, mintha sovány lennék, pedighát...
A West Enddel szemben a Váci úton az Arszlán férfidivat üzletben is nagyon szép cuccok vannak, páromnak ott vásárolunk mindig ruhákat. Zakó és nadrág külön kapható, méretre is igazíttatják a náluk vásárolt ruhákat.
igen-igen!!!Ez a variete nekem is eszembe jutott:-)))van szipkám is, csak kár, hogy egy éve nem dohányzom, mert akkor "füstölve" lenne teljes a bevonulás...:-))))
Szvsz a kesztyu OK, de mondjuk a tollboa inkabb egy variete musorba valo, mint eskuvore;)) (Bar lehet, hogy csak en vagyok regimodi;))) Esetleg vmi szep fekete muszlinstola?
Szerintem ha szeretnéd, akkor van. Véleményem szerint nem gáz a kombináció, csak szokatlan, sok öreglány fog hirtelen a szívéhez kapni. Egyébként meg azt veszel föl, amit csak akarsz, pláne ha abból az elvből indulunk ki, hogy ilyen egyszer van az életben. Valószínűleg az egyéniségeddel összhangban van (mert egyébként nem nagyon találtad volna ki), tehát a közeli hozzátartozóid, barátaid nem nagyon fognak meglepődni rajta.
jójez' a lufiröptetés:-) csak vigyázz, nehogy elrepítsenek téged is!!!:-))) és amúgy hol utaznál? a kisbusz hátuljában?
elvetemült ötlet fekete tollboát és fekete kesztyűt felvenni tűzpiros menyecskeruhához??? mondjuk a tánchoz levenném, de akkor meg csak a "bevonulásra" minek? egyáltalán...van olyan, hogy a menyecskeöltözékben "bevonulnak"?
Köszi az infót, igyekszem rákeresni. Remélem sikerül vhol találni öltönyt (bár nehezíti a dolgot, hogy most vendégségbe érkezett párom huga és barátja és a drágaság eltökélt szándéka, hogy amíg itt lesznek, pátyolgatja őket -> keresés nuku egy hétig -> kezdenek új ráncocskák megjelenni arcomon).
Lufival kapcsolatban nekem olyan látomásai vannak, hogy megérkezünk a tett helyszínére a menyasszonyi mikrobusszal :-), kilibbenek az autómból pár száz lufi kiséretében, melyek mint a galambröptetéskor a kicsi drága madarak, körülöttem lebegnek. Néha arrébpöckölök egyet-kettőt.
Mici, nekunk a Nyugati atjaro uzlethazban (Lorenzo Uomo) meretre igazitottak (bevettek a nadrag derekabol). Nem messze onnan van a Pico Bello (Podmaniczky-Jokai sarok), ott is tudjak igazitani a naluk vasarolt cuccokat. Utobbi helyen telleg nagyon szep cuccok vannak (nem a szokasos jol kinezo, de froccsontott oltonyok, hanem nagyreszt gyapju), abszolut elviselheto arert. Oltonyhazban szoktak meg lenni ilyen akciok, hogy pl. 50-es nadrag 52-es zakoval. Bar miota a Recsei centerbe koltoztek, meg nem lattam, de anno Kispesten tuti volt naluk ilyen. Viszont ha igazitani kell, iparkodjatok, mert az belekerul egy kis idobe. Lufifujas: ugy emlekszem, volt errol itt mar szo, a Linde Gaz-nal mintha lehetett volna berelni fujokat. Keress ra itt, vagy hivd fel oket! Ha rosszul emlexem, akkor bocsanat.
A mai nappal beléptünk a "márcsakegyhónapvanhátra" időszakba.
Egészen jól állunk, bár páromnak még mindig nincs öltönye, ingje, stb. Jó ideje mondogattam már neki, hogy ha van egy kis időnk jó lenne nézegetni. Erre az volt a válasza, hogy van még időnk, ő nem olyan problémás, bemegy egy helyre és megveszi. A múlt héten voltunk nézelődni, de ami tetszett volna az úgy állt rajta, mint tehénen a gatya (vékony csípő, széles deltás vállak), ráadásul alkatából adódóan a nadrágnak 1-2 számmal kellene kisebbnek lennie. Összecserélni meg nem nagyon hajlandók.
Esetleg tud vki segíteni hélium ügyben? Sikerült 300 lufit beszerezni (nagyon olcsón), de nincs mivel felfujtatni. Találtam egy dekoratőr céget akik válllalnák, de csak helyben, tehát a hölgy szerint a felfújt lufikat egy mikrobuszba tuszkolva kellene 60-70km-re elszállítani. Szinte látom magam előtt...
Akinek szüksége van videósra, cipőkészítőre illetve virágosra, annak e-mailben nagyon szívesem megadom azok elérhetőségeit, akik a mi esküvőnkben segédkeztek, mert mindegyikükkel nagyon elégedett voltam. Itt hirdetni azért nem akarom, mert még rám fogja valaki, hogy reklám, pedig nekem aztán semmi előnyöm nem származik belőle.
Menj fel a weddings.hu-ra ott a cipőknél a doriani (ha jól emlékszem) már 33-as mérettől kínál cipőket félszámonként nő a méret. A Mammut 1-ben van üzletük. Én is ma megyek oda, 35-36-os a lábam :))))
Láttam egy "Kis lábú nők boltja" feliratot a Blaha és Keleti között, a bal oldalon, ha a Blaha felől jössz, talán a volt Otthon áruház aljában? Szal úgy félúton..de nem tudom, hogy szép dolgokat tartanak-e?
Tudna valaki segíteni, hogy hol kapok 35-ös cipőt ( ami inkább 34-esnek felel meg ) Hát nem egyszerű ilyen pici lábra valami szép cipőt vásárolni sőt úgy látom egyszerűen lehetetlenség !!!!!!
A Fő utca elején (Külügyminisztériummal szemben, templom mellett) elég jó virágos van, szintúgy kicsivel lejjebb, a Fő u. és Csalogány sarkán. Az Alkotáson is van egy jó, ahol feljössz a Déli aluljáróból és attól pár percnyire a Maros u. felé, a "Moha és páfrány" nevű se rossz. Hozzáértők még a Széna téren, Raffeisen Bank melletti kis üzletben is.
Ismét segítség kellene! Tudtok olyan virágos, aki nem horror pénzért dolgozik és péntek délelőttre eltudna két szülői csokrot vállalni??? Ha lehet főleg Budán, hogy ne kellje átbumlizni a városon?!
Szép és sokféle borítékot a hobby boltban lehet kapni.
A kölcsönkapott dolgon még gondolkodom, de legninkább ékszert tudnék elképzelni, esetleg kistáskát, fátylat.
Szerintem rosszul értelmezed a "régit" -- ezen ált. vmi igazán régit értenek, mármint ami generációk óta van a családod birtokában (de minimum a mamádé volt). Nyaklánc, karkötő v. fülbevaló jó erre is, meg kölcsönzött dologként is -- de hát Te ismered jobban a batrátnőid/testvéreid bizsuválasztékát.
Tudtok arra ötletet adni, hogy mi legyen a "kölcsönkapott" rajtam? A ruhámat megvettem, az új. Réginek mondhatom a cipőmet, mert már volt rajtam kb. 5x, hogy ne ott törje fel a lábam. Kék lesz a harisnyakötőm. Új a fehérneműm, a kesztyűm, a fátylam, az ékszereim, a hajdíszeim. Mi legyen a kölcsön?? :)
A fehérneműkről: a Calzedoniában vettem fehér szilikonos combfixet kb. 1200-1600 Ft-ért (nem emlékszem), mert vettem már náluk máskor feketét. A fehérnek viszont nem szép a csipkerésze! Túl egyszerű, mondhatni gagyi, semmi rafinéria. Fogok venni másikat, mert elég lehangoló. Míderen én is gondolkozom, persze nem a ruha alá, mert abban megsülök majd amúgy is (elég vastag a felső része), és én a Blaha és Nyugati közötti fehérneműsökhöz fogok benézni, nagyon jó kis üzletek vannak a körúton, 10.000 Ft alatti árakon. A melltartóm megvan, pánt nélküli jó csak a ruhám alá (a szilikonpánttól kiráz a hideg, nem esküvőre való), a Westendben vettem 7000 alatti áron az emeleten, nagyon kedves és segítőkész eladó néni volt a Sariana márkaboltban (a poén az, hogy ott vettem Triumphot). Ugyanis sokat próbáltam máshol is, de volt, amelyiknek lefittyedt a teteje, és olyan is, amiben kis hurkák lettek a hónaljamnál. Utálom azokat az eladókat, akik a legbénábbra is azt mondják, hogy nagyon jól áll... végül szilikonosat vettem, mármint az tartja meg a kosarat a mellemen felül. Szép bugyit keresek még, én hétköznap csak tangát hordok, és a ruhám alá sem akarok nagyibugyit, de nekem is eszembe jutott, hogy ezt nem tudom csak úgy megigazítani az abroncs alatt :)
Tudtok olyan oldalt, ahol szép menyecskeruha (vagy akár estélyi ruha) fazonok vannak?