Keresés

Részletes keresés

pOsitivo Creative Commons License 2005.06.10 0 0 22385

sziasztok dragaim!

Dorka nem tudok ujat irni, kitartas!!! A lanyod ferje nem segitett a helyzeten? Ugy ertem amikor nekem pl volt pasim hiztam,mint a diszno :)

Zsakbamacs a cimem ott van az adatok cimszo alatt!!!

En is ugy gondolom,hogy anorexiasnak azt lehet nevezni aki mar a testuslyanak a nemtom hany szalazlekat (15???) elvesztette par honap alatt es ez tartos is.bar en is szoktam mondani,hogy volt egy anorexias idoszakom amikor undorodtam  az eteltol es nem is ereztem ehseget, de par honap utan ujra beutott a hanyosdi,ugyhogy maradok tisztelettel bulimias :D Na azert a milianoira nem lennek olyan buszke, mert ejjel 1kor haza erve bevagtam 2 toast kenyeret majkremmel!!!! Mondanom sem kell,hogy ma a biztonsag kedveert letudtam a reggelit egy kis tejes kaveval...:(

Es most jojjon a beszamolo ami nagyon hosszu lesz, de oszinten remelem, hogy nem fogtok haragudni erte. Mindenkepp szeretnem megosztani itt, mert olyan dolgokat eltem at tegnap ejjel amit meg soha, es legszivesebben vilagba kurtolnem,de ha mar nem tehetem legalabb a szamomra oly' kedves emberkeknek leirom :))))

zsákbamacs Creative Commons License 2005.06.09 0 0 22384

Doorka!

Bár én még nem vagyok szülő, de kezdem megérteni, milyen nehéz, h törekszel,h a legjobbat add, meg Te legyél a legjobb szülő, aztán nem sikerül. Sztem csak annyit tudsz segíteni a lányodnak, h tudatosítod benne, Te mögötte állsz, rád bármiben számíthat. Meg a korábbi problémáitokat (gondolom voltak ilyenek, mert az evészavarokat mindig anyaproblémára (is) vezetik vissza az okosok) átbeszélitek Sosem késő! ezentúl a lányod csak saját magát húzhatja ki a sz..ból. Helyette nem tudsz meggyógyulni, neki kell akarnia különben minden segítség lepereg, szóval ne vádold magad!!

zsákbamacs Creative Commons License 2005.06.09 0 0 22383

Sziasztok!

Jó, h megint írhatok Neketek, bár nem szeretnék itt megmelegedni, vagy mégis igen, de úgy, h meggyógyultam, és segítek, akinek tudok. A 7végén még nem gondoltam, h megérem ezt a napot. Én elég depis is vagyok a szép kis "evészavarom mellé". Aszongyák az okosok, nemcsak bulimiás, de anorex is vagyok. Hát nemtom, 164 cm, 43 kg, BMI szertint alultáplált, de nekem az ANról mindig a 20 kg-os csontvázak jutnak eszembe. Sokat irogattatok BMI-ről, meg álomsúlyról... Azt bizton állíthatom, igazatok van, ha eléred azt a bizonyos bűvös számot kg-ban, amit kitűztél magadnak, akkor még és még és még akarsz fogyni. Nálam ez úgy indult, h inkább centizgettem. Kitaláltam, h nekem 60 centis kell, aztán mejünk 59-re, h jól bebiztosítsuk magunkat. Így lett 55cm, és azóta ahhoz ragaszkodom, bár egyéve nem megy 56 alá. Így leírva rémesen röhejes, de asszem mindenki hasonlóan érez. Nem nagy bölcsesség, de tökmindegy hány cm, úgyse lesz jó, amíg el nem fogadom magam.

Egyébként sokat "dolgozom magamon": járok egyéni terápiára+pszichodráma. ez utóbbi nekem maga a horror. Még egy egészséges embert is megvisel, hátmég így.. Nagyon fájdalmas szembesülni régi dolgokkal, meg a romboló hatásukkal a jelenben. (ez most nem reklám, meg nem is anti, csak tapasztalat) Szóval megtette hatását, olyan szinten beparátzam, h aszittem meghalok.

Most sokkal jobb ahhoz képest, úgy néz ki, találtam munkát, és ez sokat javít a hangulatomon, a kilátástalanság érzésemen, meg talán kicsit az önértékelésemen. Ezt most nem akarom olyan gondolatokkal elrontani, amit művészi szintre fejlesztettem pl:de még nem is biztos és mi lesz, ha kirúgnak stb...

Egy pár gondolat a boltban-veszek-vmit-h-otthon-ne -amorizáljam-le-a-hűtőt-höz:

nálm tképp így alakult ki ez az egész rohadt zaba téma. Mivel állandóan diétáztam és sokat mászkáltam, ezért mindig jött a csak-bekapok-vmit-útközben. de hihetetlenül utálom, h tele a város kísértéssel . Nekem rémálom lemenni a metróba, amit beleng a péksüti illat3 az aluljárós pizza+gyros stb. szóval ez úgy történt, h csak egy kis pogi, aztán együnk vmi rendeset, aztén megkívántam az édeset, de arra sós kell,  a többit a fantáziátokra bízom.

Posi!

Neked sok hatalmas gratu, amiért képes vagy milánóit enni. Nemtom, én valaha eljutok-e odáig (mármint "legális millánóievésre gondolok) Írok Neked szívesen, hogy jutok a címedhez?

doorka Creative Commons License 2005.06.09 0 0 22382
Köszönöm Nektek hogy néhányan reagáltatok kérésemre./zsakbanmacs,pOsitivo,Gina38/Igen én egy anorex lány édesanyja vaygok.bármennyire hihetetlen de a tehetetlenségem miatt én is szenvedek.Ha valakit szeretünk, és szenvedni látjuk az fáj.Hogy a betegség kialakulásáért mennyire vagyunk felelősek,nem tudom.Egyetlen szülő sem akar roszzul nevelni,de sajnos két lehetősége van.Vagy azt teszi amit vele is tettek,mert helyesli,vagy pont azt nem, mert megfogadja hogy én igy biztos nem viselkedek a gyerekemmel.Talán most bennetek is megfogalmazódik ilyesmi.Az autóvezetéshez vizsgát kell tenni, a gyereknevelés ennél sokkal nehezebb,de sehol sem tanitják.Igy fogalmunk sincs hol rontottuk el.Engem az anyám alsós koromban nem engedett iskolába mig meg nem ettem a reggelit.Potyogtak a könnyeim a tányér felett. Később rájöttem jól tudom zsarolni a nemevésemmel.Tinikoromban ha nem akart elengedni, leköltöztem a pincébe egy napra és nem ettem.Szörnyen ideges lett,de inkább engedett csak egyek.Azt kivánta legyen egy rosszevő gyerekem.Én pedig megfogadtam az én gyerekem mindig annyit eszik amennyit akar, bármikor otthagyhatja a tányéron ha nem kell.Igy aztán nem szóltam mikor 16 évesenfogyózni kezdett,csk mikor már 41 kiló lett.A többit sejtitek, hisz benne vagytok néhányan.Már régen kezdődött,a poklok poklával.Csokipapirok a lakás minden szegletében,a télikabát zsebétől kezdve a virágcserépig,az ebéd utáni sürgős "barátnőlátogatásig. Ma már  jobban van de nem jól.45-46kg ,férjhez ment.Neki büntudata van ha eszik nekem meg mert nem tudok segiteni.Bocs ha hosszura sikerült.
Silvie Creative Commons License 2005.06.09 0 0 22381

hm :D

Én meg nyomom a cukormentes Orbit cukorkát, nomeg az epres Orbit rágót - felváltva.. :D

Sikerült a mai nap megennem 5 szelet édesítős savanyúság céklát, meg két kisebb répát, meg 1 őszibarackot. Ez a mai menüm. De már nem eszem többet. :D

pOsitivo Creative Commons License 2005.06.09 0 0 22380

Ez tenyleg jo otlet, bar en hallottam mar olyat,hogy valakire haza fele jott ra a roham, es bement egy boltba harapni valot venni, aztan bement megegybe, es megegybe es mire haza ert mar csak hanynia kellett. Szoval ez is csak akkor jon be,ha haza fele 1 bolt esik utba es ott sem idozunk tul sokat :D

Na en tul vagyok egy hatalmas tanyer milanoin 2 fele reszelt sajttal amibol persze rengeteget szortam ra, es egy vodornyi ketchuppel :) Csak sajnos beutott a "mostmar minden mindegy" feeling, es megakartam enni az osszes turorudit, muzliszeletet, csokiszeletet, fel tabla etcsokit. Vegul sikerult lekuzdenem az edessegrohamot 1 almaval, es 1 csik etcsokival ami azert is furcsa, mert az egyik savanyu, a masik keseru, de semmikepp sem edes :D Aztan ettem megegy csik etcsokit, a 3.at pedig miutan fel ora konyorges utan sem tudtam piszkafa batyamba eroltetni kidobtam! Csakhogy en se legyek teljesen normalis :D

bigfatzero Creative Commons License 2005.06.09 0 0 22379
Ja! Megint feltaláltam a spanyolviaszt! Szóval nemtom szokott-e veletek olyan lenni, hogy alig várjátok h. hazaérjetek és jól bekajálhassatok :D ... asszem sejtem a választ, velem bizony előfordul... szóval ilyenkor nekem pl. beválik ha útközben bekapok pár falatot (bár nem szeretek futtába enni, főleg nem mások rosszalló tekintete előtt :D) jobb az evésnek megadni a módját :)), de akkor lehet h. lenyugszom kicsit mire hazaérek (vagy nem :P)... de pl. ma is, aerobik után megettem egy cerbonát, és közvetlenül utána olyan érzésem volt h. "még még még!!!" de hamar elmúlt, és nyugodtan kibírtam farkaséhség nélkül mire hazaértem, és sikerült is megúszni a zabát... viszont ha itthon ért volna a "még még még!" fíling... :D hát annak rossz vége lett volna...
bigfatzero Creative Commons License 2005.06.09 0 0 22378
Szia Gábor, ezt én is tudtam, és én is emiatt nem élek ilyen bogyókkal... de mi akik néha a vizet is kihánynánk, szal nem mindig lehet tőlünk elvárni az ésszerűséget... amúgy asszem múltkor a hústól kattantam be, mert az sós, nehezen emészthető, stb (kb. egy évig voltam vega és azóta kicsit meggyűlik a bajom a húsokkal, pedig rég volt...), és baromira szomjas lettem rá meg baromira kívántam a gyümölcsöt, és persze ettem-ittam is, és ezután jött a teli 'vagyok-kitaccsolok' :D viszont ha keményebben edzek (főleg erősítek) akkor meg kívánom a fehérjét... most viszont jól kicseleztem a világot mert bevágtam 2 kaszinótojást, fehérje is, szénhidrát is, laktat is, abba meg inkább nem gondolok bele hány kcal lehet, meg különben se találtam sehol :D
bigfatzero Creative Commons License 2005.06.09 0 0 22377
Na most jól elszégyelltem magam... :( csak írkálom itt a hülyeségeimet az meg eszembe se jut h. kinek mit okozok ezzel, alig mertem elolvasni a mailt pOsi, de a fórumos hozzászólás után nem volt benne semmi durva... :) ...de ha ez vigasztal, én is aggódtam már érted mikor írogattad h. miket művelsz... és vigyázok a fogaimra, még az elmex is előkerült a felejtésből, és hogy valami sikerélményt is mondjak: most ebédeltem, se sokat se keveset, eszembe sincs hányni és a gyomrom se kavarog... pOsi neked meg jó spagettizést+ jó koncertet, remélem jobb kedved lesz eső ide vagy oda :)
pOsitivo Creative Commons License 2005.06.09 0 0 22376

ugy legyen.

na en zuhanyzom aztan johet a milanoi. Bar asszem varok meg vele kicsit mert a mai edzes igy telt: 20 perc aerobik, 23 perc erosites, 20 perc aerobik. Azt hiszem ha most ennek akaratlanul is kijonne minden:D

Silvie Creative Commons License 2005.06.09 0 0 22375

Szeretünk Posi!!! :D Megerőltetem magam és megállom hányás nélkül.. megígérem!

Pusz

Előzmény: pOsitivo (22374)
pOsitivo Creative Commons License 2005.06.09 0 0 22374
Sziasztok Lanyok & Gabor! Nagyon nagyon szomoru vagyok. Eletem legszebb napjnak kene lennie,de mar kora reggel elment a kedvem mindentol. Szilviert mindig is aggodtam nagyon, de az,hogy Bigfat miket muvel az mar vegkepp kiboritott. O mar megkapta a magaet emilben, biztos utal is erte ahogy kell,de nem tudok jo pofat vagni hozza :( Persze mindenki gondolhatja,hogy miert osztogatok itt vegulis semmi garancia arra,hogy 2 hozza szolas kozben nem rohank ki a klotyora halat etetni, dehat majd szolok ha igy lesz. Arra viszont varhattok, mert mostmar csakazert is ki fogok tartani es megmutatom,hogy nem lehetetlen. Utaljatok nyugodtan, meg gondoljatok,hogy idiota bekepzelt kis picsa nem erdekel. Tegnap akartam ide felrakni egy korkerdest csak ejjel mar nem volt kedvem kozelharcot vivni a szepseges indexszel ami csak akkor mukodik,ha ugy tartja kedve. De most Szilvi kerdese foleg aktualissa teszi. Szoval szerintetek mi a szebb: egy 60 kilos lany fogakkal, vagy egy 40 kilos fogak nelkul beesett szajjal? Na lehet ezen gondolkozni. Meg azon is,hogy mennyibe is kerul egy fogsor. Elarulom: nagyon sokba! olyan 100 korul ha nem tobb, maganklinikakon gondolom a triplajat is elkerik. Ha nektek ennyi penzetek van akkor menjetek inkabb zsirleszivasra, 1 alkalom siman kijon egy uj fogsor arabol, hacsak nem kivehetot akartok, mert arra ad tamogatast a TB. Ezen kivul nem tudom mit lehet tenni azellen,hogy ne porladjanak szet. A makaroni jelentem keszen van. Az meg nagyon jol esik,hogy mindenki mondott valami szepet az estevel kapcsolatban. Kicsit izgulok a Dorival valo talakozas miatt. Vegulis o az elso ember aki tudja mi a helyzet, es szemtol szembe talakozni fogok vele. Azt almodtam amugy,hogy rajta kivul Bigfat is ott lesz :) Na elso korben ennyi, Gabor amit irtal nagyon erdekes es tanulsagos!
Silvie Creative Commons License 2005.06.09 0 0 22373

Tényleg EMBERTÁRSAIM!!!

Mi a helyzet a fogakkal??? Mert nekem a metszőfogaim, eléggé máladoznak, és a szélükből feltűnően hiányzik... Mit lehet tenni??? /mármint azon kívül, hogy ne hánytassuk magunkat.../ Ötlet?

Néha olyanokat álmodok, hogy kiesnek a fogaim, nomeg porrá törnek...:( hát elég rémes, az egyszer biztos.

Én is rosszul vagyok, amikor hallom anyámat megjönni...az a bizonyos kulcs effektus..... :D

gabor_ Creative Commons License 2005.06.09 0 0 22372
Ugyan nem írtam ide, de olvasgattam a fórumot. Most sincs időm, de eszembe jutott, hogy ha valaki még nem látta volna, annak ajánlanám:
http://www.mindentudas.hu/adam/index.html

"Az előadásban az anyagcsere biokémiájáról szeretnék beszélni, és azt bemutatni, hogy táplálkozásunk, mindennapi kenyerünk, illetve a táplálék abszolút vagy relatív hiánya hogyan befolyásolja egyes szerveink működését, és ezen keresztül egész életünket."
Bár biztosan sokan és sokat foglalkoztatok már a táplálkozástudománnyal...

Szerintem a tudás önmagában is lehet "gyógyszer". Én például egy időben gondolkoztam, hogy hashajtók és vízhajtók beszerzése is 'hasznos' lenne.
De miután: "az emberi tápcsatorna 6 méter hosszú és ennek jelentős részét a felszívódást leginkább végző vékonybél teszi ki, a hashajtók viszont a vastagbélben hatnak [...] így csupán a vastagbélből történő folyadék-visszaszívást akadályozzák meg ami sokkal inkább a folyadék- és elektrolit-egyensúlyt zavarja meg."
=>nem kezdtem el hashajtózni. Néha így is túl sok a külső jegy.
Persze ugyanakkor a gyomornedv 1-es Ph-ja már nem hat meg (eléggé), ill. ezzel együtt sem vagyok képes olykor uralkodni magamon.

Elnézést, csak mástól idéztem-talán hasznosat, ha volt is már, mégegyszer belefér a fórumba...
Lányok, Jó pörgést a koncerten!
bigfatzero Creative Commons License 2005.06.09 0 0 22371
Áááááá, nem birom ki!!! Szarrá röhögöm magam! A diétás honlapon a BMI kalkulátor szerint alultáplált vagyok! A hülye diétájuk csinált belőlem alultápláltat, mindjárt kiperelem belőlük a szart is :DDDDDD
bigfatzero Creative Commons License 2005.06.09 0 0 22370
Ja, meg még egy eszmefuttatás a cukormentes nyalókákról, sztem ez olyasmi lehet mint másnak a cigi, "levezetésnek" kaja után, csak a dohány ízének semmi köze a kaja ízéhez, talán nekem ezért se jönne be :) a nyalókának legalább az íze is jó...a desszert is ilyesmi, bár azt is le kellene vezetni valamivel... nemtudom ismeritek-e 'A nagy zabálás' c. filmet, abban mondták, az lenne az ideális ha az ember folyamatosan, egyfolytában képes lenne enni :) amúgy rém gusztustalan film, 2x láttam, mind a 2x jó időre elment tőle az étvágyam, lehet hogy sűrűbben kéne benyomni a videóba, elrettentésképpen :)))... de hajjajj, a régi szép idők, mikor 100 éve a 2-3 szendvicsből + édességből álló vacsorákat egy nagy bödön héjas földimogyoró eltüntetésével 'vezettük le' anyukámmal, és közben jókat beszélgettünk... nem csoda h. akkoriban sikerült átlendülnöm a 60 kilós álomhatáron (fölfele tremészetesen)... viszont akkor még tudtam beszélgetni anyuval, nem úgy mint most mikor már attól is görcsbe rándul a gyomrom ha elfordítja a kulcsot a zárban mikor hazajön... hehh, na abbafejezem már, csak most megin kiéltem itt a grafomániámat 2 napi távollét után :) és köszi mindenkinek az együttérző szavakat :)
bigfatzero Creative Commons License 2005.06.09 0 0 22369
húvazze :) pOsi, mail ment, csak arra felejtettem el reagálni, hogy a nagyokos diétaösszeállítók hogy ellent tudnak mondani maguknak :DDD szal ez a diéta amit csináltam (holnaptól megint indul egy! Lehet hogy letöltöm, csak hogy szörnyülködhessek rajta :DDD) az is tele volt ilyenekkel, hogy tilos a cukor, méz, édesség, stb. (még a por alakú édesítők is...) aztán meg egy csomószor szerepelt ilyen a kaják közt, hát gondolom úgy értették, azon kívül tilos :DD amúgymeg a gyógyteákkal is jobb vigyázni, attól h. valami növényi még nem biztos h. ártalmatlan (ld. ópium :D) bár a nagy magyar ugaron tán nincs annyi veszélyes növényke mint pl. egy Dél-Amerikai dzsungelben :)
bigfatzero Creative Commons License 2005.06.09 0 0 22368
Jóreggeleket :) Na, pOsi, Dorire, itt a nagy nap, hol vagytok? :) fő már a spagetti?;) na... most miután sikeresen bevágtam fél tál müzlit (a másik felét meg bevágtam a hűtőbe mielőtt azt is bevágtam volna :)), jelentem, megvagyok, sajnos tegnap meg tegnapelőtt se úsztam meg az action-t, tegnapelőtt eldöntöttem, ha esténként ráállok a mérlgere és 54-nél többet mutat akkor megvan a kötelező program, azértse fogom tönkretenni több hét önsanyargatásának eredményét :DDD nos, tegnap reggel nem ettem mert túlságosan utáltam magam, csak ittam kávét teát, tudom h. a tej/tejszín/méz is kalóriadús, mégis jobb érzés ha csak folyadék van bennem, ez már csak ilyen evészavart hülyeség :))) aztán már napközben elszaladt velem a ló, de csak a diétás fagyi jött ki, szilárd kaja (1 biosüti meg egy cerbona) maradt benn, szal kalória szempontjából nem sokat spóroltam, de velem is úgy van ahogy mondjátok, jó feszkó oldásra a rókázás... tegnap estére is beterveztem egy actiont, de pont mikor menni akartam, anyám is megjöt meg a pasim is odabújt hozzám, szal storno :P mire meg már mehettem volna, nem lett volna mit, legalább dolgozik a pocakom hehe, mert ha még este 10kor is a délután 3kor megevett cuccot van szerencsém viszontlátni az nagyon gáz... nyami...ma viszont aerobikozok, remélem az is jó lesz kiengedni a gőzt... na mind1, sikerült felhíznom megint 53 kilóra, mi lett volna ha még nem is hányok, örülök h. csak ennyi vagyok... az a helyzet, hogy ráuntam a mértékletességre, ez nem én vagyok, a koplalás-zaba-hányás sokkal jobb :))) aztán arra is ráunok egy idő múlva, ha pár nap alatt annyi kaja megy át rajtam mint más embernek 1 hónap alatt, már nem olyan vonzóak az ételek :DDD és tök hülye vagyok, úgy elszoktam a dologtól, hogy elfelejtettem, könnyebb langyos vízzel, nem hideggel, meg a kezem is bibis lett pedig régen már azt is sikerült kiküszöbölnöm... na mind1, a bibik begyógyulnak, gyomorbajom az alapból van, az egyetlen ami aggaszt az a fogam, pár napja megin lemállott belőle egy adag (homokra harapok-effektus)... ejj, nem jó ez, a bulimiások közül csak a nagyon súlyos esetek soványodnak le, akik következetesen mindent kihánynak amit esznek, dehát a megszállottság, következetesség, elhivatottság, stb., ez az ami belőlem hiányzik, szal se jó se rossz célra nem tudom használni :DDD
pOsitivo Creative Commons License 2005.06.08 0 0 22367

Igen sejtettem,hogy nem leszek nagy hatassal rad  :) Mi fog tortenni 4 nap mulva? Elajulsz. Na mindegy akkor mindenesetre sok sikert... remelem kialszod ezt a marhasagot. Ugye tudod,hogy minel kevesebbet eszel annal jobban fogsz hizni? Ezt csak ugy zarojelben.

Mindenkepp irok beszamolot :)

Fu nagyon kesz vagyok. Ettem meg azutan fel bogre muzlit, de fel 6 ota semmit, csak megittam 1 liter light teat. Ilyen csokkentett energiatartalmu. 30 kcal volt 1 literben :D De mashogy nem birom, nagyon ideges vagyok es legszivesebben ennek-hanynek egesz nap :/
csok!

Silvie Creative Commons License 2005.06.08 0 0 22366

Oh, te drága... nagyon kedves vagy, de mivel tudod, hogy beteg vagyok, ezért azt is tudnod kell, hogy ezt sosem fogom elhinni../Talán még Brad Pitt-nek sem :DDD/

Nem fogok 4 napig enni. Megfogadtam. Kíváncsi vagyok mi fog történni O.o

Valszeg semmi. :)))

Remélem a koncert fergeteges lesz, és jól fogjátok érezni magatokat. / a többi ember közt is :D / Beszámolót mindenképp írj!!!! :D

Addig is cuppantás kedveskéim :D

Előzmény: pOsitivo (22363)
pOsitivo Creative Commons License 2005.06.08 0 0 22365

ursiten tele zabaltam magam :((((((( reggel 2 barna toast kenyer sonkaval, ebed 1 tanyer fott zoldseg 2 teaskanal majonezzel + 2 alma, vacsora 3 parizsis sajtos abonett, 1 cukimentes nyaloka .((( es ma mar nem ehetnek tobbet, de nagyon szenvedek.

pOsitivo Creative Commons License 2005.06.08 0 0 22364

jah, Dori erre az "ok sem orulnenek"-re annyit mondok, hogy van a Green Day-nek egy masik zenekara (igen ez igy van nem orultem meg:D) The Network. Ugyanazok a tagok, es kegyetlen szar zenet jatszanak :) na szoval van ennek a zenekarnak egy "Hungry Hungry Models" c. szama. Szerintem nem kell mondani mirol szol. Van benne uj ledugas torkon meg hasonlok. Szoval szerintem ha tudnak, szanalmasan leneznenek :)

Silvie: Green Day-re megyunk Dorival ;) De jo lenne ha tenyleg csak mi ketten

mennenk :D

En annyira keszen vagyok mar 2 honapja az egesz miatt,hogy anyu ma megkerdezte, nem lenne-e okosabb el sem menni:D Erre en megprobaltam elmagyarazni neki,hogy ez az egesz olyan,mintha lenne neki egy oriasi alma amit 10 eve dedelget, mondjuk a lotto otos, es egyik nap megvalosulna, de csak masfel oraig elvezhetne es utana ugyanugy menne tovabb az elete, mint elotte. Mondjuk a lotto eleg szar hasonlat,mert nekem ez a zenekar sokkal tobbet jelent. De eleg volt az omlengesbol.

pOsitivo Creative Commons License 2005.06.08 0 0 22363

energia ital??? ne hulyeskedj az semmi :D en milanoit fogok enni hehe :) megigertem draga Daginullamnak es tartanom kell a szavam ;))))

Silvie draga nem foglak a szemedbe dicserni, de nayon jo csaj vagy, mi a f*szer hanytatod magad????:((((( jo tudom mondhatok barmit a kulso velemeny semmit nem er, de komolyan mondom, hogy semmi szukseged fogyasra, hanyasra meg palne. Azert lehet,hogy a vizet is kiakarod hanyni, mert hanyas utan nagyon jol tudja erezni magat a bulimias emberke. En legalabbis euforiaban voltam szo szerint. Es hianyzik ez az erzes. Az mar az az allapot amikor nem azert dobod ki a taccsot mert felsz a hizastol hanem mert hianyzik az erzes. Es nem enni is sokkal konnyebb ez teny, mert sokkal konnyebb el se kezdeni valamit ami jo, mint hamar abba hagyni.

Silvie Creative Commons License 2005.06.08 0 0 22362

Sziasztok skacok!

Szóval kicsit lemaradtam...:D Milyen koncertre is mész Posi? :))

Egyébként én is úgy vagyok néha, ahogy írtad, miszerint is még az is isteni megkönnybbülés a számomra, ha a gyomromban lévő vizet kitaccsolhatom, mert az valahogy megnyugvást jelent...de, hogy miért azt nem tudom, hiszen a vízben nics kalória :DDD Biztosan már az agyamnak kell az illúzió...

Anyám rámbízta ma a kókuszgolyó elkészítését, amit már sikeresen be is kevertem, már csak kis gombócokká kell őket alakítani... tudom, tudom.. most arra gondoltok, hogy bezabáltam belőle és természetesen ki is hánytam... hát igen igazatok van...:D

nem bírtam ki.. / Posi én piercingel is tudok hányni... jajjj-jajj / de most fogytam egy csomót, mivel a piercing miatt nem tudtam enni... és rá kellett jönnöm, hogy sokkal egyszerűbb nem enni, mint mondjuk keveset és diétásat kajolni...vajh miért van ez?

Hm.. ma már nem hányok... de nem is eszek. Talán ledobom már azt a 3 kilót akkurvaéletbe!!!!! Strandszezon van !!! ÁÁÁ!!!

Mindenkinek cupók!

dorire Creative Commons License 2005.06.08 0 0 22361
válaszoltam :) Ne légy rosszul! Ők sem örülnének! Sőt, koncert előtt egyél valami szénhidrátot, hogy ne ájulj el. Én a múltkori koncert előtt egy energiaitalt ittam, mert majdnem elaludtam a buszon :)
Előzmény: pOsitivo (22360)
pOsitivo Creative Commons License 2005.06.08 0 0 22360
ma nagyon rajtam van a roham, biztos,hogy a koncert miatt. Nem baj tartom magam ugyes kislany vagyok en :/ De olyan jol esne, most szinte meg a vizet is kihanynam csak hogy megkonnyebbuljek kicist. Nagyon nagyon ideges vagyok :( Inkabb aerobikozom az van akkora szenvedes,mint a hanyas :D
pOsitivo Creative Commons License 2005.06.08 0 0 22359
wow sikerult elkudeni szinte hihetetlen!
pOsitivo Creative Commons License 2005.06.08 0 0 22358
igen azon vagyok, mar meginrtam harmat de mindegyik elszallt. utolso probalkozas, ha nem megy akkor valaszok itt.
dorire Creative Commons License 2005.06.08 0 0 22357
hi! írsz nekem mailt? Tegnap éjjel írtam!
Előzmény: pOsitivo (22356)
pOsitivo Creative Commons License 2005.06.08 0 0 22356
hihi agama :))) Nagyon cuki!! nekem leopard gekkom van :o)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!