Igaz, viszont, hogy az év első négy hónapjában a reklám szerint kissebb a vasúti teherforgalom, ezért amit lehet, azt ilyenkor kell feladni, előszállítással.
A homok, a kő, a murva, mind-mind a föld aranytartaléka. Az előszálltás a MÁV aranytartaléka. ...
Valóban van az élesnél is egy bontó, de ez jóval lentebb van, a régi pietra porcelán árugyár mögött létesült egy komoly fémfeldolgozó, szerintem oda viszik őket mert ma tuti, hogy állt egy UV ott is.
Ja azt értem. De akkor nem egy Bmxt-t raktak a vonatba hanem egy BVhmot-ot. Eddig is így rakták össze, mert a Bmx-200as a BVhmot-201el jár a Bmx-201es meg valahol dekkol (ez az adat nem tuti).
Ez fura mert múltkor ugyanígy járt és abban volt két motor(001-003) és és Bmxtz(001-003) Az nem inkább így ment? BVmot-Amxz-Bmxz-Bmxtz-BVmot-Bmxz-Bmxz-BVhmot. Régen így is járt 3motorral, mert vezérlő sem volt.
Az szerintem úgy közlekedik, hogy BVmot-Bmxz-Amxz-Bmxtz-BVhmot-Bmxz-Bmxz-Bmxtz. Az amit ti láthattatok az a BVhmot-200-as, ami a BVmot-002est helyettesíti.