Vándorének, Santa Maria (Mtv), Smile again, Régi zongorám, Sámson és Delila, Holnap hajnalig, Pago Pago, Midnight, Nyár van, I love you, Smile again (koreai), Hot french (3 változatban), I love you, Latin szerenád (2 változatban), Korea, Sárkány éve (2 változatban), Csak fújom a dalt, European rock, Holnap, Három kívánságban: Holnap, Medvetánc, Runaway, Santa Maria, Varadero, Éva nélkül, Abrakadabra, Two hearts, Two time love, Édentől keletre (több változat), Edina: Táncolnék veled...
Zenebutik: szöuli Olimpia utáni riport (1988), Mtv plusz (1988), Spotlight (Edina) 1990, Reggel c. műsor (1992), Riport Szilágyi Jánossal (1992), Erkel Színház beli koncert (1994.02.14.), Búcsúzni csak szépen (1998), MTV1 Emerton díj - Gondolj néha rá (1998), Fényszóró Gálaműsor - Kézenfogva élsz (1999), Szeress tovább - koncert a Madách Színházban (2000), Csillagok éneke (2001), MTV1 Miss Hungary - Száll a dal (2003), Éljen a férjem (2003), MTV1 Miss World Hungary - Nyár van (2004)
Neoton varázs (1989) bár ez a dvd óta lényegtelen..., Díszlet nélkül - Kunadacs (1990), Elutazom (1990), Három kívánság - Kalapot fel! (1990), Kalapot fel (1990), Kiokushinkay (1990), Szemtelen (1990), Szilveszter - Édentől keletre (1990), Visszatér Dániel, Zenebutik - Édentől keletre (1990), Éva és Gina (1990), Roxinpad - Éva Neoton (1990), Babaház (1991), Zenebutik - Fiatal Messiás (1991), Tatai koncert (1991), Friderikusz Show - Éva-Nagy Feró (1992), ATV Rocktükör (1993)
A gyűjteménynek ez csak egy töredéke... egyelőre ennyi van bedigizve...
A színes bulvár lap 18.oldalán kép az Éváról és a hétvégi Tök-i bulit harangozzák be! Hát nem túlozták el a közlendő anyagot, már ha a kép méretét is nézzük!! :-))))
Hát olyan hosszú részt adtak le tegnap,hogy már untam nézni:) Ti,hogy vagytok ezzel?És össze vissza innen is meg onnan is,hát ez mindíg ilyen ez a műsor?Szerintem egy nagy szemétség volt ez tőlük,kemény 50.mp.-et érdemel meg a NEOTON FAMÍLIA ????????Kérdezem én,vagy csak én vagyok így ezzel?
Én ismerek egy 75-ös Barbarát, nem te vagy az véletlenül?:))) Mondjuk valaha laktál Fejér megye egyik településén? Ha igen akkor már nem vagyunk messze...:))
Igen, én voltam Barbara néven. Ez igazi név ám, én nem titkolózok. Én is voltam a koncerten, nagyon élveztem. Kb. 20 éve vagyok én is rajongó, de csak pár napja van nálunk internet, mostanában tudtam bekapcsolódni.
Igen ezen bosszankodtam én is, hogy menjenek a fenébe, ők voltak a szponzorok és nem képesek egy műsort csinálni belőle, de legalább egy tíz perces riportot. (vrrrrrrrrr:))
off: te voltál a tv2 topikjában is barbara néven ugye???
Hát elnéztem volna még a koncert részletet! Elég nyúlfarknyi volt a riport, de örüljünk ennek is igaz? :-)))) Azért szép számmal voltak ott, lehetett látni!
jó éjt nektek!! Az ismiknek, barátoknak üzenem, hogy még élek!! Hatalmas Üdv: Fristi, Daldonka, Sty......
a honlap koncert képeiből közkívánatra lehet rendelni (papír formában, nem digitálisan) passzpartuzva vagy anélkül b4es méretben a fotós-grafikusnál. részletekről kérdezzétek a fotóst, akinek a linkjét megtaláljátok a galériában.
A koncertekről, amik már a nyitóoldalon fenntvannak nálam,annyit hogy már helyben hírdetik, tehát több mint valószinű hogy lesz! Nem lenne hírdetve pl.Kiskunhalason, már most,ha nem volna biztos. Akkor föl sem raktam volna az oldalra.
Palika! Az óriás vándor megvan nekem is, viszont valentina, a hej halászok nekem is kellene, válassz valamit a galériából ami nincs meg, és akkor cserélünk oké?neked gépre vannak véve a klippek?Amúgy nem is tudom ki írt a vasárnapi koncertről, az eddigi dátumok amik már tudhatók, fent vannak a galéria nyitó oldalán!
Szia Mindenkinek! A Bennfentessal kapcsolatban annyit, hogy a 23.10-es kezdés helyett 22.50-en van a TXT-n, de az előzetest 22.40-es időponttal láttam. Szóval valami ilyesmi időpontra számítsatok. Nehogy lemaradjunk a lényegről!