Na igen,ennyire bőven vannak már Szolnokon a posta-Bhv-k...?....kiváncsi leszek Fonyódon mely hétvégén fogják először összefirkálni őket...:(
A 8702-es meg ma egy békéscsabai(most kanizsai) By+szolnoki Bhv-k voltak...(utóbbiak is ideiglenesen Kanizsára állomásítva)..eléggé csúnyán összefirkálva mindegyik..:(
ha szabad kérdeznem, milyen jogon kürtölsz világgá privát informáciokat. Ki jogositott fel erre? Ez egy magánvonat, magánpénzböl, és a szervezö ha akarja kihirdetheti, de ö nem akarja, neked meg semmi közöd hozzá.
Kérem az operátort, hogy ha lehet törölje az egész infot.
Mondjuk az igaz, hogy amikor a '70-e években készítettek egy hálókocsit, akkor még sok olyan hely lehetett, főleg keleten, ahol nem volt villamos előfűtési lehetőség.
Sőt még villanyfűtés sem volt a vonatokon. L. a Munténia '90-es években készült újabb kocsijai is fel vannak szerelve gőzfűtési rendszerrel.
Valaki tudna képet berakni a "régi" Tokaj IC szerelvényéről, amikor szinte csak Bvmz-ből állt? Már nem emléxem, csak arra, hogy bármelyik kocsiban utaztam, mindig Bvmz volt. Elképzelhető tehát, hogy valóban abból állt? Kb úgy 5-6 éve lehetett.
Ha már kép: lécci a régi Bartókról is, ha lehet, a 100-ason legyen, amikor még volt benne DB-s kocsi!
Meg ha már kívánságműsor van: Az Arrabónáról is tudtok képet mutatni, lehetől?eg Ebesen vagy Kabán? (Ott is megállt a puccos kocsikkal!)
"Győzike: Csak villamosok kedvvért néztem meg. (Voltak az elején a bejátszásban. Sajnos túl rövid ideig szerepeltek, és a típusát sem tudtam megállapítani. :( Amúgy lehet örülni, mert ez volt az utolsó rész."
Na látod a gyerekeim pont, hogy szomorkodnak amiatt, hogy ez az utolsó rész. Nekik tetszett. Nekem meg teljesen megszokottá vált hétfő esténként a program.
Jók voltak azok a villamosok már ami látszott belőlük.
Réges régen nem ültem Bp-be, de csak tapasztaltam, hogy ezekben a dunakeszi által felújított kocsikban(?) az ülés nemegyszer recsegett-ropogott, valahogy kijött a rugója, és nem lehetett rendesen rajta ülni. Ez mondjuk azért jó, mert szólok a vjv-nek, és ad 130 Ft-ot. :-)
Győzike: Csak villamosok kedvvért néztem meg. (Voltak az elején a bejátszásban. Sajnos túl rövid ideig szerepeltek, és a típusát sem tudtam megállapítani. :( Amúgy lehet örülni, mert ez volt az utolsó rész.
utasforgalma mekkora volt? A Báthory vége bejön 17.33-ra (5+5 Bo/Bko, 1+1 Ao), csak később tolják rá a nemzetközi kocsikat+ ami megy varsóba Bpmz. Így a sok marha felszáll a 20-37-esekbe nyomorogni, pár későn érkező -vagy vasutas:-)- meg az elejébe.
Egyébként el van írva a menetrend, mert Győrtől Rajkáig jelöli az 1. osztályt is, holott ott csak a 2 Bpmz van belföldi utazásra igénybevehető.
ezzel azt mondod, hogy a Báthory -ba se Bvmz vagonoknak kellene lenniük?
mármint Bpmz? Figyu, az igaz, hogy nemzetközi, de nekem már rohadtul elegem van abból, hogy a 100-ason amortizált Bpm-ek futnak, a sima gyorsba meg pakolják a Bpmz(Bvmz)-ket. A 2 közt kívülről csak +1 ablak van az utóbbi javára. Belülről ég és föld...
az 1-esen azért találkoztam már a 9307-esben is Bko-val...
Tartsa fel a kezét az, aki már tapasztalta azt, hogy az irányító [mozdonyrádión] hívása után (szövegesen, vagy az 'Elküld' gomb megnyomása után) majdnem egy perc telt el, amíg bejelentkezett...