Coldplay Dido Sir Elton John Keane Annie Lennox Madonna Mariah Carey Sir Paul McCartney Ms Dynamite Pink Floyd Razorlight REM Robbie Williams Scissor Sisters Snoop Dogg Snow Patrol Stereophonics Sting Joss Stone Travis UB40 U2 Velvet Revolver The Who Youssou N'Dour
Museum of Art, Philadelphia
Will Smith (házigazda) Alicia Keys Bon Jovi Black Eyed Peas Dave Matthews Band Def Leppard Destiny's Child Jay-Z Josh Groban Keith Urban Kaiser Chiefs Linkin Park Ludacris Rita és Stephen Marley Maroon 5 Rob Thomas Sarah McLachlan Kanye West Stevie Wonder
Versailles, Párizs
Andrea Bocelli Amel Bent Axelle Red Calogero Cerrone/Nile Rogers Craig David The Cure David Halliday Diam's Dido Disiz Lapeste Faudel Florent Pagny Kool Shen Kyo Louis Bertignac Muse Placebo Raphael Shakira Sheryl Crow Tina Arena Yannick Noah Youssou N'Dour
Brandenburgi kapu, Berlin
A-ha Audioslave Brian Wilson Bap Chris de Burgh Die Toten Hosen Faithless Green Day Herbert Groenemeyer Juli Joana Zimmer Juan Diego Florez Katherine Jenkins Renee Olstead Reamonn Roxy Music Soehne Mannheims Sasha Silbermond Wir Sind Helden
Circus Maximus, Róma
Articolo 31 Claudio Baglioni Duran Duran Gemelli Diversi Irene Grandi Jovanotti Laura Pausini Le Vibrazioni Luciano Ligabue Max Pezzali Negramaro Nek Tim McGraw Tiromancino Zucchero
Park Place, Barrie, Ontario
African Guitar Summit Bryan Adams Blue Rodeo The Bachman-Cummings Band Barenaked Ladies Bruce Cockburn Deep Purple DobaCaracol ft Kna'an Great Big Sea Gordon Lightfoot Jann Arden Jet Les Trois Accords Motley Crue Our Lady Peace Run DMC Sam Roberts Simple Plan Tegan & Sara The Tragically Hip Tom Cochrane
Makuhari Messe, Tokió
Björk McFly Good Charlotte Dreams Come True Def Tech Rize
Didonak holnap mozgalmas napja lesz: Londonban kezd, majd Cornwallban folytatja végül Párizsba repül. Mind a három helyszínen duettet énekel Youssou Ndour-ral, a "7 seconds" lesz a közös dal.
Nem tudom, biztos akkor még nem volt szerződés amikor leadták a tv-műsort. De már vagy háromszor láttam az m1-en a spotot, és szerintem tuti hogy lesz, különben miért hirdetnék? Egyébként ez egy hatalmas show lesz és tuti hogy MTV meg VH1 is közvetíti, főleg mert jótékony koncert lesz.
Remélem tényleg adja az MTV Europe és a VH1 Europe, tv-ből egyszerűbb rögzíteni ;-)
Állítólag a BBC Radio 1 vendége lesz Dido pénteken 13-tól (angol idő szerint). Ez csak azért írom, mert interneten keresztül is lehet hallgatni.
Ez valóban jó kérdés, de az MTV meg a VH1 tényleg közvetíti. És az m1-en is megy állítólag a spot. De mivel egyszerre több helyszínen lesz a koncert, sztem körkapcsolás lesz a különböző városok között. Szvsz érdemes lesz szörfözni a csatornák között. Merthogy azt ti is belátjátok, hogy Dido mellett lesz még jópár nagyon jó zenekar! :-)
Jó hír :) Ja, és most láttam az m1-en egy reklámot, és az m1 is közvetíti szombaton a koncertet, bár a VH1 és az MTV biztos többet ad majd.
Egymilliárdan láthatják a Live 8-et
A VH1 és az MTV adókon lesz majd látható a Live 8 július 2-án. A monstre koncerttel az afrikai szegénységre szeretnék felhívni a világ figyelmét a szervezők, akik azonban a jelek szerint kénytelenek lesznek lemondani a Spice Girls szerepléséről.
Forrás: Red Dot Bob Geldof Ajánlat Már 130 ezer dal a Zeneáruházban! Videoklipek Zenei kvízek Ajánlat A Spice Girls honlapja A Live8 honlapja
A Live 8 eseményeit nyolc órán keresztül sugározza majd az Music Television és a VH1, és a nézők olyan fellépők koncertjeit láthatják majd, mint a Pink Floyd, a Coldplay, Madonna, a U2 vagy az ősszel búcsúzó Destiny's Child. A koncerteken kívül interjúk is színesítik majd a műsort, és visszatekintések is lesznek majd a húsz évvel ezelőtti, eredeti Live Aidre.
Mindez azt jelenti, hogy akár egymilliárd tévénéző is láthatja majd a Live 8-et világszerte, megismételve ezzel a Live Aid teljesítményét - 1985-ben milliárdnál is többen nézték a maratoni hosszúságú eseményt. A botrányos Woodstock '99 óta egyébként ez lesz az első hosszú program, amit az MTV élőben közvetít majd.
A koncertekre sms-en lehetett jegyeket nyerni, ám az eBay internetes aukciós oldalon is felbukkantak a belépők, melyeket esetenként 250 fontot is kínáltak az érdeklődők. Bob Geldof, a Live 8 főszervezője korábban "beteges nyerészkedésnek" nevezte a gyakorlatot, és most az eBay el is távolította az oldalról a jegyeket.
"Úgy gondoljuk, hogy az embereknek joguk van bármit eladni vagy megvásárolni" - mondta az eBay egyik szóvivője. "Mégis kivételt teszünk most, hiszen egy egyedi, jótékony célú koncertről van szó."
A sztárokban bővelkedő koncertnévsor azonban most már biztosnak tűnik, hogy kénytelen lesz nélkülözni az újjáalakuló Spice Girlst. A Sun idézi ugyanis Geri Halliwellt, aki el van keseredve, amiért nem lépnek fel a Live 8-en: "Nagyon szerettem volna a Live 8 része lenni. Szomorú vagyok, hogy nem lehetek ott sem én, sem pedig a többi lány, akik szerettek volna. Sajnos csak négyen lehettünk volna ott" - szomorkodott Geri Halliwell. Mint ismeretes, a Kaliforniában dolgozó Melanie B az, aki miatt vélhetően meghiúsul a Spice Girls sokak által várt újjáalakulása.