Hang alapján úgy tippelem, Izsóf Vilmos talán a Frontszínház elején a tanácskozáson a tábornok, aki felajánlja kulturális célokra a honvédség segítségét.
A dokit nem nem máshogy hívják? A Kardos nem a százados? Kardos doki az Ötvös Csöpi filmekben van.
Kövér Lajos valóban nem volt olyan kövér, mint a Famíliában. De a két film közt eltelt pár év.
Mikor a Karády leordította a kedves vásárló fejét, azt hittem, hasizomgörcsöt kapok. Hiába, munkahelyi ártalom.
Ma olvastam, h a Honvédségben mennyi nő szolgál. Arányaiban több, mint a ny-európai vagy az USA hadseregben. Nem is tudtam. Bezzeg Tabajdiéknál csak egy hölgy volt, ő is csak pár napig:) Tényleg, a díszszemlén mit mutogatott az Urbánnak? És az Urbánt miért hívták Kosmornak az üzleti tárgyalásokon? Mamut milyen csini volt öltönyben:) A Klammert meg végre férfiszerepben lehetett látni, dublőrként. Hogy reszelte a bébit a taxiban:)
Dehogy untuk meg! Csak időhiányban szenvedek, és alig tudok jönni a nethet. :(
Kardos doktort egyáltalán nem ismerném fel, csak így, hogy ti montátok, hogy ő a Nagypapa a Famíliából.
Kövér Lajost megismertétek? Ő volt Karády után a második őrmester. Nem tagadja meg magát, ugyanolyan ordibálós az Angyalbőrben is. :) Viszont egy kicsit soványabb volt, és a magassága sem látszott annyira, mint a Famíliából. :)
Aki egy emberre hasonlít és helyettesíti az Dublôr. A Dublé az hamis érme, pénzérme, de használják hamis ékszerre is! Ha valaki valakinek a hasonmása(de nem helyettesíti ôt), azt Alterego-nak hívják. Ha tévednék javítsatok ki bátran:)
Military Tour. Karádyt kirugták a kutyák miatt, a fiuk lelkiismeretfurdalásból segíteni akatnak neki, egy tanyát venni ezért külföldi turistáknak katonai-kiképző túlélőtábort szerveznek...vajon ki vezetheti? :-) Közben valódi kommandóstámadástól is kell tartania Vasbogdánynak. A fiuk közben dublőrőket (vagy dublékat ?) alkalmaznak maguk helyett hogy az üzlet menjen.
Hogy még a HM is, magas/abb rendű személyek is, tényleg sokan még most is magukénak érzik a sorozatot, és nem csak mi, tv-nézők, hanem az akkori szereplők is és azok is, akiknek a segítségével létrejött a sorozat. Nem hiába van felsorolva a sorozatok végén az a sok személy, akik ilyen-olyan titulussal a tudását adta a sorozatnak.
Arról nem is beszélve, hogy milyen jól megszervezed. Tényleg csak szervezés kérdése minden, ha ülünk és várjuk a sültgalambot, akkor semmi sem lesz.
Erre jó példa a fórum, mivel az első hozzászólások arról szóltak, hogy milyen jó a sorozat, milyen jó volt régen nézni, jó lenne újra nézni. Most meg már ott tartunk, hogy lesz még egy Angyalbőrben találkozó is.
Arról már álmodni sem merek, hogy folytatnák-e valamilyen újabb résszel, tervbe van-e véve. De az újbóli találkozó is nagy szám lenne. :)
A Warner Music honlapján találtam az alábbi közleményt!!!
Az „Angyalbőrben” a ’90-es évek elejének egyik legnépszerűbb sorozata volt, hétről hétre milliók követték nyomon az ifjú katonák sorsát a televízió képernyőjén keresztül. A hatalmas siker miatt a Viasat3 TV ismét műsorára tűzte a sorozatot, és bátran kijelenthetjük, hogy az „idő vasfoga” nem kezdte ki a filmet, ma is ugyanolyan szórakoztató, humoros, mint korábban volt. Azonban nem csak a sorozat, hanem a hozzá kapcsolódó filmzene is óriási siker volt, melyet a Mohó Sapiens követett el. A filmzene sikere országos népszerűséget hozott a csapat számára. A Moho Sapiens (1987 február 2-án alakult. Hét hónap intenzív próba után 1987 októberében pop kategóriában megnyerték a Csillag születik tehetségkutató versenyt, a legjobb előadói díjat, valamint Vinnay Péter a legjobb zeneszerző díját. Ugyanezen a versenyen tűnt fel Ákos és a Sexepil együttes is. 1988-ban a Siófoki Interpop fesztiválon döntőbe kerültek, majd a Magyar Rádióban egy sor felvételt készítettek. 1989 januárjában Emerton-díjat kaptak. Ennek díjátadásán találkoztak Szikora Róberttel, aki demó kazettájukat továbbította Gát Györgynek. A producer azonnal szerződtette az együttest az akkor készülő Angyalbőrben című TV-sorozat zenéjének megírására. A filmeket 1990. szeptember 29-én kezdték vetíteni, karácsonyra megjelent a zenekar lemeze. A korong iránt akkora volt az érdeklődés, hogy a kereskedők sorban álltak a kiadónál, ahol még a főnök is a hanghordozókat csomagolta. Nagyon sokáig hiánycikk volt az album a hazai lemezpiacon, azonban május közepén ismét a boltok polcaira kerül az “Angyalbőrben” című kiadvány. Az eredeti felvételek digitálisan felújítva kerülnek a lemezre, hogy a mai fül számára is könnyen befogadható legyen. Az újradigitalizálás mellett öt bónusz nóta teszi teljessé a kiadványt.
Tracklista: 1. Angyalbőrben 2. Menetelő 3. Elszáll a szó 4. Pipi-tér 5. Zabálás 6. Angyalok bőr nélkül 7. Éjszakai zörejek 8. Pofon 9. Gőzmozdony 10. Feltaláló-dal 11. Búcsú Bónusz dalok: 12. Ha nem vigyázol rám 13. Veronika 14. Drakulák éjjele 15. Némafilm 16. Tiszteletlen dal 17. Február
Eljutottunk arra a pontra, hogy egy kicsit kinőtte magát a találkozó.
Tegnap beszéltem Gát Györggyel, aki nagy örömmel segített. Kapcsolatokat, személyeket, telefonszámokat kaptam. És elindultam...
Jelen pillanatban ott tartunk, hogy bevonjuk (bevontuk) a HM-ot a szervezésbe. Sok magas(abb) rendű/rangú személyt kerestem/keresek meg. Eddig mindenhol pozitív a visszajelzés. Minél nagyobb visszhangot kell kapnia a rendezvénynek.
Ezért hát még egy kis türelmet kérek az időpontra vonatkozóan. Lehet, hogy eredeti elképzelésünk szerinti helyszín változik. Minden nap folyamatos tárgyalások sorozatát bonyolítom, tehát türelem!!!
De örömmel jelenthetem be, hogy a találkozó megvalósulni látszik. Tehát már nem csak egy elképzelés, hanem nagyon is valóságos!!
:))))))
(Mindezt azért írtam le, hogy tájékoztassalak titeket a részletekről. És egyúttal jelezzem, nem szándékozom senkit sem kihagyni a szervezésből. Tehát, akinek kedve, ideje, elszántsága van tárgyalni, beszélgetni, szervezni....)
Remélem, jelentkezik nálam az a kedves fórumozó is, kinek egy közeli rokonával tegnap beszéltem. :)))))))