A Transalpom is eladó anyagi okok miatt. :( 2004 júliusi, bukócső, bőr tankborítás, 0 Ft + hitelátvállalás, dobozadapter+doboz megbeszélés kérdése, Vlado kipufogó szintén. Tel: 06-30-623-5944
Ja, és akciósan eladó a motorom: 455.000HUF!!! (Suzuki DR 750 BIG, 1989-es, műszaki még egy év, megkímélt állapot) Ajándék fél doboz láncsprayt adok hozzá! ;-))) Van még eladó Louis-os nyeregtáskám (10e), vadi új enduros tanktáska (10e), UFO cross páncél (10e) 30/905-96-81
eladó: Cordura 13.000HUF Bőr: 20.000HUF Én 172cm és 85kg vagyok, a cordura nagy rám, a bőr egy nagyon kicsit kicsi. Mindkettő igen jó állapotban van, protektorokkal
Sziasztok motorosok a segitségeteket szeretném kérni. Nyitottam egy topicot "épített motorok, tuning" címmel ahol motorkerékpár és rokonítható járművei építéséről lesz szó bármilyen donorból 50ccm-től 20 000-ig bármi:-). a címe:
ne aggódj, ha egy 46l-es dobozt fullosan megpakolsz ruhákkal, akkor sem lesz tíz kiló:-)
Egyébként maga a tartó nagyon erős, így nem lehet vele probléma.
Én még a gs500-al mentem úgy, egy olcsó tartóval + olcsó dobozzal, hogy még a doboz tetejére + egy tanktáska + ez-az oda volt hálózva. Simán elbírta:-)
Én saját készítésű csom.tartót csináltam, így nem tudom a súlyhatárt. Azt tudom, hogy az egész hetes Tátra-kerüléskor megemelni is nehéz - biztos nem tíz kiló.
A biztonság kedvéért - ha autópályázunk is - egy vékony hevederrel lekötöm. Így ha a feszítéstől törik is valami, akkor is max. levételkor derül ki. (220-ig teszteltük a felső- és az oldal dobozokat is, eddig semmi... (Jó h rájuk van írva hogy max 130 km/h.)
Mondjuk mi fél óra után megálltunk kajálni, így valóban 'csak' 130 kilométert mentünk egy óra alatt - lehet hogy ez a titka... :-D
Ez a megadott max. súly a biztonsági előírások miatt van, azaz egy 10kg-os doboz ütközés esetén ha hátbavág, még túléled. Egyébként meg a noname gagyi dobozomat fullra szoktam rakni, volt már olyan, hogy megemelni alig bírtam... És a BIG ráadásul remeg is (1 henger rulez!), de még mindig megvan a doboz. (De azért leszorítom vagy egy gumipókkal vagy egy csomaghálóval...)
Felkerült a doboz is.... Mennyire lehet megpakolni a 46L-es dobozt pl. ruhákkal? A Vstrom csomagtartójára az van irva max. 10kg.... Mondjuk nem mértem le a doboz súlyát....
Az király, gratula hozzá.. látom fülig ér a szád, azért remélem ha erre jársz megcsörgetsz, hogy megnézhessem az új jövevényt. Ha így folytatom a motorozást Kutyát nem sűrűn kell zaklatnom, olajcsere sem mostanában lesz, alig mennek bele a kilóméterek :((((((
Tegnap megkaptam, nagggggggyyyooonnnn teccccccciik :-))))) Mentünk egy Velence kört halevéssel egybekötve, 110-km jött össze Holnap megyünk vele Slovéniába, szoval egy hétig nem leszek,de a km gyűlni fog. Kutyát zaklasd bátran Valvoline miatt :-) Egy kis gurulás Dujv-ba mindig jol jön, bár a 6-os ut nem a legjobb
Gyanúsan olcsó volt, de legközelebb valószínűleg valvoline-t veszek, a motorolajával kocsiban is elégedett voltam. Meg mociban is az van most, Pépépe hozta, lehet hogy épp tőled!?(de ebben nem vagyok biztos,azt tudom biztosan hogy 'Sztálinvárosból' hozta)
"akkor dobd el, nem komoly motorra való" nem is kell komoly motorra való.. (ER5:))
Hiszik, sőt tudják is... (a nagy többség) Talán ezért is nem reagálják le túlzottan :-D
Valóban járnia kell a motornak a helyes olajszint beállításához - de amikor nézed, akkó már rég nem kő... A ZiZi is csalós - amikor cserénél feltöltöd max-ra, elindítod-járatod-leállítod és az olaj szinte eltűnik az ablakból. Aztán 5-10 perc és visszatér, de csak kb. fél álásba min-max között. Ha nem járatod kevés, ha rögtön a járatás után töltöd akkó meg sok lesz benne. Ilyen a mocsok. :-D
Rezorr: Akadémikus pontosságú, mégis átlátható válasz. Leülhetsz, ötös. A szüleidet is tájékoztatni fogom fejlődésedről... :-D
Tomekk: ha folyékonyabb, az nem gáz. A repsol is vízszerű, de 5 perc múlva megköt, és király. Ha nem tapad (már 100-110-nél sem) akkor dobd el, nem komoly motorra való. 1.500.- Ft körül már árulnak, jó minőségű, "tapadj" láncsprét is. Pl. Valvoline.
BIKE-R -t, JOCI - V-t, ZX - Zsolti-t, a csaját Enikőt, drága páromat Andreát... és...ööö... az az értelmes mondatokat az 5 kamera és 15.000 watt fény alatt kinyögni képtelen...ööö... NA AZ ÉN VOLTAM! Csináltam a nagy marketinget a fórumnak - ha etől nem pörög fel , akkó semmitől :-DDD
ismeri valaki a GUNK termékeket? Konkrétan lánckenő spray-re gondolok, ilyet vettem elég olcsón de ez nem tapad rá annyira mint a többi ez folyékonyabb sokkal..
Vegyünk egy alapot mondjuk egy crossmotort. Utcán ezt ritkán látni mivel nincs lámpája és nincs rendszáma. De vannak magasraemelt sárvédői és hosszú telói. Nyurga ülése kicsi tankja. Nagy hátsó kereke 18" mégnagyobb elsőkereke 21". Ilyenek futkároznak dimbeken dombokon versenyszerüen :-)
Ha most erre lámpákat szerelünk+műszerfalat+halkabb kipuffantót (meg sok egyéb de csak ennyit a szemléletesség kedvéért) akkor máris enduró lesz belőle. Amivel már lehet közlekedni legálisan is hiszen remdszámos lehet ez a kivitel. Már nem olyan bütykös a gumija de még uazok a virsli méretek mint a crosson.
Ha most ezt tovább alakítgatjuk és veszünk rá előre-hátra egyaránt 17" -os felniket és előre például 120as, hátra 160as szélességü gumát teszünk akkor supermoto (SM) lesz belőle.
Összefoglalva: lámpa nélküli a cross. Lámpával szerelve enduro. Utcai motorról átvett kerekekkel SM :-)