Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
kérekszépen tanácsot nádszajándék ügyben. 30-as baráti pár, eléggé megvan mindenük és nem a kütyü-gyüjtögető tipusok. ti minek örülnétek? Szerintem barátok között hülyén néz ki a pénz mint nászajándék... Kiváncsi vagyok a véleményetekre!
itt online is tudsz rendelni én is úgy tettem, de az áruházban sokkal több minden van. Nekem 15-én lesz júli az esküvőm és utána grill party, szóval nagyjából egy cipőben járhatunk:-) Fehér harang dekort, lámpionokat és fűzéreket vettem, meg nagyon szép confettijük is van, ezer féle!
aug6 esküvőhöz már csak a virágos-dekoros nincs meg és most először a szervezés folyamán nem tudom, hogyan induljak neki a keresésnek. Nem szeretnénk sok virágot, lufit egyáltalán, csak szolidan.
Éjjeli grillezéshez egyszínű fehér lampiont is keresek és nem találok. Van ötletetek?
én épp tegnap vettem a Blaha Lujza téri aluljáró zoknis-harisnyás boltjában....600 Ftért. Még jó hogy nem vettem meg a Westendben ugyanolyat 1500-ért....
kedves barátnőmnek augusztusban lesz az esküvője és ami gondolom nem meglepő előtte a leánybúcsúja, melyet én szervezek, melyhez szeretném segítségeteket kérni. Játékokat és tréfás kis csíneyeket, meg bármilyen leánybúcsúval kapcsolatos ötletet örömmel fogadok. Köszi a segítségeteket előre is.
Milyen anyagból van a fátyol?
Ha nem tudod, próbáld meg (fehér ruha-)zsebkendőn keresztül, én úgy szoktam a kényes dolgokat.
Kezdd kis fokozaton és csavard felvelé, amíg kiviszi a ráncokat!
Ez érdekes, legfeljebb nem hivatalosan szerepelhetett az első férj nevén, ugyanis az ellenkező eset a Csjt-t sértené:
Csjt. 26. § (3) Újabb házasságkötés esetén a feleség volt férje nevét a házasságra utaló toldással [25. § (1) bekezdés b)-c) pont] nem viselheti tovább, és ez a joga akkor sem éled fel, ha újabb házassága megszűnt.
Amúgy édes lehetett Numero 2, 3 irányában, hogy az első férj nevét használta :)
Valami fodrászati lapban olvastam, hogy - hasonló okból - Bogdán Csaba hozzájárult, hogy az ő és Szandi gyerekeit a feleség nevére anyakönyvezzék, hogy a jól hangzó Pintácsi vezetéknév fennmaradhasson.
Ja mondjuk igen örökölheti /erre a jegyzőkönyvnél rávilágítottak/ De az szintén rosszul esne a leendő férjnek, hogy miért nem az Ő nevét örökli:-) Ha viszont a férj felveszi az én nevem sima liba, dobja magát, nem vitás:-))
Azt hittem volna, hogy mire egy válás lezajlik, addigra már a nő jobban utálja a férjét, mint az apját és semmit se kíván kevésbé. mint h. folyton a nevére emlékeztessék.