Holnap nekem se jó, verseny van, ráadásul a legnagyobb jóindulattal se lehetne a guijaimra ráfogni, hogy jó állapotúak (főleg az első - kb. minden második bütyök van meg:))!
Viszont, ha valakit érdekel sörétes puska verseny, szeretettel látjuk a nagytétényi lőtéren!;)
Sajna kihagytam az idei Bledet , dolgoznom kellett mind a két hétvégi napon . Akár hogy is erölködtem nem tudtam elcserélni :-( kiszúrni meg nem akartam a többiekkel , hogy beteget jelentek .
Akkor azért nem látlak mostanában , ÁRULÓ !!! itt hagytad a jó kis III-dik
kerületet :-))
A gépedre meg lehet , hogy tudok vevőt . Az egyik cimbim - cimbije most keresgél
Klímákat csúcsrajáratva van itt 26 fok. De ez már jó, korábban a ház sokáig nem kapcsolta be a klímákat tavasszal, volt is min. 30 fok, hacsak az ablakomat ki nem nyitottam. Az ablakot, ami a Váci útra néz és a 2. emeleten vagyunk... Volt egy "kevés" kosz meg zaj.
Az enyémet lehet, hogy oda tervezték, de most cseremotor van nálam, mert az enyém egy asztalon darabokban pihen. Kölcsönmotort nem ütök. Genya vagyok nem paraszt! :))
Úgy tudtam, hogy Gáspi, Peti meg mittoménkimég mentek Bledbe. De ezexerint vagy engem szivattak, vagy ők szívták meg... Nem tudok már kocsmába járni, mert bye-bye Békás, helló Maglód az új szlogen, igen, már lassan egy hónapja, hogy kiköltöztünk. Nem kell elkullognom full motoros szerkóban az őrzött parkolóba, csak kinyitom a garázst és rediturész, vagy mi, ready to go. :-) Szal fasza. 1ébként meg én is árulom a kicsikét, ha valaki ismer valakit, aki szeretne egy ilyet ('89 DR750BIG), szóljon! Nem adnám el, de építkezés meg költözködés: viszi a lóvét... :-(