Keresés

Részletes keresés

VS Creative Commons License 2005.06.16 0 0 6642

arabok lehet...

kelták?

Előzmény: billy76 (6641)
billy76 Creative Commons License 2005.06.16 0 0 6641

Arabok mint szigetlakók...

Hollandusok...

Sumerek...

Előzmény: tofe99 (6640)
tofe99 Creative Commons License 2005.06.16 0 0 6640
Különben furcsa volt, hogy Indiának igen tápos a kezdőhelye (3 lux Delhi mellett közvetlenül), de senkitől sem hallottam, hogy olyan nagyon erősek lettek volna...

Én inkább az ausztrál kezdést preferálnám, de nem a hettitákkal... Bár végülis tökmindegy.
Előzmény: VS (6639)
VS Creative Commons License 2005.06.16 0 0 6639

Örülök, ha tetszik a térkép, Billyvel dolgoztunk rajta eleget! :)

Szívesen játszanék rajta még...

Amúgy, ha valaki még nézegeti editorban, és egy-két mezőn javítana, lehet!

billy76 Creative Commons License 2005.06.16 0 0 6638

Haza beszélek ha azt mondom, h jó a térkép... :-)

de tényleg....

Én támogatom, mind az Ausztrál, mind a Japán verziót...

Max a szigetlakó player népet lehetne másra cserélni...

Szerintem...

Akár conq akár space a játék célja, még nagyobb kihívás, ráadásul csak a szigetekre fülét-farkát behúzva nem nyerhet az ember...

Tehát én támogatom!!!! :-)

Előzmény: mzprox (6635)
Arilian Creative Commons License 2005.06.16 0 0 6637
3000 re nemlehet ez tiszta sor.
abszult elméletileg lehet de amugy nem.

(csinálj 1 mapot amin csak goody hut van körülötted, és easyban egy expansonisc tivvel kb :))
Előzmény: Százbolha (6636)
Százbolha Creative Commons License 2005.06.15 0 0 6636

Hát az tényleg kihívás lenne....

Német nem lehetnbe inkább??

Elottem még mindig nem világos a 3000bc-s Republic.

Hány kőr a 3000bc?

Aztékkal hány tech a rep?

1 tech hány kőr?

és akkor hányat kell ajándékba kapni vagy cserélni?

Ha rep saját fejlesztés a Rep. akkor az hány kőr?

Mennyi az esélye hogy Rep. ajándékba jöjjön (hiszen addigra az ellenfelek mindent felderítettek.)

Megfigyeltétek már, hogy az ajándék tech melyik vonalról jőN???

A legritkább esetben olyan ami a saját vonalon lenne.

Bocs... hogy ilyen hitetlen vagyok.

Százbolha

Előzmény: mzprox (6635)
mzprox Creative Commons License 2005.06.15 0 0 6635
Valóban jó a térkép. Megfordult a fejemben, hogy ugyanezen játszanánk a következőt is, azzal az apró változtatással, hogy most Japánnal esetleg az Ausztrálokkal lennénk, conquest vagy space race :-) . Azt hiszem igazi kihívás lenne.
Előzmény: tofe99 (6632)
mzprox Creative Commons License 2005.06.15 0 0 6634
egyetértek, úgyhogy a térképem mellé extra szabály lesz a  no-reload játék (a savegame editor-t meg főleg kéretik száműzni :) ).
Előzmény: Arilian (6633)
Arilian Creative Commons License 2005.06.15 0 0 6633
Az a baj, hogy éppen ezért - nemigazán lehet összehasonlítani az eredményeket. Mert pl, a korai republik/kevés-esetleg 0 katona nagyon erős taktika - ha reloadolok mint az atom. egyébként eléggé öngyilkosság. elején kapott +2 sttler+tech iszonyatosat tud dobni az őskoron - ha valakinek van kedve kitotózgani. szerintem a no reload az egyik legjobb játék. most pl WOWozok ét ugye ott tényleg nincs reload, az egész gém a szerveren fut. -abszolut nem hiányik- amikot no reload emparorba nyerem azért vesztettem el egy csodát mert véletlen rosszra váltottam. ott sokat gondolkoztam, hogy visszatoltsem e, de nem tettem és nem is volt szükséges. párszor érdekes lehet maximalistán jáccani, énis csináltam ilyet (igaz csak SID fokozatban) de szerintem is jobb a no reload játék.
Előzmény: Százbolha (6630)
tofe99 Creative Commons License 2005.06.15 0 0 6632
Csatlakozom. Szerintem is jó ez a térkép!
Előzmény: Százbolha (6631)
Százbolha Creative Commons License 2005.06.15 0 0 6631

Ez a FÖLD térkép jó volt!

Grat a szerzőknek.

Érdekes volt rajta játszani.

Százbolha

Százbolha Creative Commons License 2005.06.15 0 0 6630

mayan:

Elküldtem az állást!  1740

tofffe-val egyet értve én is a hagyományos játékokat támogatnám.

Bár az is lehet hogy ismét kihagyok pár hónapot vagy csak "csendes társként" fogok játszani.

nagyon elgondolkodtam a Republic korai megszerzésén meg az itt bemutatott állásokon (screenshot).

A magam részéről korlátoztam a reloadokat (10-20?) és semmilyen segédeszközt nem használok.

Nekem így élvezetesebb.

Bocs!

Előzmény: Mayan (6624)
billy76 Creative Commons License 2005.06.15 0 0 6629

Hello !

Böngészem a fórumot és látom milyen modod van. Honnan lehet letölteni?

A többi moddal sokszor az a bajom, h brutál gépigénye van...

A közös feladványunkat nem sikerült értékelhetően befejezni, mert soká (2012) fejeztem be, magasnak tünt emperor szinten ez a játék nekem... az elején bealudtam...

nemsok időm volt vele foglalkozni, nemsoká megyek szabadságra addig probálkozom.

a térkép elkészítéséhez köszönet, a többiek le diplomáznak, utána multiplayer-ben kiprobáljuk...

Előzmény: VS (6626)
mzprox Creative Commons License 2005.06.15 0 0 6628

Én a jövőhétre gondoltam, de a hónap vége is jó :).

Annyi biztos, hogy nem mod lesz, mert sokaknak nem tetszik, de esetleg B feladatként majd indítunk egy olyat is :)

Előzmény: tofe99 (6627)
tofe99 Creative Commons License 2005.06.15 0 0 6627
OK, de kellene mindenképp egy határidő. Akkor legyen a hónap vége. Akkorra gondolom, kiötlöd, hogy mi legyen a következő... :)
Előzmény: mzprox (6625)
VS Creative Commons License 2005.06.15 0 0 6626

Nekem megvan az Ancient M. Mod (TAM), csak a gépem nem bírja teljes létszámmal...

Nekem továbbra is Rhye's Civ mod a kedvencem, és én csináltam ehhez egy "kistesó" verziót (Clashing of Empires), az elfut minden gépen... :).

Csak nem tudom, rávehetünk-e embereket, hogy letöltsenek 161 megát...

Előzmény: mzprox (6625)
mzprox Creative Commons License 2005.06.15 0 0 6625

Nyugodtan fejezze be mindenki nem tudom mikor lesz kész a köv :). 

Akkor a mod-ot kizárom, bár lehet, hogy rábeszélek  néhány embert az Ancient mediterranean modra (tényleg nagyon profi mod :) )

Előzmény: Mayan (6624)
Mayan Creative Commons License 2005.06.15 0 0 6624
Grat, ez se semmi!

Akkor vegulis nem hosszabitunk? Miattam mondjuk nem kell, mert tovabbra se birtam elkezdeni, de hatha van meg valaki, akinek van felkesz allasa.

Mod-okat en nem tamogatom, de ha a tobbsegnek nincs kifogasa ellene, akkor mehet.
Előzmény: tofe99 (6618)
tofe99 Creative Commons License 2005.06.15 0 0 6623
Az se lesz akkor kevés idő, mire a módosított szabályokkal tisztába jövök...
Előzmény: mzprox (6621)
tofe99 Creative Commons License 2005.06.15 0 0 6622
Elég sokat gondolkoztam, meg elemezgettem a helyes tech fejlődéseket meg a kereskedelmet, a középkorvégi csodamaximalizálás is sok idő volt, meg persze a végén a nagy hadjáratok...
Előzmény: mzprox (6620)
mzprox Creative Commons License 2005.06.15 0 0 6621
Még gondolkozom rajta. Én szívesen kipróbálnék valamilyen hagyományostól eltérő játékot mod, vagy esetleg egy scenarió jöhet szóba-mégpedig valami jó nehéz :). A rise of Róma annyira nem tetszik, főleg nem a rómaiakkal-lehet hogy belepiszkálok egy kicsit és az lesz a köv. gotm. :)
Előzmény: tofe99 (6619)
mzprox Creative Commons License 2005.06.15 0 0 6620
Nekem csak 17 óra játékidőt írt ki (persze a reload miatt ez "kicsit" több volt, de összességében hogy lehet neked annyi?)
Előzmény: tofe99 (6618)
tofe99 Creative Commons License 2005.06.15 0 0 6619
Én még nem játszottam velük, de annyira nem is hiányzik.
Inkább a hagyományosnak vagyok a híve... Van még pár nép, akit ki lehetne próbálni...

Mzprox: Mikor lesz állás, és milyen?
Előzmény: Arilian (6617)
tofe99 Creative Commons License 2005.06.15 0 0 6618
Több, mint 76 óra tiszta játékidővel (horror):
1385AD (1380-ban irtottam ki az utolsó német várost)

Biztos, hogy legalább 10-15 kör benne maradt a játékban, pl lehet, hogy nem kellett volna kommunizmusra váltani, nem kellett volna a repülést felfedezni, meg a végén az egyszigetes német városban pont 7 rifleman volt, nekem meg a transporton csak 6 marine...

Mindegy, már örülök, hogy vége. Az utolsó 30-35 kör, onnantól kezdve, hogy megtámadtam Kínát, nagyon időigényes volt. Az ellenből senki sem jutott el még a Corporation-ig sem.
A kommunizmus szuper államforma a játékban, persze a teljes potenciálját nem tudtam kihasználni, mert a kémkedés nem lett kifejlesztve, így nem tudtam SPHQ-t építeni.
Arilian Creative Commons License 2005.06.14 0 0 6617
Én a rise of rómát emparorban megnyertem no reload. majdnem mind végigjácottam, és nem annyira jók szerintem. egyébként csak mondom mer jáccani még mindig nem fogok szóval tőlem bármi lehet. (csak WOW :))
VS Creative Commons License 2005.06.14 0 0 6616

Tényleg, a 9 előregyártottból lehetne valamelyik!

Nekem a Rise of Rome és a Middle Ages lenne jelölt...

Előzmény: tofe99 (6615)
tofe99 Creative Commons License 2005.06.14 0 0 6615
Alapvetően azért jétszottunk eddig max standard térképpel, mert nem mindenkinek egyforma sebességű a gépe. Ezért nem támogatom a nagy térképeket és a sok civ-et.

Másrészt én személy szerint a modokat sem támogatom, nem akarok installálgatni.

Max a 9 előre elkészített szcenárió egyikét tudom elképzelni.

De természetesen ez csak az én véleményem...
Előzmény: mzprox (6614)
mzprox Creative Commons License 2005.06.14 0 0 6614

mit szólnátok esetleg egy mod-hoz? :)

Régebben kipróbáltam az Ancient mediterrean mod-ot és nagyon tetszett, de sajnos nem tudtam rendesen installálni: a szövegek el voltak "csúszva"...Arra gondoltam, hogy nyílván a rippelt kalózverzióm az oka, többek között ezért is vettem meg eredetiben, de a probléma nem oldódott meg. A fórumban azután olvastam, hogy nem mindegy milyen mappába rakjuk a file-okat, de még nem próbáltam ki, hogy ez megoldja-e a problémát.

Mindenesetre kultúrális játékra gondoltam (szigorúan science leader nélkül), elsősorban 100k 5-7cc-s verzióban, és extra csavarként mindezt a Minoszi kultúrával :) Velük játszottam anno és nagyon érdekes volt. amiért végül abbahagytam az az volt, hogy a körök egyre hosszabbak lettek, a végén több mint 10 percet kellett várni, hogy a számítógép lépjen :(. Lehet, hogy azóta javult a mod (már van újabb verzió) ill. nem indítanám el mind a 32 civilizációt, hanem jóval kevesebbet :).

Vélemény?

tofe99 Creative Commons License 2005.06.14 0 0 6613
Grat.
Mayannak.
Valszeg ezzel te fogod adni a következőt.
De bárki is adja, screenshotokat szoktunk mellékelni régebben a generáló képernyőkről, illetve ha nem random a térkép, akkor azt is mellékeljük.

Ha követjük az eddigi szokásos sorrendet, akkor Space Race jön, de ez természetesen csak ajánlás...
Előzmény: mzprox (6612)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!