4 kilcsi. Onnan tudom, hogy pont ki van táblázva a bobpálya, azokat a táblákat kell követni. Mindegyiken van táv. Asszem a 11-estől 4 kilcsi. Viszont végig emelkedik. Nem is kicsit :-) Részemről lőttek a holnapi ttúrának. megyek barlangászni...
No, az szép lesz, cask hajrá! Szívesen mennék én is, de tanulnom kell nagyona szerdai zh-ra... Tzh Oks, ebben egyetértümk :-) legalábis remélem, hogy így lesz.
Pygmea Ha jól emlékszem, akkor van ott olyan dolog, ami polifoamot tud helyettesítreni. (hálózsákra meg nem nagyon van szükség, ha ott is olyan jó az idő, mint itt.). Jól remlékszem?, csak mert szeretném a csomagomat minimalizálni.
hallgatoozoo: a 8.30-as fölmegy? Időben kb. mennyi gyalog felmenni a 11-es úttól? (térkép nélkül most nem tudom, melyik megállótól kell fölsétálni) Pont útba esne nekem 2 forrás és lehet, hogy még nevezés előtt megnézném...
Fontos infó a Prédikáló 30-asoknak: A 8.15-ÖS ÁRPÁD HÍDTÓL INDULÓ BUSZ SZOMBATON NEM MEGY FÖL NAGY-VILLÁMRA !! (Csakis külön rendelvényre menne föl, ami sajnos az internetes menetrendben nincsen föltüntetve... amúgy minimum 40 fő jegyárát kellene egyben kifizetni ahhoz, hogy rendelni lehessen a különjáratot... :( (ennyien összesen sem jelentkeztek ezen a távon..)
Pontosan így történt, bár én 3 órakor lefeküdtem, így lemaradtam a reagálásokról már :-) A lényeg, hogy hülye voltam, bővebbet mindenki megtudhat élőben a Dunakanyat teljesítménytúrán, vagy valamelyik másoikon. (vagy a túra előtti vonaton.) Pygmea 7-re tervezem érkezni, s akkor rögtön megyek oda. Pontosan melyik villamossal kell menni? valami 8 volt benne, nem?
Galadh Ereb, aki ezentúl mindig átnézi a hozzászólásait, ha azt hajnali 2-kor 2 óra kómás buszozás után írja akinek nemzetiszín szalag fog lógnia hátizsákján aki az 5:30-as vonaton az első kocsiban fog utazni jah, s aki aszongya hogy Hajrá TTB, vagy mi
T-asztal? Neked is agyadra ment a "fordulópont a kommunikációban", mint a fatávnak? :-) Kicsit még finomítani kellene a megoldásodon, ugyanis látványosan nem illeszkedik a hiányzó sorszámok mennyiségéhez. De azért vidám próbálkozás volt. :-)
Várható volt a kérdés, ezért LP kíváncsiságának fokozására, bármikor bevethető válasszal készültem. Pssszt, ne áruljatok el!
Elszabadultak az indulatok, a topik kilépett szokásos (éjjel 2-kori) medréből. Volt 1-2 db ereszdelahajam és nagy anyázások ("A te nagyanyádat!" stb.). Végül már mindenki, mindenkinek. A moderátorok habzó szájjal léptek közbe és felvetették, átraknak minket a T-asztalból a létrehozandó Túra-dilibe.
Halálosan pontos az arcmemóriám:) (A zokimemóriám sajnos nem az ) Nem voltam ez elütendők között, a párommal nyomultunk a Westend felé, és feltűntek a tömeggel szembekerékpározók :)
Ha szerencséd van, még ágyat is kerít a fal mellé... :) Mikor jössz? Ha nyolc után, akkor Dinnyével kell egyeztetned, és már rozzant vénasszony vagyok, korán fekszem...
:) Hát, láthattál. Fehér-narancssárga virágokkal díszített zokniban volntam. (A többi ruhám kevésbé volt jellemző...)
Sajátságosan értelmezni? Konkrétan: 10 km/óra alatti sebességgel szlalomoztunk. (Az ember ügyel a sebességre manapság...) És rossz szójátékokat gyártottunk éppen. Te melyik elütendő gyalogos voltál? És hogy tűntünk fel?
jaj, most mar beirna valaki, mit moderaltattak ki??? ez olyan remes, ha az ember nem tudja, mi volt a kimodi temaja, csak talalgathat.. es faradt vagyok most a logikai jatekokhoz.. :))