Keresés

Részletes keresés

Leadfoot Creative Commons License 2005.05.19 0 0 1018

Hello

Hang alapján úgy tippelem, Izsóf Vilmos talán a Frontszínház elején a tanácskozáson a tábornok, aki felajánlja kulturális célokra a honvédség segítségét.

Előzmény: emef (1016)
Sacca(*) Creative Commons License 2005.05.19 0 0 1017

Én úgy tudom, hogy a R. Sanyi volt az egyik szitakötő, a másik a Szurdi Miklós.

A Selmeczi Roland szintén bokorugró volt, csak másik században (vagy hol..:) )

Előzmény: emef (1016)
emef Creative Commons License 2005.05.19 0 0 1016
Helló:-)

Ha valaki kiegészítené a hiányzó neveket, az ne lenne rossz:-)

Szikszai Károly

Elek ottó - Gát György - Réz András - Rozgonyi Ádám - Sinkó péter - Szántó Péter - Szurdi Miklós - Tardy Gábor

Urbán: Mészáros Zoltán
Rabó: Szerednyei Béla
Bazsó: Takátsy Péter fh.
Mamut: Faragó András
Éder: Rajkai Zoltán fh.
Klammer: Juhász Illés
Csergô: Bede-Fazekas Szabolcs fh.
Dezsôke: Görög László
Pós: Békési Kálid Artúr fh.
Géczi: Dózsa Zoltán fh.
Mile: Miletics Balázs fh.
Nelly: Piszny Mónika /Vándor Éva/
Ildikó: Sáfár Anikó
Karádi ôrmester: Usztics Mátyás
Kardos százados: Végvári Tamás
Tabajdi ezredes: Bárdy György
Ezredes: Szokolai Ottó
Borus doki: Baranyi László
Szeges fôhadnagy: Kováts Adél
Elmer ôrnagy: ? Koroknay Géza
Anyósa: Schubert Éva

Karajos százados: Vayer Tamás
Kô: Balázs Péter
Handel: Harsányi Gábor
Kukucska felügyelô: Rajhona Ádám
Segédfelügyelô: Szacsvay László

Belényesi bácsi-taxis: Hollósi Frigyes
Csöpi taxis:?

Színész: Bodrogi Gyula
?: Mihály Mariann
Rácz Bella: Falusi Mariann
?: Lang Györgyi

Szitakötô: Selmeczi Roland
Szitakötô: Sörös Sándor
Szitakötô: Nagy Tamás Sándor

Kommandós: Furkó Kálmán

?: Izsóf Vilmos
?: Miklóssy György
?: Kun Vilmos
?: Kránitz Lajos
?: Bôsze György

ºvº(`·.¸_¸.·´¯`·..·´¯`·.º.E.¹.M.².E.³.F.®.·´¯`·..·´¯`·.¸_¸.·´)ºvº
v805 Creative Commons License 2005.05.19 0 0 1015

"Bezzeg Tabajdiéknál csak egy hölgy volt, ő is csak pár napig:) Tényleg, a díszszemlén mit mutogatott az Urbánnak?"

Azt hogy hány órakor fognak találkozni. :)

Sacca: mél(2) ment.

Előzmény: 850 (1007)
850 Creative Commons License 2005.05.19 0 0 1014

Ja, biztos a majdnem 'tiszta' üzlet miatt használta azt a nevet.

Előzmény: pancer1 (1013)
pancer1 Creative Commons License 2005.05.18 0 0 1013

Borus doki, orvos-százados.

Urbánt meg gondolom azért szólították igy mert duplőre Kormos névre hallgatott.

pancer1 Creative Commons License 2005.05.18 0 0 1012
Dehogy baj, igazából egy s betü maradt ki a nickkem regisztrálásánál :-)
Előzmény: emef (1010)
Sacca(*) Creative Commons License 2005.05.18 0 0 1011
Dehogy! Csak mindenkinek annyi dolga van...:)))))))))))))))))))
Előzmény: mayaaaa (1004)
emef Creative Commons License 2005.05.17 0 0 1010
panzer1=pancer1 (úgy látszik teljesen germanizálódtam)

Előzmény: emef (1009)
emef Creative Commons License 2005.05.17 0 0 1009

Sorry panzer1, ebben senki nem kételkedett, de gondoltam tudálékoskodom kicsit, hátha lesz, akinek tényleg gondot okoz:-)

üdv

Előzmény: pancer1 (1002)
850 Creative Commons License 2005.05.17 0 0 1008
Kosmor temészetesn egyenlő Kormossal, vagy minek is nevezzem.
850 Creative Commons License 2005.05.17 0 0 1007

A dokit nem nem máshogy hívják? A Kardos nem a százados? Kardos doki az Ötvös Csöpi filmekben van.

Kövér Lajos valóban nem volt olyan kövér, mint a Famíliában. De a két film közt eltelt pár év.

Mikor a Karády leordította a kedves vásárló fejét, azt hittem, hasizomgörcsöt kapok. Hiába, munkahelyi ártalom.

Ma olvastam, h a Honvédségben mennyi nő szolgál. Arányaiban több, mint a ny-európai vagy az USA hadseregben. Nem is tudtam. Bezzeg Tabajdiéknál csak egy hölgy volt, ő is csak pár napig:) Tényleg, a díszszemlén mit mutogatott az Urbánnak? És az Urbánt miért hívták Kosmornak az üzleti tárgyalásokon? Mamut milyen csini volt öltönyben:) A Klammert meg végre férfiszerepben lehetett látni, dublőrként. Hogy reszelte a bébit a taxiban:)

Előzmény: krysztasz (1006)
krysztasz Creative Commons License 2005.05.17 0 0 1006

Dehogy untuk meg! Csak időhiányban szenvedek, és alig tudok jönni a nethet. :(

Kardos doktort egyáltalán nem ismerném fel, csak így, hogy ti montátok, hogy ő a Nagypapa a Famíliából.

Kövér Lajost megismertétek? Ő volt Karády után a második őrmester. Nem tagadja meg magát, ugyanolyan ordibálós az Angyalbőrben is. :) Viszont egy kicsit soványabb volt, és a magassága sem látszott annyira, mint a Famíliából. :)

Előzmény: mayaaaa (1004)
puchinszki Creative Commons License 2005.05.17 0 0 1005

Sziasztok!

Van egy jó 5letem! Versenyt hirdetnék hogy ki tudja hamarabb felvenni, reklámmentesíteni, majd digitalizálni, végül kiírni nekem a 13. részt...:) ?

Mert már csak az hiányzik, de az nagyon....

(tutetem11:lesz ahhoz is borító? az első 12 rész borítóját letöltöttem, köszi, nagyon jók.)

mayaaaa Creative Commons License 2005.05.17 0 0 1004
ciao! lankad az érdeklődés kedves fórumosok... csak nem meguntátok a sorozatot???? pedig még nincs vége...
Sacca(*) Creative Commons License 2005.05.17 0 0 1003
Ma felhívtam Sáfár Anikót, Dózsa Zoltánt, Görög Lászlót, Baranyi Lászlót és Bede-Fazekas Szabolcsot. Mindannyian igent mondtak.
pancer1 Creative Commons License 2005.05.16 0 0 1002
Én tudom, ezt főként Mammutnak kellene megjegyeznie..:-) Majd a találkozón is add elő.:-)
Előzmény: emef (1001)
emef Creative Commons License 2005.05.16 0 0 1001

Aki egy emberre hasonlít és helyettesíti az Dublôr.
A Dublé az hamis érme, pénzérme, de használják hamis ékszerre is!
Ha valaki valakinek a hasonmása(de nem helyettesíti ôt), azt Alterego-nak hívják.
Ha tévednék javítsatok ki bátran:)

üdv

Előzmény: pancer1 (999)
850 Creative Commons License 2005.05.16 0 0 1000
Végre kiadják a CD-t a zenékkel. Nem tudom, mi tartott ennyi ideig:)
pancer1 Creative Commons License 2005.05.16 0 0 999

Military Tour. Karádyt kirugták a kutyák miatt, a fiuk lelkiismeretfurdalásból segíteni akatnak neki, egy tanyát venni ezért külföldi turistáknak katonai-kiképző túlélőtábort szerveznek...vajon ki vezetheti? :-) Közben valódi kommandóstámadástól is kell tartania Vasbogdánynak. A fiuk közben dublőrőket (vagy dublékat ?) alkalmaznak maguk helyett hogy az üzlet menjen.

Jó rész, ha lemaradtál szombaton láthatod újra.

Előzmény: Edaxa (998)
Edaxa Creative Commons License 2005.05.16 0 0 998

Sziasztok! Mindenki eltűnt??? Mi volt a vasárnapi részben? Sajna nem láttam. 29-én vége, ugye? Az lesz a 13. rész... Azt már felveszem!!! :)))

Edaxa

krysztasz Creative Commons License 2005.05.13 0 0 997

Csak ámulok és bámulok, tátom a számat!

Hogy még a HM is, magas/abb rendű személyek is, tényleg sokan még most is magukénak érzik a sorozatot, és nem csak mi, tv-nézők, hanem az akkori szereplők is és azok is, akiknek a segítségével létrejött a sorozat. Nem hiába van felsorolva a sorozatok végén az a sok személy, akik ilyen-olyan titulussal a tudását adta a sorozatnak.

Arról nem is beszélve, hogy milyen jól megszervezed. Tényleg csak szervezés kérdése minden, ha ülünk és várjuk a sültgalambot, akkor semmi sem lesz.

Erre jó példa a fórum, mivel az első hozzászólások arról szóltak, hogy milyen jó a sorozat, milyen jó volt régen nézni, jó lenne újra nézni. Most meg már ott tartunk, hogy lesz még egy Angyalbőrben találkozó is.

Arról már álmodni sem merek, hogy folytatnák-e valamilyen újabb résszel, tervbe van-e véve. De az újbóli találkozó is nagy szám lenne. :)

Előzmény: Sacca(*) (990)
emef Creative Commons License 2005.05.12 0 0 996
Na ez a kép és itt a cím, ahol eredeti nagyságában letölthetô!

http://www.rapanui.at/images/Anygyalb%f4rben.jpg:-)
Előzmény: emef (994)
Steffi21 Creative Commons License 2005.05.12 0 0 995
Amikor régen adták nálunk is nézte a család. Most nosztalgiából újra nézem.-)
Előzmény: Sacca(*) (991)
emef Creative Commons License 2005.05.12 0 0 994
Helló:)

Az újradigitalizálás mellett öt bónusz nóta teszi teljessé a kiadványt.

Bónusz dalok:
12. Ha nem vigyázol rám
13. Veronika
14. Drakulák éjjele
15. Némafilm
16. Tiszteletlen dal
17. Február

Ez a hat az 5:-)
Most ötölnek-hatolnak?
De így legalább hat(rám):-)

Lenne egy képem, kicsit nagy, de borítónak csak így jó:-)

Kellemes hétvégét és Military Tours-t mindenkinek!

üdv

Sacca(*) Creative Commons License 2005.05.12 0 0 993

Pontosítok:

Megjelenés dátuma: május 13!!!

Azaz holnap!!

:))))))

Előzmény: vincere (992)
vincere Creative Commons License 2005.05.12 0 0 992
Micsoda jó hírek!!!
Előzmény: Sacca(*) (991)
Sacca(*) Creative Commons License 2005.05.12 0 0 991

Figyelem!!!!

A Warner Music honlapján találtam az alábbi közleményt!!!

Az „Angyalbőrben” a ’90-es évek elejének egyik legnépszerűbb sorozata volt, hétről hétre milliók követték nyomon az ifjú katonák sorsát a televízió képernyőjén keresztül.
A hatalmas siker miatt a Viasat3 TV ismét műsorára tűzte a sorozatot, és bátran kijelenthetjük, hogy az „idő vasfoga” nem kezdte ki a filmet, ma is ugyanolyan szórakoztató, humoros, mint korábban volt.
Azonban nem csak a sorozat, hanem a hozzá kapcsolódó filmzene is óriási siker volt, melyet a Mohó Sapiens követett el. A filmzene sikere országos népszerűséget hozott a csapat számára.
A Moho Sapiens (1987 február 2-án alakult. Hét hónap intenzív próba után 1987 októberében pop kategóriában megnyerték a Csillag születik tehetségkutató versenyt, a legjobb előadói díjat, valamint Vinnay Péter a legjobb zeneszerző díját. Ugyanezen a versenyen tűnt fel Ákos és a Sexepil együttes is. 1988-ban a Siófoki Interpop fesztiválon döntőbe kerültek, majd a Magyar Rádióban egy sor felvételt készítettek. 1989 januárjában Emerton-díjat kaptak. Ennek díjátadásán találkoztak Szikora Róberttel, aki demó kazettájukat továbbította Gát Györgynek. A producer azonnal szerződtette az együttest az akkor készülő Angyalbőrben című TV-sorozat zenéjének megírására. A filmeket 1990. szeptember 29-én kezdték vetíteni, karácsonyra megjelent a zenekar lemeze. A korong iránt akkora volt az érdeklődés, hogy a kereskedők sorban álltak a kiadónál, ahol még a főnök is a hanghordozókat csomagolta.
Nagyon sokáig hiánycikk volt az album a hazai lemezpiacon, azonban május közepén ismét a boltok polcaira kerül az “Angyalbőrben” című kiadvány. Az eredeti felvételek digitálisan felújítva kerülnek a lemezre, hogy a mai fül számára is könnyen befogadható legyen. Az újradigitalizálás mellett öt bónusz nóta teszi teljessé a kiadványt.

Tracklista:
 1. Angyalbőrben
 2. Menetelő
 3. Elszáll a szó
 4. Pipi-tér
 5. Zabálás
 6. Angyalok bőr nélkül
 7. Éjszakai zörejek
 8. Pofon
 9. Gőzmozdony
10. Feltaláló-dal
11. Búcsú
Bónusz dalok:
12. Ha nem vigyázol rám
13. Veronika
14. Drakulák éjjele
15. Némafilm
16. Tiszteletlen dal
17. Február

Sacca(*) Creative Commons License 2005.05.12 0 0 990

Kedves Mindenki!!!

Eljutottunk arra a pontra, hogy egy kicsit kinőtte magát a találkozó.

Tegnap beszéltem Gát Györggyel, aki nagy örömmel segített. Kapcsolatokat, személyeket, telefonszámokat kaptam. És elindultam...

Jelen pillanatban ott tartunk, hogy bevonjuk (bevontuk) a HM-ot a szervezésbe. Sok magas(abb) rendű/rangú személyt kerestem/keresek meg. Eddig mindenhol pozitív a visszajelzés. Minél nagyobb visszhangot kell kapnia a rendezvénynek.

Ezért hát még egy kis türelmet kérek az időpontra vonatkozóan. Lehet, hogy eredeti elképzelésünk szerinti helyszín változik. Minden nap folyamatos tárgyalások sorozatát bonyolítom, tehát türelem!!!

De örömmel jelenthetem be, hogy a találkozó megvalósulni látszik. Tehát már nem csak egy elképzelés, hanem nagyon is valóságos!!

:))))))

(Mindezt azért írtam le, hogy tájékoztassalak titeket a részletekről. És egyúttal jelezzem, nem szándékozom senkit sem kihagyni a szervezésből. Tehát, akinek kedve, ideje, elszántsága van tárgyalni, beszélgetni, szervezni....)

Remélem, jelentkezik nálam az a kedves fórumozó is, kinek egy közeli rokonával tegnap beszéltem. :)))))))

Törölt nick Creative Commons License 2005.05.11 0 0 989
Most néztem a színházas részt! Eszméletlen nagy!

Karády: Maga most 30* lejön a dróton!
Bazsó: Ki, én?
Karády: Nem is a távirat!

:)))
Meg Bodrogi is nagyon jó!

Sim0n

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!