Köszi a képet a hídről, én olyat akarnék, amikor besüt a nap a bevágásba, elméletileg délelőtt (8-10 óra között) sikerűlnie kell, mert a télhez képest magasabban van a nap, így a bevágást is besüti majd.
Volt picit hasonlo elmenyem, Sv-n kisebbseg a peronon vitatkozik a Maestral menesztesekor, hogy ez a vonat nem megy Ka'''nizsa''''ra mert Murakereszturt mondtak be:P
mai nap voltam Szajolon ill. Szolnokon fotozgatni. bent a szolnoki pu on a pu épületből kivezető lépcső kifelé a városba ott van mellette ki írva nagy táblába a papír h mikor érkeznek vonatok szolnokra.
Na a rövid kis történet: 2 csaj áll az ÉRKEZIK táblával szembe, oda megyek mögéjük, nézik h 20:09kor INDUL Szentesre vonat, nézik a nagy kijelzőt! Mondja egyik h akkor miért nincs ki írva?? Irány nekik infos, na ott sor van megyek mögöttük. beállnak sorba mondtam nekik bocsi csajok de az ÉRKEZÉST néztétek:DDDDDDDDD
aztán meg mondtam nekik h mikor megy Szentesre vonat, de a biztonság kedvéért megkérdezték az infóst is! hmm ennyi lett volna:))
Jók a megfejtések, a ceglédi fotófelüljáróról készült a kép. A 7033-as, Kiskunfélegyháza-Cegléd személyvonat, 2 db 19-37-es kocsiból. Fincsi kis fotóhely :-)))).