egyébként (hogy még reklámozzam magam) elég sok Jet Li film lesz most a tévében az összegyűjtött műsor alapján.. amennyire belenéztem, a Born to defend is elég ...hm, bészériás, azt esetleg azért érdemes megnézni holnapeste, mert egyetlen eddigi (és korai) rendezése.
Szinte minden - nevetséges bunyók, mindenki repked, őrült vagdosás, egy darab wire nélküli jelenet nem volt eddig, számomra gyak. értékelhetetlen. Oké, a repkedés szándékos, de tragikus a megvalósítás.
Danny the Dog? Stathammel már volt egyszer a The One-ban, amit máig nem mertem megnézni.
friss hirek és egyéb ázsiai dolgok továbbra is az oldalamon..
egy kis Jet update:
1. Ma mutatják be legújabb filmjét, mely egyben (elvileg) utolsó harcművészeti alkotása: Fearless.
2. Kiderült a félreértés, tehát harcm.-i filmeket nem csinál többé (mint Fist of Legend, OUATIC stb), de "sima" akciót meg mást viszont igen. Szóval a nemes kungfu dolgot, ami arról szól, ahogy a tanuló és a mester stb, azt már mind elmondta, úgyhogy mostantól mint adakozásban és békés dolgokban elmerült buddhista csak durva, igénytelen akcióverekedésekben utazik, mer abból dől a lé (jótékonykodásra persze)...
3. Előző filmje, a nálunk be sem mutatott Unleashed aka Danny the dog dévédén jelenik meg A nyakörv című ostoba magyarosított címmel, de egész jó lemezen, méghozzá február 9.-én.
ahogy elnézem, semmi híre a bemutató idejének, pedig világszerte hónapok óta megy már a mozikban.. épp az US box office-ban is jól áll, két hete a 3. helyen volt.
közben According to Hong Kong's Oriental Daily and The Sun, Director Ronny Yu has brought Yuen Wo-Ping on board to take care of the action. Japanese actress Noriko Sakai has been cast for the love interest of Jet Li's character, the legendary martial-art master Huo Yuanjia (1868-1910).
Jesszusom!!!! 8-o
Ez is bizonyítja, hogy hiteles a fazon... ;)
De persze vakmázlija is volt, mert ha rászakad hirtelen egy ezertonnás valami, ott már akármilyen profi is, nem sokat tudott volna tenni. És legalább akkora mázlink van nekünk is mert még sok évig sok király filmet fog csinálni!!!
ugyan már, tizenkét golyóval a mellkasában, eltört lábakkal is megcsinálta volna, a fogai között hozta volna el európáig a kislányt, a jet az a jet és kész
A hírességek közül a legnagyobb túlélő Jet Li, aki Jackie Chan után az egyik legismertebb távol-keleti színész. A Hős és a Bölcsőd lesz a koporsód akrobatikus ügyességű sztárja nemcsak maga, hanem a kislánya életét is megmentette. A színész a Maldív-szigeteken nyaralt kislányával, és éppen a hotel halljában tartózkodtak, amikor a víz betört a szállodába. A színész lábsérülést szenvedett, ám még így is képes volt egy úszó bútordarabba kapaszkodni, és még kislányát is el tudta kapni, így végül mindketten megmenekültek.
érdekes, azt hittem, hogy csak a korai lelopás miatt került ki danny the dogként az OST a netre, de ma láttam boltban cd-n is ugyanígy - annyira korán kiadták, hogy még más címmel futott a film? ez így szerintem elég ciki.. ki fog szólni a cd-tulajdonos népeknek, hogy nem is ez a film címe? 4-5 hónappal előre kiadott ost?! nem értem.