Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
... ... én mág mindig olyan kesztyűt keresek, aminek szatén a csuklórésze, muszli vagy organza a többi (Héjja modelleken láttam)... ...esetleg ilyen is van ott?????
Back to esküvős topik :)
bilicst, szerintem egészen nyugodtan mehetsz próbahajjal más esküvőjére. Ha nem leszel fehér ruhában, akkor semmiképpen nem gázolsz bele a kedves ara lelkivilágába. Szerintem :-)
Francia és spanyolkonyt, tyű, ezek jól hangzanak. Esetleg képes beszámolóval tud valaki szolgálni?
Nyomtattam meghívót pauszra, nem hittem a szememnek, valami egészen pompás lett! Egyetlen problémám - ami nem kicsi -, hogy a hosszú ő ill ű betük hiányoznak a karakterkészletből. Tudtok lelőhelye vagy valami normális megoldást (nem szeretnék filctollal utólag belejavítani).
Szintén bilicst-hez szól a kérdés: Te mivel vágtad a kartont ? A1 méretű kartont szeretnék darabolni, vajon a sniccerkésnél van jobb megoldás?
Remélem a topikos menyasszonyok közül senkinek nem lesz holnap esküvője, vagy ha mégis, akkor remélem esős és hideg napra vágyott és így teljesül az álma ;-)
nagyévikétől érdeklődnék (habár, ha jól sejtem Ő most éppen vadul napozik :), hogy a kesztyűjét hol szerezte be, de titkon abban bízok, hogy Ti is tudtok segíteni.
Csak addig lejár néhányszor a szavatosági ideje :) - én nekem a sminkes azér adta, mer reklamáltam, hogy a próbarúzsom sikerült a próbasminket követő fél órában "leennem" a mekiben :)
ek. az "éles" sminkem még jobb lett, mint a próba :)
Lagziba "próba" hajkoronával megjelenésre kitűnő ürügy pl. a koszorúslányság :)
Lányok, aranyosak vagytok ezzel a tervezgetéssel, de jobb, ha úgy tervezitek, hogy az esküvőn nem lesz mód a korrekcióra. Annyi minden mással fogtok ott foglalkozni, hogy eszetekbe sem jut majd aggódni a frizura kócolódás/rúzsleevés miatt.
Legjobb, ha egyeztettek fodrásszal frizuraügyben, hogy a te hajadból azt az újságban kinézett gyönyörű hajkoronát meg lehet-e valósítani :) nézzenek együtt olyat, amit megfelelő csatokkal tartósan rögzíteni lehet.
Aki az egyszerűt szereti, ajánlom a franciakontyot, de talán a spanyol konty is olyan, hogy egy tucat hullámcsattal nem megy szanaszét. És persze a tetejére fél üveg hajlakk :)
Persze, diszek nelkul azert mar korrektebb a dolog. En hajam is hajlamos "kirugni" magat - de ez itt fel sem merult. (Azt nem mondom ra, hogy selymes, mert szerintem nem az, de volt egy evfolyamtarsnom, aki - allitolag;) emiatt - folyton a fejemet simogatta:DD) A dolog ugy zajlik, hogy fel kilo hab, becsavaras, 25 perc bura alatt. Mikor kijossz, meg kell varni, mig kihul (!!! ez fontos), utana lehet kezelesbe venni. Ez nalam ugy nezett ki, hogy 30 dkg hajlakk, tupir, 30 dkg hajlakk, aztan kifesules, formara, es meg 30 dkg hajlakk. Ez a cucc a vegen mar olyan szinten ragad, hogy igen nehez volt elvalni egymastol a fodrasszal;)) Na, komolyra forditva: ha ennyire nem tartja a hajad a formajat, erdemes a "letuzott konty"-ban gondolkodni. Ott nincs mit kirugni.
Gyongyhaju, no igen, mikor ki kellett fizetni a ruzst, en is jobban orultem volna egy kis mintanak - de amennyit en sminkelem magam, ez a befektetes nalam kb. 15 evre szolt;))
Ebben igazad van, a sminket biztos nem fogom olyan erősre kérni, mint az igazit.
Viszont a hajamat muszáj megcsináltatni, mert furamuci egy hajam van:akármit csinálsz vele, ő nem akarja pl. 1 órás dauer után egy héttel teljesen sima volt. Ha besütöm, szárítom, az is 1 órát tart, amire odaérek a rendezvényre megint sima.
Csináltattam már egy próbafrizurát még az előző fodrásszal az eljegyzésre, hát már kora du. szét volt esve az egész és ott nem volt tánc, meg ilyesmi. Olyan erős a hajam és selymes is, hogy egyszerűen kipotyogtak belőle a csattok és a kontytűk.
Ezért akarom ilyen próbának alávetni mindenképpen és a fodrász lelkére kötni, hogy egész doboz lakk, stb. kell rá. Ha pedig megint szétesik, akkor le tudom fotózni és megmutatni neki, hogy elhiggye, esetleg valami más frizurán tudok még gondolkodni. Eddig nem aggódtam emiatt, mert az előző fodrász barát volt és úgy volt, hogy ott lesz az esküvőn és korrigálja a frizurát, ha kell. De nem lesz ott sajnos, így más a helyzet.
Nyílván a próbán nem lesz benne szép díszcsatt, meg csillám, csak maga a frizura a fontos körvonalakban.
Nekem mázlim van, mert egy kolleganőm, aki mellesleg hivatalos az egész bulira profi sminkes, így helyben lesz a korrekció. Egyébként 5 000,-ért csinálja meg a sminket, de én ezt kapom tőle nászajándékba! :)
Én kaptam picike rúzsmintát a sminkestől, hogy tudjam korrigálni a rúzsomat. Persze a lagziban kisebb dolgom is nagyobb volt ennél :) viszont később nagyon jól jött, mikor magamnak üzletben rúzst vadásztam. :)
Bilicst, halkan megjegyzem meg, hogy valaki mas eskuvojere en azert nem mennek a sajat eskuvoi probasminkemben vagy kontyomban (foleg utobbi). Vendegkent egy eskuvore picit szoliddabbra illik venni a figurat, de lehet, hogy ma mar ezt nem mindenki gondolja igy. Nomindegy, csak azt akarom mondani, hogy a tartossagat le tudod csekkolni ugy is, ha mondjuk vmikor delelott csinaltatod meg, es aznap mar nem nyulsz hozza, csak figyeled, mennyire birja. Egyebkent a probakon fixalo nelkul dolgozik, igy kevesbe tartos, de ettol nem kell megijedni, Aznap fixalni fogja. A ruzsert viszont o sem tud felelosseget vallalni, viszont megmondja, pontosan mit ken Rad, azt megveszed es napkozben idonkent frissited.
Kardamom, nem tudom, en nem kertem;)) De ha Neked kell, kerdezd meg, biztosan ad sminktanacsot is!;))
Szia !
Ide írom az emilemet: bilicst@freemail.hu. Pont múlt héten vettem ki az adatbázisból, mert amióta itt fórumozok, napi 3-4 spam érkezett, nagyon untam az egészet. Azóta csak max. 1 érkezik egy nap. Gondolom a megadott emil címeket leszűrik valahogy aztán ezerrel küldik a kéretlen leveleket.
Nem muszáj hivatkozni szerintem. Nagyon barátságos, készséges az ürge:) De ha akarod emlékeztetni, akkor mondhatod, hogy július 16 polgári, 17 templomi, kaja volt, ez utóbbi a Wekerle Étteremben.
Szivesen, csak allitsd at a mailedet publikusra. Vagy dobj egyet nekem, en mar megtettem. Fodraszt csak a XX. keruletben tudok ajanlani, de o nem olyan olcso, mint a sminkes.
Fodrász: már ajánlottam korábban is, nekem a Harlequine Szalonban csinálták a frizurám és sminkemet a Blahánál. A Match (buszmegálló) mögötti sarkon a Rákóczi úton a Keleti felé első keresztutcában. Tavaly kb. 20e Ft-ba került 1-1 próbával a smink és frizura.
Próbafrizura-smink: hát ha elsőre "telitalálat" akkor fölösleges újabb próba. Ha nem tetszik, amit elsőre kitaláltál a fejedre, hát akkor tovább kell próbálkozni.
Moka25!
Nekem is küldd el a sminkes elérhetőségét légyszi! Mindez mennyibe fáj?
A fodrászom tegnap mondta, h. jövő hónap elején elutazik külföldre dolgozni, gy nem tudja megcsinálni az esküvői frizurámat. Most én is másik fodrászt keresek.
Tudtok jót ajánlani?
Ti hányszor csináltattatok/ csináltattok próbakontyot és mennyiért? És próbasminket ki hányszor csináltat? Én kettőre gondoltam mindegyikből.
Egyet most a napokban, ha az tetszik, akkor mehet "élesben" az unokatesóm esküvőjén, ami három héttel lesz a mienk előtt. Ott ki tudom tapasztalni, hogy mennyire bírja a haj és a smink. Ha most az első nem tetszik, csináltatok akkorra valami mást. A kettőből pedig biztos tudok választani.
Kardamom, most is van, es tudok is ajanlani onnan valakit. Nagyon profi, ket probasminket megcsinal ott, vmelyik Douglasban, Aznap pedig hazhoz megy. Ha kered, mailben atkuldom a nevet es a telefonszamat.
Újpesten a Váci úton, a Duna Plázától kicsit kijjebb (de még a Tescotól befelé) a Tesco oldalán van a Zsinórgyár mintaboltja. Rengeteg féle szalag és egyéb hasonlók kaphatók nagyon barátságos áron.
Vas megyében hol csinálták a hajad? Nekem Szentgotthárdon. A próbákért nem is kértek tőlem pénzt. A vége kb. 5000 Ft lesz összesen. :-))) Budapestiként ezt alig hiszem el.
Egy éve 31 vagy 32 ezerért videózott. Szerkesztett anyag, gyerekkori fotók, zenei aláfestés (nekem tetszett a zenei választása, gondolom, lehet külön kérni.) Pénteki napon eljött a polgárira, szombaton a templomba és gyakorlatilag a buli végéig dolgozott. Az eredeti kazettát is odaadta, kiírta videókazettára, és kis pluszpénzért DVD-re is vállalja.