Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Empyrean Creative Commons License 2005.06.10 0 0 4827
na a könyv alapján megpróbálom megbuherálni, vagy egy kis segítséggel majd :-)
Előzmény: *Steve (4826)
*Steve Creative Commons License 2005.06.10 0 0 4826

akkor tényleg karbi .nem nagy ügy csak vigyázzni kell ,hogy az úszószint el ne állitodjon amugy egyszerü fuvóka ki pucolás átnézés rajta hogy jo e visszatevés beinditás örülés:)))

Előzmény: Empyrean (4825)
Empyrean Creative Commons License 2005.06.10 0 0 4825

8 km után...? :-(

Előzmény: *Steve (4824)
*Steve Creative Commons License 2005.06.10 0 0 4824
Az a hideg motor miatt is lehet
Előzmény: Empyrean (4823)
Empyrean Creative Commons License 2005.06.10 0 0 4823
Menetközben is rángatott, ha nem volt majdnem teljesen kint :-(
*Steve Creative Commons License 2005.06.10 0 0 4822

lehet az is de akkor menet közben rángat mint az állat és az alapjárat is köhög .

Itt csak az elindulásról volt szó. De egy alapos pucolás nem árt neki a topic elején le van irva hogy hogy kell.  

Előzmény: sz0989 (4821)
sz0989 Creative Commons License 2005.06.10 0 0 4821
Bocs, hogy közbeszólok, de nekem is volt zasztim, ez a hiba tipikusan az alapjárati rendszer dugulását jelenti. A karburátorban az alapjárathoz külön van egy fúvóka és a hozzátartozó benzin-levegő utak, ezek el tudnak tömődni. Ilyenkor valóban csak szívatóval megy, mert a szívató teljes kihúzásával a főfúvóka felől megkapja a szükséges üzemanyagot.
Előzmény: Empyrean (4815)
*Steve Creative Commons License 2005.06.10 0 0 4820

Andy !

Szerintem vegyél bele 4 újat és akkor tuti hogy uj és tudod mikor kell cserélni legközelebb. Ez a pucolásos megoldást én csak átmenetinek tartom de hát ki hogy gondolja .Ha veszel Marellit vegyél bele persze megfelelő hőértéküt mert azt szereti.

a Gyergya állapotát majd ird meg mert abból hogy milyen  lehet következtettni a hibára a www.zsiguli.hu n van egy cikk ami leirja hogy milyen gyergyaállapot milyen hiba lehet.

De lehet hogy sima gyergya csere meggyógyitja :) nem kell egyből komolyabbra gondolni  csak én már végigjártam az adott tipus szinte minden hibáját az elektromostól a mechanikuson át. 

Előzmény: Empyrean (4819)
Empyrean Creative Commons License 2005.06.10 0 0 4819

Na most beszéltem munkatárssal, ő is mondta a gyertyát. Asszem akkor ki lesz szedve, ha hazamentem. Ha a gyertya kicsit trutyis esetleg, akkor elég, ha drótkefével megtisztítom?

Hétvégén megnéztük a légszűrőt, az jó helyre van állítva, de mást nagyon nem figyeltem rajta. Majd most :-)

Az alapjárat az szerintem jó. Nem nagyon vettem észre,  hogy ingadozna.

Előzmény: *Steve (4818)
*Steve Creative Commons License 2005.06.10 0 0 4818

Hali légszürőház alatt  nagy fekete kerek lábas szerü valami tetején 3 szárnyasanya

szárnyasanyákat lecsavarod   a pitli tetejét leveszed és belenézel 

ott lesz a karbi teteje illetve a  pillango szelep  ami csak egy kerek fémlap  és ha huzogatod a szivatot az szabályozza hogy  hideg inditásnál mennyi levegő menjen bele

szerintem azt hogy ki mit mond arra ne adj   csak a saját szemednek hidj

gyergya kiteker megnéz  ha szép özbarna akkor jo ha másmilyen trugyis  rossz .

az alapjárat jo ? nem ingadozik?

kismegszakitó az elosztófedél alatt van .

Steve  

Előzmény: Empyrean (4817)
Empyrean Creative Commons License 2005.06.10 0 0 4817

Pont múlthéten beszéltem azzal az autószerelővel, aki előtte csinálta a kocsit, hogy el kellene vinni gyújtásbeállításra illetve karburátoroshoz, azt mondta, nem kell, mert az öreg évente cseréltette benne a gyertyát, illetve a karburátort is nemrégen csinálta. Azt tudni kell, hogy az öreg vagy 200szor szédszedte a karburátort. Na ez sem normális dolog, de az autószerelő srác megcsinálta elvileg.

De a többi dolgot megnézem majd, köszi a segítséget Steve.

Ja még egy kérdésem van. Hol van az a pillangó szelep?

Előzmény: *Steve (4816)
*Steve Creative Commons License 2005.06.10 0 0 4816

Hali ''

Tulszivja magát benzinnel de ha előtte mentél vele minek a szivató újra ??

félig lehült  ill meleg mocinál nem kell . Régen nekem gyújtás problémám volt ilyen akkor csak akkor indult ha padlógázt nyomtam neki és inditóztam .

el kéne vinni gyújtás beállitásra vagy esetleg még egy karburátoroshoz is

ha betolod a szivatót a pillangó szelep teljesen függőleges???? ha kihuzod teljesen vizszintes ???

gyergyák állapota??

kismegszakitó állapota ?

gyújtáskábelek állapota?

nincs megnyulva a szivató bowden  illetve nem akadt  fel valahol ??

szal én ilyenekre tippelek

próbáld meg a padlógázas inditást  avval elvileg gyakorlatilag be kell hogy induljon

a többit nézzd  meg !

avval nem is rémisztelek hogy mikor elugrott a vezérlés a kocsimon akkor se indult normálisan .

ird le a tapasztalatokat segitek amit tudok

üdv

Steve

Előzmény: Empyrean (4815)
Empyrean Creative Commons License 2005.06.10 0 0 4815

Sziasztok!

Segítsetek kérlek! Tegnap amikor mentem haza még nem volt gond, aztán eszembe jutott, hogy vissza kell menni a postára, akkor már csak 3adszorra indult, pedig ki volt húzva a szivatókar. Kicsit visszább nyomtam, akkor indult el.

Ezt ma reggel is eljátszotta :-( Csak most akármit is csináltam, nem indult első pöccre. Pedig eddig ilyen nem volt. A melóhelyem kb 7-8 km-re van a lakástól, de végig kint kellett lenni teljesen a szivatókarnak, különben rángatott. 3szor fulladtam le lámpa előtt, tök ciki volt :-( Szerintetek mivel lehet a gond? Máskor pár száz méter után már középállásba tudom tenni a szivatókart.

Köszönöm előre is,

Empyrean

Empyrean Creative Commons License 2005.06.09 0 0 4814
nesa, drinky-vel beszéltem... Segítesz te is?
Előzmény: Törölt nick (4812)
Empyrean Creative Commons License 2005.06.09 0 0 4813
drinky, elment a levél, vagy 3szor visszadobta, remélem mostmár megkaptad :-) Teli volt a postaládád.
Előzmény: Empyrean (4808)
drinky Creative Commons License 2005.06.08 0 0 4811

Nem gond!

Majd túrázás címszó alatt elmegyünk és megnézzük! :o)))

Áron21 Creative Commons License 2005.06.08 0 0 4809
autó-szépségverseny(legszebb,legöregebb,legzajosabb,legeredetibb,tuning,stb kategória),a győztesnek nem kell krumplit pucolnia :-)
Empyrean Creative Commons License 2005.06.08 0 0 4808
okés, mindjárt írok. thx :-)
Előzmény: drinky (4807)
drinky Creative Commons License 2005.06.08 0 0 4807

Ja!

drinkykukacfreemailponthu

Előzmény: Empyrean (4805)
drinky Creative Commons License 2005.06.08 0 0 4806
Természetes.
Előzmény: Empyrean (4805)
Empyrean Creative Commons License 2005.06.08 0 0 4805

Na ezek jó ötletek! Meg a nyárs is :-)

Ha nem titok, felvehetem veled emailben a kapcsolatot?

Előzmény: drinky (4803)
meszf Creative Commons License 2005.06.08 0 0 4804

Sziasztok!

Szükségem lenne a Zasztimba egy megkímélt vagy felújított váltó-differenciál egységre. Lehet Zasztavás vagy Ritmo-s is. Bp-en és környékén vagy az M5, M3 vonalán is könnyen érte tudok menni. Aki bír egy ilyen darabbal, dobjon egy mailt a

meszf kukac mailbox.hu-ra. 

(a kukac természetesen @, csak a spammelők automata címgyűjtő programjait akarom kicselezni.)

A KSH szerint már csak 13.000-en vagyunk, vigyázzunk egymásra!  :-)

Üdv,

Feri

drinky Creative Commons License 2005.06.08 0 0 4803

Mi pl tuti, hogy viszünk nyársat szalonasütéshez. kb. 8-10-et.

Emellet lehet még bográcsozni is.

A többi ötlet is jó (szlalom, túra, buli) a gyorsulás... hát.... nem tom ahoz azért kellene egy lezárt egyenes. De lehetne ügyességi verseny is a szlalomon bellüll. Gondolok ilyenekre, hogy kerékcsere idöre, akkor egy pohár vízet vinni A-ból B-be, mennyi lötyög ki? Karókhoz tolatni, pl. pinpong labda a karó tetején van és nem szabad lelökni, de minnél közelebb kell állni a karóhoz esetleg megérinteni.

Szerintem.

Előzmény: Empyrean (4801)
Empyrean Creative Commons License 2005.06.08 0 0 4802

Bocs, hogy hozzászólok, de pl én is teljesen sík ... vagyok a kocsihoz. A könyvet olvasgatom, meg itt a fórumot, próbálom tanulgatni, miről is van szó.

Steve, megértésed kérjük ;-)

Előzmény: sumati (4800)
Empyrean Creative Commons License 2005.06.08 0 0 4801

Kedves drinky :-)

A honlaphoz értek. Nekem nem abban kellene segítség, Hanem esetleg arra, hogy mik legyenek rajta. (Mérnök informatikus létemre ciki lenne ha nem tudnék egy egyszerű valamit összedobni :-) )

Meg abban kellene segítség, milyen programokat szeretnénk a talin. Régebben írtam a szlalomversenyt, gyorsulást, esetleg felvonulást, kirándulás a környéken, én tudnék vinni bogrács készletet, lehetne közösen főzőcskézni. Este el lehetne menni bulizni, vagy magunknak zenélni és táncizni meg beszélni, meg esetleg iszogatni.

Kérek mindenkit mondja el, hogy neki mihez lenne kedve, milyen ötlete van, mert el kellene kezdeni megszervezni az egészet...

Köszi :$

Andi

Előzmény: drinky (4797)
sumati Creative Commons License 2005.06.08 0 0 4800

OFF

De ha egyszer nem értek hozzá, akkor honnan tudjam, hogy hülyeségeket írok ???

Csak megosztottam a többiekkel, hogy mihez nyúltam. Honna kéne tudnom, hogy ha leszedem a fékpofákat, nem lesz levegős a fék? JÓ, JÓ, lehet, hogy ha ránézek, ez egyértelmű.

Steve!

Bocsássd meg tudatlanságomat ;-)

ON

Előzmény: *Steve (4799)
*Steve Creative Commons License 2005.06.08 0 0 4799

Na álljon meg a harciszekér !

Nem szóltam le senkit csak könyörgöm hülyeségeket ne irjunk le ..

Ezek nem bonyolult dolgok csak kicsit gondolkozni kell a megértésén .

Nem kell az autóhoz érteni én se értek hozzá nem ez a szakmám....

de ha alapvetően igy állsz hozzá egy autohoz ahogy akkor jól átfognak verni a szerelők a palánkon akár suzuki témában is ........

Előzmény: Dave Raven (4798)
Dave Raven Creative Commons License 2005.06.08 0 0 4798

Rá se ránts, Steve-nek van egy stílusa. Nekem is volt vele pár köröm régebben.

De azért rendes srác.

Szal ennyi.

Előzmény: sumati (4796)
drinky Creative Commons License 2005.06.08 0 0 4797

Hogy öszinte legyek lövésem sincs hogyan kell honlapot szerkeszteni.

Söt még elképzelésem sincs róla! Egyáltalán ehez kell valami program?

Szóval sajna ebben nem tok segíteni. Sajna.

Előzmény: Empyrean (4795)
sumati Creative Commons License 2005.06.08 0 0 4796

Szal én kurvára nem értek az autókhoz, csak azt ecsetelgettem, hogy mi, hol nyúltunk az autóhoz. Fogalmam sincs mitől kaphat levegőt a fék.

Szal nem kéne leszólnod

Szal...

Előzmény: *Steve (4791)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!