Nagyon jó a kép. Most már csak azt kéne tudni melyiket vitte. Valamelyik sebest, mert volt rajta pár undorító BY. Bár mostanában sajnos a Ppüspökladány-Nagykanizsain is van.
Törvény határozza meg, hogy hol kell fegyveres biztonsági őrséget működtetn. A BM szerint az újpesti hídnak valszeg nincs akkora stratégiai jelentősége, míg a Délin állandó FBŐ működik.
A MÁV 2006-ig évente 30-40 vasúti átjárót korszerűsít. Idén 37 helyre kerül új sorompó – jelentette ki a társaság vasútbiztonsági igazgatója, Bencsik László a siófoki busztragédia második évfordulóján tartott koszorúzáson.
Na ez az amit sosem fogunk mar megtudni. Egyebkent akiket a legjobban megviselt meg a mentesben es helyszinelesben resztvevo rendoroket, tuzoltokat, mentosoket. Az egyik volt kolleganom volegenye eppen szolgalatos rendor volt, de a szomszed tuzoltojuk is meselt.
Nem tudom mi járt a söför buta agyában, amikor úgy gondolta, hogy még ráhajt a sinekre. Kocsival még a piroson sem megyek át, nem, hogy egy vasúti útátjáró vörös jelzésén. Még gyalog sem, nemhogy kocsival, pláne nem mögöttem 70 emberrel. :-((((
A tv2 itteni regios operatoret es riporteret ismerem, sajnos azt kell mondanom Zsinorban jutott nekik munka katasztrofakrol tudositani:
2001: Tapsonynal a Synergon vezetoseg a Cesnaval amikor lezuhant 2002: Lengyel turistak balesete Balatonkeresztur utan a 7-68-76-os utan korforgalmaban 2003: Darnay ter
2004-ben pedig a Balatonfenyves-Belatelep-Fonyod kozti nadas es tozegtuznel is ott voltak.
Szörnyű! Minden tiszteletem azé, aki ilyen helyen részt vesz az emberek és értékek mentésében, és megörökíti az utókornak, HOGY SOHA NE LEGYEN TÖBBET ILYEN SZÖRNYŰSÉG!
Ha van ilyen, hogy hidmester? En amikor jo 1 vagy masfel eve jartam arra egy ismeros vitt kocsival es ez a nagy terrorkeszultseg volt, akkor geppisztolyos ort is lattam ott!
Mivel a cikk vasúti liberalizációs sorozat, nem hiszem, hogy a LIB-Indexet Antal Dani vagy a szerző súlyozta volna az egy utasra eső utasok számával... :)
A Portugáliáról alkotott ismereteid elavultak! Ez a CP már nem az a CP...